Keresés

Részletes keresés

Your DEvil Creative Commons License 2001.11.17 0 0 43
"Ps. Én barom, még 1998 ban a FIDESZ re szavaztam. Hogy rohadt volna le a kezem akkor. Megbántam, mégegyszer nem hibázok!"

Ezzel én is így vagyok!

Előzmény: ceasar (-)
aZIGAZI HurkaPisti Creative Commons License 2001.11.16 0 0 41
Megszólítattam. Mi a baj velem?
molim Creative Commons License 2001.11.16 0 0 39
CW Bank 70 milliárdját kihagytad. Azt is az MSZP_SZDSZ hagyta ránk.
Előzmény: Bermuda Gatya (33)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 38
Végre egy bőlcs ember! Mutassatok egy becsületes, a válaszói érdekeit néző, megvesztegethetettlen politikust. Az az utolso hasonló, Jézus volt,de azt megfeszítették. A megfeszítés mosz is kijárna néhánynak.
Előzmény: feroszmano (37)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 36
99 éves vagyok, ha ez számít valamit.
Előzmény: MacPhisto (35)
MacPhisto Creative Commons License 2001.11.16 0 0 35
Te hány éves vagy, 17?
Előzmény: ceasar (32)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 34
Te melyik fidesz közeli cégben vagy érdekelt? Netán rokonod ov? Na nem a tasmponra gondoltam, habér az legalább fehér.
Előzmény: Bermuda Gatya (33)
Bermuda Gatya Creative Commons License 2001.11.16 0 0 33
A Horn kormány alatt sok mindent kapott ez a "nép"
pl. Bokros csomagot, meg kapott egy Princz Gábort, meg
kapott Hujber Ottót, Máté Lászlót (Budai Hengermalom),
Baja Ferencet (Zsurki vodkagyár), Tocsik Mártát,
Postbank csődőt, Keleti György szállodaügyletét, Virágh
Attilát (bár ő Szdsz-es),Csintalan "Bukfenc" Sándor
III.ker. kis panamái, Dunai Imre orosz államadósság
(akinek jobban tetszik szovjet) etc. már unom írni.

ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 32
Kire gondolsz? kayaibrahimte, ov re, aki meleleg a középiskolában és az egyetemen KISZ tag volt? Ő biztos jobban el tudta volna síbolni. Akkor nem tehette, azért csinálja most.
Előzmény: Bermuda Gatya (31)
Bermuda Gatya Creative Commons License 2001.11.16 0 0 31
1994-98-as posztkommunista uralom idején zajlottak le a privatizácios ügyek 60-70 %-a. Az állam kezében lévö cégek mind egytöl-egyig az MSZ(M)P közeli cégekhez kerültek és még ma is ök irányitják.
Ahelyett, hogy inkább egy olyan valaki kapta meg volna, aki ért az adott vállalat marketingjéhez és felvirágoztatásához.

ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 29
Ez ha igaz is, csak aprópénz a kayaibrahimmek, autópálya maffiák, orbán bányákhoz képest.
Előzmény: Bermuda Gatya (27)
Bermuda Gatya Creative Commons License 2001.11.16 0 0 27
Adócsalás gyanújával letartóztatták a vecsési MSZP-elnököt

Mintegy 5 milliárd forintos összértékű, fiktív számlákkal elkövetett bűncselekmények ügyében folyó nyomozás során helyezte előzetes letartóztatásba a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) augusztus 24-én Balázsi Tamás vecsési MSZP-elnököt, akivel szemben az APEH Bűnügyi Igazgatósága folytat eljárást több milliós adócsalás alapos gyanújával.
A Fővárosi Bíróság sajtótitkára az MTI-vel szerdán közölte: Balázsi Tamás fellebbezett a PKKB döntése ellen. Az előzetes letartóztatást elrendelő határozat indoklása tartalmazza: a nyomozás eddigi adatai szerint Balázsi Tamás ez év május 20-i dátummal 5,9 millió forintos fiktív számlát állított ki a 99. Axiál Bt. nevében a Varpex Kft. részére azért, hogy a kft. áfa-befizetési kötelezettségét jogosulatlanul csökkentse.
Az eljárás során eddig beszerzett információk arra utalnak: Balázsi Tamás, két társával együttműködve, más cégek felé is közvetített olyan számlákat, melyek mögött nem volt valós gazdasági tevékenység, illetve tényleges pénzmozgás. Tehát a nyomozás során tovább bővülhet a feltárt bűncselekmények köre.
A letartóztatást elrendelő végzés szerint a gyanúsítást alátámasztják okirati bizonyítékok, a gyanúsított-társak előadása és magának Balázsi Tamásnak a bíróság előtt tett vallomása.
– A PKKB szerint azért volt szükség az előzetes letartóztatás elrendelésére, mert fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított megszökik illetve társaival összebeszélve, a tárgyi bizonyítékokat eltüntetve megnehezíti a büntetőeljárást – ismertette a bírósági végzést a FB sajtótitkára.

ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 26
Ismeritek a viccet? A részeg rókázik O V plakátja alatt. Meglátja egy másik piás, és így szól. Minek nézi, ha nem bírja?
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 25
Na ne má' Én meg bent maradok az övével? Ez a ciki!
Előzmény: PuPu (24)
PuPu Creative Commons License 2001.11.16 0 0 24
Galád riel, kedves,
Felhívnám szíves figyelmedet, hogy a klasszikus véleménycsere modellje úgy néz ki, hogy bejön a koma az ő véleményével, és kimegy a tieddel.
Ha fordítva történik a dolog, az azért ciki...
:O)))
Előzmény: Törölt nick (8)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 23
Nem nyert! Én vertem a szüleimet:-)) De csak azért mert más volt a politikai beállitottságuk.
Egyébként normális vagyok! Ezt a hangok is megmondták.
Előzmény: molim (20)
MacPhisto Creative Commons License 2001.11.16 0 0 22
Maga a nagy Caius Iulius is demagóg volt, na de ennyire, bazz...
Előzmény: ceasar (19)
molim Creative Commons License 2001.11.16 0 0 21
illetve: világra
molim Creative Commons License 2001.11.16 0 0 20
Rájöttem! Téged vertek a szüleid és azt vetíted ki a vilára.
Előzmény: ceasar (19)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 19
Nem csak az, de nem is az, amelyiket megvett kilóra az adófizetőktől lenyúlt penzen kampányoló
mit'om minek nevezzem kompánia. Kormánynak nem nevezném, mert akkor nem lennének még 25000Ft s nyugdíjak.
Előzmény: Guta (14)
Esik Creative Commons License 2001.11.16 0 0 18
Hm. Még gyakorolj egy kicsit, hogy eredetinek hasson.
molim Creative Commons License 2001.11.16 0 0 17
Befogadhatnál párat közülük.
Előzmény: ceasar (15)
Guta Creative Commons License 2001.11.16 0 0 16
Minek így elaprózni? Golyót beléjük, aztán jó reggelt!
Előzmény: lx (13)
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 15
Igen! A parlamentben szét lehetne osztani néhány darabot.De hová tennénk ilyen sok leprást?
Előzmény: lx (13)
Guta Creative Commons License 2001.11.16 0 0 14
Csak az a közvéleménykutató hiteles, amelyik statisztikailag kimutatja, hogy az MSZP 90%-al vezet, és az SZDSZ is létezik még, mint politikai erő! Erőt, egészséget, tejet reggelire!
Előzmény: ceasar (11)
lx Creative Commons License 2001.11.16 0 0 13
Ha már így gyűltök, lehet hogy még lenne idő elintéztetni, hogy minden választókerületben legyen egy leprával fertőzött toll a megbánóknak.
Előzmény: asta (12)
asta Creative Commons License 2001.11.16 0 0 12
Hogy vigasztaljalak! Itt egy sorstársad:))))
ceasar Creative Commons License 2001.11.16 0 0 11
Mi az a galup? FIDESZ közeli vállalkozás? Kayaibrahim cége? Netán az orbán bányák érdekeltsége? Íggy már értem.
Előzmény: molim (5)
Geyza Creative Commons License 2001.11.16 0 0 10
OFF, de ennek a topiknak ez már csak használhat: tán a közlekedés is ezért állt le?

Én ma 3/4 óráig kocogtam az autókámmal az Oktogontól a Nyugatiig. Ez még havas időben se lenne semmi!

Előzmény: Törölt nick (8)
IDKFA Creative Commons License 2001.11.16 0 0 9
Én meg egyéniben az MSZP-re, listán az SZDSZ-re.

Ígérem, soha a büdös életben erre a két tetves korrupt, hazaáruló bandára nem szavazok.

Isten engem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!