Keresés

Részletes keresés

iceride Creative Commons License 2003.03.24 0 0 42
Nem rossz kis ország, csak a kat. morál alacsony.
Előzmény: gyamco (40)
gyamco Creative Commons License 2003.03.24 0 0 41
12000 elit letiplizett, járványügyileg, helyre lehet még hozni, vagy akár tápnak is jó ;-)
gyamco Creative Commons License 2003.03.24 0 0 40
xxxxxxxxx [2/C]
Föld: 1.160 hektár Katona: 0
Népesség: 14.263 Védő: 0
Foglalkoztatottság: 100% (-77) Támadó: 0
Pénz: 9.538.376 Íjász: 0
Étel: 1.800 bála Lovas: 0
Rúna: 740.451 rúna Elit: 1.360
Morál: 87 % Varázsló: 43.200
Katonai morál: 75 % Tolvaj: 11.340
Szövetség: magányos farkas Faj: Gnóm
Démontojás: 0 Hírnév: 3
Érték: 54.737 Helyezés: 0 / 74

üres 21 2%
Ház 183 16%
Barakk 227 20%
Kovácsműhely 0 0
Tanya 240 21%
Őrposzt 0 0%
Könyvtár 0 0%
Raktár 2 0%
Fatelep 0 0%
Kőbánya 0 0%
Fémbánya 0 0%
Agyagbánya 0 0%
Drágakőbánya 0 0%
Őrtorony 0 0%
Kocsma 189 16%
Templom 288 25%
Kórház 10 1%
Piac 0 0%
Bank 0 0%
Tudományok
Ipar 0
Gazdaság 8099
Mezőgazdaság 9779
Lakáshelyzet 14757
Bányászat 0
Hadügy 28505
Mágia 28765
Alvilág 12430

Férőhelyek
Barakk 13620 1360 12260
Templom 43200 43200 0
Kocsma 11340 11340 0
Ház 13977 14263 0

Ételfogyasztás
Termelt étel 10584 bála
Raktárban 1800 bála (Nem elég!)
Összes étel 12384 bála
Fogyasztott étel 14032 bála (14263 civil és 55900 katona élelmezése)
EGYENLEG -1649 bála

gyamco Creative Commons License 2003.03.24 0 0 39
Kell valakinek egy ország?
2-es szint, ha érdekel valakit bemegyek, mailben is jöhet
Mac13 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 38
ilyen szar szoveg: A körök egyelőre nem telnek, hogy mindenkinek legyen ideje rendbetenni az országát (varázslatok stb.).
mi a segget tudok rajta rendbetenni ha nem is telnek a korok? miert nem lehet oszinten beszelni bmeg? egyertelmu azert nem indult el az ido, hogy az emberek lassak mar, hogy mukodik es mukodni fog. egyedul piacozni, no meg tolvajkodni lehet.
Mac13 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 37
hi!

a supportnak véres szart az arcába! eggyszerüen akkora parasztok, hogy az már ordít!
nem a játék ujraindítási nehézsége miatt lettem ideges, hanem azért, mert kitiltottak 4 országot az okból, hogy a fórum nem működése miatt a diplomácia menüpont alatt próbáltak egy kis infót megosztani egymással!!!
mekkora suttyók!!

iceride Creative Commons License 2003.03.12 0 0 36
No, én most hagyom abba... :)
Szimplán 7K varit, 2K egyebet, meg 100 hekit vesztettem. :)
És szerintem én még olcsón megúsztam. :)
Nem baj, fórumozni azért még fogok. :)
Előzmény: Mac13 (35)
Mac13 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 35
Hi!

Ujra itt van game!
Mókás a helyzet! most föl lehetne értékelni egy kicsit a piacot!
állítólag nem mennek a körök! De azért raboli tolikkal sikerült :)
na gyerünk gyerekek, nyomjátok a tapasztalatokat!
üdv

iceride Creative Commons License 2001.11.24 0 0 34
Fd, tulképp majdnem egyetértünk. :)

Ugyanazt mondom amit te, annyi kiegészítéssel, hogy aki eddig emberrel játszott, és még az eszét is ahsználta, annak bizony szélsőségesen kiélezett ember országa volt...

fd Creative Commons License 2001.11.23 0 0 33
na, akkor számolok, látom, senki nem veszi a fáradtságot :)
100ha, az 100 templom, az 1000 vari.
+30% lakásteki: 1300
+30% mágikus teki:1690
+30% mágikus pajzs:2197
+100% tükör:4394
100 ha gnom templom:
1000 vari
+50% lakasteki :1500
+50% mágiateki:2250
Ez hol viszi át a 4394-et???

Mennyi viszi át?
50% mágiateki levon: 2930
50% lakás levon: 1594
Azaz 160 hektárnyi templom kell, hogy 100 hektárnyi embertemplomot levarizhasson a gnóm, egyszer!

Tehát ismétlem: a _normálisan_ felépített emberek továbbra sincs miért aggódjanak.
A szélsöségesen kihegyezettett persze le fogják szedni...

fd Creative Commons License 2001.11.23 0 0 32
30%
Előzmény: iceride (31)
iceride Creative Commons License 2001.11.23 0 0 31
Közvélemény kutatás:

Mágikus Pajz mekkora bonuszt ad?

iceride Creative Commons License 2001.11.22 0 0 30
fd:

Az ember annyival gyengült, hogy most már nem tarthat olyan kevés varázslót, mint eddig. Ehhez ismerni kell a kiélezett emberi taktikát:

Valamennyi katona, minimális mennyiségű varázsló, és 'embertelen' sok tolvaj.
Mondok példát az eddigi arányokra, bár számolás nélkül, 'hasból':

600 ha-on ember:
5k elit
15k toli
2k vari

És a 2k varival simán elvan...
Egy normális országnak ilyenkor már 12k varija van...
Egy gnómnak még több... És ezt a szélsőséget szedték le úgy, hogy legalább 5k varija legyen...
És akkor a gnóm még átvarizza.

Előzmény: fd (29)
fd Creative Commons License 2001.11.22 0 0 29
Kövezzetek meg, nekem tetszenek a változások :)
És kövezzetek meg, de nem értem a 'bosszu' cimet.
Szerintem a játék elve az lenne, hogy közel azonos fajok küzdelmében a stratégia/taktika döntsön.
Ennek szerepe megnö, az öngyilkos felépitésü országok valóban jelentösen gyengültek. De!
Az, hogy az ember nagyot vesztett, egyszerüen nem igaz. Számoljatok velem, vagy cáfoljatok meg:
100 hektár vari embernél, tükörrel, mágikus pajzzsal mennyi? És mennyi gnóm vari ártóvarizza ezt le?? nem akarom ujra kiszámolni, de meglepö lesz az eredmény :))
Értelmesen felépitett ember ezután is erös faj marad, a gnommal szemben semmi hátránya nincs, ha gyengült, akkor csak a többi fajjal szemben gyengült, mivel itt-ott azok erösödtek.
A legerösebb pedig hosszu távon szerintem is az ork lesz.
iceride Creative Commons License 2001.11.22 0 0 28
Ja, és swimmer:

Kicsit átszámoltam az országod, és kamunak tűnik. :)

iceride Creative Commons License 2001.11.22 0 0 27
Na re újra! :)

1) 'Gnómnak...mindenből 1.3/1.5 előnnye van!!( ez kb.15%) az emberrel szemben. ez pl. azt jelenti, hogy ua gabonához az embernek 100 helyett 115 tanya kel. mi ezen a nemigaz?'

Hmmm... Rávezetlek... :)
Lehetséges-e az, hogy ha egy gnómnak azonos mennyiségű tanyája van az emberrel, és ez ugye minden épelméjű halandó számolása szerint 15% termeléstöbbletet eredményez, akkor ezt a 15% kaját pont a 15%-kal nagyobb népességének eltartására használja? :)))

2) Ezt a levarizza témát felejtsétek már el... Ha van 30% előnyöd varázslásban, és neki meg van 30% a védővari miatt, akkor nem tudod levarizni, csak információszerző varázslatokkal.

3) A felfejlődés közben a gnómnak kizárólag hátránya van, mert az előnye csak onnantól van meg, ahol 30% fölé ér a tekercse. Tehát eddig a pontig az összes többi faj sokkal erősebb.
Szó sincs tehát arról, hogy nem tudsz fölfejlődni, mert mire oda eljutnál, a gnóm levadászik...
Viszont, mióta nincsenek fordulók, nincs is igazán fölfejlődő ország.

4) swim: Te akkor is kiszolgáltatott vagy, ha van gnóm szövid. Mert megvédeni nem tud, csak megbosszulni. Ha én a te országodat meglátnám a gömbben, a legeslegelső toliakciód után az egész szövim tolit mérgezne nélad, míg le nem megy 8k-ra... Ugyanis egy dologra vagyok allergiás: a varigyilkolásra...

Előzmény: 19360212swimmer (26)
19360212swimmer Creative Commons License 2001.11.22 0 0 26
iceride
hát igen, nem erősségem az írásban való érvelés. túl szenvedélyes vagyok és túl hosszúnak találom azt az útat amivel végig tudnék menni egy logikai szálon, hogy mindenki számára érthető legyek.
de:
a lényeg, hogy azt állítom,hogy a gnóm azzal a "80 -könyvtár" előnnyel jobb 600 ha-on mint a többi.
" mivel a gnómnak pontosan annyi tanya kell, mint az embernek, az orknak meg ugye kevesebb...
Akkor hogy lehet a gnóm jobb"

nemigaz, hogy a gnómnak ugyanannyi tanya kell mint az embernek.
hogy lehetne igaz? 50% mezőgazd tud. bónusza van??

és itt gondolkodj el egy pillanatra!!
mindenből 1.3/1.5 előnnye van!!( ez kb.15%) az
emberrel szemben. ez pl. azt jelenti, hogy ua gabonához az embernek 100 helyett 115 tanya kel. mi ezen a nemigaz?

ezt magyaráztam. azokkal a fajokkal szemben akik valamiből 40%-osok ez az előny csak kb 7%.
a markotány csak katonákra vonatkozik, ugye? ez jelentős előny, ha nincs rajatd szárazság.:-))
miért lenne. a körülötted levő gnómok szeretik az erős orkot, ugye? van jó erős gnóm szövid aki megvéd tőle? ha tudja ki küldött előrelátóan szárazságot rád.:-)) hogy ne erősödj meg!

és még egy nagyon fontos:
amikor érvelsz akkor minden fajból CSAK AZ ELŐNYÖKET számolod, hogy azok mennyivel jobbak, mint a gnóm azonos tulajdonsága.
pl. az elfek jobban védekeznek. nemigaz
DELFI ez neked is szól: nemigaz,nemigaz.
nem jut el odáig az elf. levadásszák.
mondjam miért vagy kitalálod?

mondom az én gondolatom. nem tud támadni, hogy büntessen, ráküldessz 10x10 kör szárazságot. ha életben akar maradni bont és tanyát kell épiteni. és vajon mit bont?
nem tudom.:-((
egyébként több tanyát kocsmát házat templomot kell építenie, mint a gnómnak( kevesebb könyvtárat!) marad elég helye??

ugyanigy gondolatban végigmehetsz a többi faj előnyén. és rájösz, hogy nincs is!!

sok számolás kell hozzá!!

egyébként ezért nem igaz az ember eláztatása sem!!
én, mint fajom "díszpéldánya" tudom, hogy vak süket és kiszolgáltatot vagyok, ha nincs a szövimben egy gnóm és csak olyan gnóm ellen harcolok, aki gyengébb mint az "enyém"!!
az én gnómom is erre biztat! támadásnál. mindig nálam van a segélyvéderő, mert mindenki belát hozzám, hogy mikor vagyok védtelen.
ez egy csúcsszemét ember!! mondom, hogy célszerszám egy erős gnóm kezében. és akkor halálos. de az "én" gnómomra még senki nem mondta, hogy szemét!( nem is hagynám!) pedig ...

iceride Creative Commons License 2001.11.22 0 0 25
Atyaisten, Delfi, ezt komolyan írtad???

1) 'A gnom kajatekije kicsit jobb, mint az ork markotany.'

Érdekes, mivel a gnómnak pontosan annyi tanya kell, mint az embernek, az orknak meg ugye kevesebb...
Akkor hogy lehet a gnóm jobb?:)

(Kérdés: Markotány mennyi bonuszt ad?)

2) 'Ha egy gnom varazsloi nem tudnak atutni egy orkot, vagy elfet, vagy barki mast, akkor valamit nagyon elhibazott. '

Mert nem számolsz. :)
Gnómnak van tekiből 30% előnye, védekezőnek meg mágikus pajzsból 30% védelembónusza.
Tehát a gnóm senkit nem tud átütni varival, akinek férőhelyplussza, lakásteki bonusza, vagy varázslóbónusza van. (vagy más épület helyett építhet Templomot, mint pl. Ork tanya helyett...)
(és persze ez gömbre nem áll...)

3) 'Az elf atuthetetlen, es? De tamadni nem fog, ha ortornyozik.'

Átüthetetlenséghez nem kell Őrtorony. Gnómot megütni meg Elf tényleg nem fog. Max. kivédekezni. De csak ennyit állítottam eddig is...

4) 'Az orkokat meg mindig siman le lehet varizni, nem fog probalkozni, foleg nem vakon.'

Mint előbb írtam, max. meggömbözni tudom. És dehogynem fog próbálkozni vakon!!! :)
Illetve ha nem fog, akkor nyert ügyed van, de sajna, ha esze van, fog. :)
Ork simán átüt mindenkit vakon is. :) Majdnem 20% támadóerő-többlete van a gnómhoz képest! (és akkor még nem számoltam hozzá a tanyák helyén esetlegesen épülő barakkokat...)

Előzmény: Delfi (22)
iceride Creative Commons License 2001.11.22 0 0 24
Na akkor kezdem sorban. :)

1) Ezt a szimpi dolgot szerintem nem értem. :)
Valahogy nem áll össze a mondanivalód...

Mindenesetre én is látom, hogy egy nagyon profin felépített országod van, és bizony a én is szívesen látnálak a szövimben. De csak mint szükséges rosszat... Mert amint te is írod, a te országod csak egy dologra alkalmas, és én azt álatlában (tisztelet a kivételnek) mélységesen elítélem...

2) '...te biztos gnóm vagy és most mellébeszélsz. nemigaz, hogy egy gnómnak ellen lehet állni ha azonos a földetek!!!'

Olyannyira gnóm vagyok, hogy ezt már közöltem is a 7. hozzászólásban. :)
Nem azt állítottam, hogy a gnóm nem erős, hanem hogy az új szabályok jobbak, és csökkent az előnye.
És bizony, hogy ellen lehet neki állni, még akkor is, ha maradt a legerősebb...

3) 'a gnóm nem 20% százalékkal hatékonyabb azoknál, akiknekcsak 30%-ot ad a tekijük, nem 10%-kal az 40%-osoknál, és nem 0%-kal azoknál, akik szintén 50%-osok vlmilyen tud.-ban.'

Aha... És én állítottam ilyet???
Talán elolvashattad volna, amit írtam... :(

4) 'sokan főlleg gnómok és supportok etetik a néppel!'

Senki, akinek esze van, nem állít ilyet, se a gnómok, se a support...

5) '100 heki barakk 6000 elit 5200 elit :-)) ja ???
+ haderőtud. *1.5 *1.4
az mennyi előny: kb. 24% előny mem 10%
ezt számold csak végig!'

Király, tehát akkor ezexerint át tudsz ütni 24% előnnyel 30% védelembónuszt. :)
Szóval akkor mért is nem igaz a példám?:)

6) 'szóval van 1 600 hekis táblám. a gnómnak kb 80 heki feleslege van(- a könyvtár? abból mennyi kell azt nem tudom?)'

Igazából nem értem, mihez képest van feleslege, de a kérdésre tudok válaszolni.

1600 hekin gnómnak kb. 75 könyvtárra van szüksége a tekercskopás ellensúlyozására. (meg kell ugye 20 körönként 4 millió arany az írásra...)
Valamit elszámoltál, ennél az 5 ha különbségnél azért erősebb a gnóm. :)

Izé, most látom, hogy ez a tábla lehet, hogy csak 600 hekis? Számolom...
600 hekin 27 könyvtár. Az meg túl sok helyet hagy... Ennyivel nem erősebb.

7) 'aki eddig ember volt dobja ki az országát?? mennyi idő és pénz. és miért, mert elcs* a szabályokat és most javítanak. igy az emberek pénzén?'

Őszintén szólva az embereket valóban kapitálisan megszivatták... De lássuk be, az eddigi tükör tényleg értelmetlenül erős volt. 2000 ha-on elvegetáltál 8000 varival... Röhej...
A változtatásra tehát mindenképpen szükség volt.

Az más kérdés, hogy most viszont ezek a kiélezett országok gyakorlatilag életképtelenek lettek. Ez meglehetősen kellemetlen (enyhén szólva). :(
Talán ha nem ilyen hirtelen vezették volna be a változást, lehetett volna készülni.

Előzmény: 19360212swimmer (21)
Norad2 Creative Commons License 2001.11.21 0 0 23
Hali!

Akkor én is hozzászolnék. Én Gnóm vagyok, és az emberek állandóan raboltak, én meg nem tudtam semit se csinálni. De ennek vége:) 700 hektáros az országom, és 18000 varim van, ha valamelyik el kezd lopkodni már halálra tudom szivatni a jó kis tűzgojókkal, + vihar + szárazság 36 körre, azok meg csak kapálózni tudnak max a 3500 varijukkal.
És a cím nekem nagyon találó, mert most jött el a boszóm ideje egyes országokkal szemben. HAHAHAHA!!:)
+ Nem olyan könnyű a gnómnak se. Napi 1000-700 tekercs amortizálódik le, és azt ne olyan könnyű pótolni.

Delfi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 22
Szia Ice!

Szerintem valamit rosszul szamolsz. A gnom kajatekije kicsit jobb, mint az ork markotany.
Ha egy gnom varazsloi nem tudnak atutni egy orkot, vagy elfet, vagy barki mast, akkor valamit nagyon elhibazott. Minden barakk/kocsma legalabb 4-el tobb, a templom 10-el tobb ferohellyel rendelkezik, ami 800-1200-as teruleteknel mar jelentos kulonbseg.
A tanyakon is tud sporolni, es senkinek sincs 50%-os bonusza a tolikra/varikra/seregre.
Az elf atuthetetlen, es? De tamadni nem fog, ha ortornyozik.
Nem veszelyes, akkor nem is erdekes.
Az orkokat meg mindig siman le lehet varizni, nem fog probalkozni, foleg nem vakon.
Hiaba a markotany, ha mindig szarazsag is van rajta...
Azonkivul azt sem tudja senki, miert is kapta a varikat, hisz nem nyomonkovetheto.

Előzmény: iceride (19)
19360212swimmer Creative Commons License 2001.11.21 0 0 21
szia iceride
nagyon érdekel, hogy kinek vagyok szimpi. a dolog úgy müxik, hogy a szövijeimnek k* szimpi vagyok.
egy bányás, könyvtáras országom volt, amiből a GNÓM szövikéim hosszas rábeszélésére csináltam ezt a túltenyéztett díszpéldányt. olyan mint egy élsportoló. csak egyet tud. de azt jól.
namármost, hogy a szövijeimen kivül kinek vagyok szimpi. nalátod az csak az eredményességemtől függ. tehát sokan útálnak. kérdezd meg a legtöbb szívesen meghívna a szövijébe.
a másik: te biztos gnóm vagy és most mellébeszélsz. nemigaz, hogy egy gnómnak ellen lehet állni ha azonos a földetek!!!
az jó kérdés, hogy olvastam-e a változásokat, de én végig is számoltam(, ill. kaptam egy táblázatot amit végigszámoltam) és ez alapján beszélek. nem úgy hogy ez erős ebben az erős abban.
a gnóm nem 20% százalékkal hatékonyabb azoknál, akiknekcsak 30%-ot ad a tekijük, nem 10%-kal az 40%-osoknál, és nem 0%-kal azoknál, akik szintén 50%-osok vlmilyen tud.-ban.
ez egy rizsa.
sokan főlleg gnómok és supportok etetik a néppel!
meg olyanok, akik nem számolnak.
mondjuk az első példád miért nem igaz elf:
haderőtöbblet:
100 heki barakk 6000 elit 5200 elit :-)) ja ???
+ haderőtud. *1.5 *1.4
az mennyi előny: kb. 24% előny mem 10%
ezt számold csak végig!
szóval van 1 600 hekis táblám. a gnómnak kb 80 heki feleslege van(- a könyvtár? abból mennyi kell azt nem tudom?).
és mégegyszer. aki eddig ember volt dobja ki az országát?? mennyi idő és pénz. és miért, mert elcs* a szabályokat és most javítanak. igy az emberek pénzén?
iceride Creative Commons License 2001.11.20 0 0 20
Na megnéztem, az óriás télleg más, de még így is alig gyengébb a gnómnál variban is, katonában is.
És ha hozzászámolom, hogy sokkal kevesebb tanya, meg könyvtár kell, akkor még erősebb is benne...
Előzmény: iceride (19)
iceride Creative Commons License 2001.11.20 0 0 19
Swimmer, ezt most komolyan mondtad???

Tudod te egyáltalán, milyen változások lettek???

A gnóm full 50% teki mellett egy olyan játékossal szemben, aki 30% tekikkel rendelkezik, minden téren (haderő, tolvajlás, mágia) 30%-kal hatékonyabb.

Namost:

Elfet átütni nem tudja, mindemellett se rávarázsolni , se lopni nem tud (bár gömbözni igen).

Ork röhögve átüti, míg visszafele se varázslat, se toliakció...

Félelf Tisztánlátáson keresztül is rommálop, és visszafele csak a katonai akció működik, de az is csak ippen hogy...

A törpe télleg mindenben rosszabb, bár seregben csak picit, és a másik kettőben is ki tud védekezni.

Hmmm... érdekes... szerintem az óráisnál a súgó meg a beharangozó levél nem ugyanaz... na utána nézek... De így se rossz... :)

Az embernél meg azért még így is elég erős a tükör, gyakorlatilag fele annyi vari kell, mint másoknak... (ellentétben az eddigi tized annyival...)

Mondjuk a gnóm nem piskóta így sem, de azért az, hogy sehol nem verhető, megszűnt... Az igaz, hogy egy faj max. egy dologban tudja verni anélkül, hogy visszafelé sebezhetővé válna...
A varázslatok meg csak annak jók, aki a másik ország tönkretételére játszik, mint ahogy a tolik is (egyébként úgy látom te is ezt teszed...). Hát ez speciel nekem nem olyan szimpi. De jelenleg sajnos ez a nyerő stratégia. :(

Előzmény: 19360212swimmer (13)
FreddyHawk Creative Commons License 2001.11.20 0 0 18
Bocs elqrtam, 2 hónapja, és (most már rájövök hogy gáz ) de emberrel ...
Előzmény: FreddyHawk (10)
19360212swimmer Creative Commons License 2001.11.20 0 0 17
cikasz: az első mondatod telitalálat!!
ezért nem mindegy kiknek a kénye-kedve szerint megy a hódító. idő, pénz aztán dobd ki mert Ő elrontotta. és bele sem szólhatsz, megjegyzést se tehetsz(nem a mamára!!)
ja támadni van kb.4000 elit

Föld: 658 hektár Katona: 31
Népesség: 7.885 Védõ: 0
Foglalkoztatottság: 100% (-50) Támadó: 0
Pénz: 282.738 Íjász: 277
Étel: 31.342 bála Lovas: 0
Rúna: 191.231 rúna Elit: 3.294
Morál: 75 % Varázsló: 9.628
Katonai morál: 100 % Tolvaj: 14.404
Szövetség: szövetség tagja Faj: Ember
Démontojás: 0 Hírnév: 0

Játékidõ 667 kör 1.053 kör MEGFELEL
Maximális föld 600 hektár 654 hektár (+4) NEM MEGFELELÕ
Top30% ideje 224 kör 749 kör MEGFELEL
Maximum szint 1., anarchista csoportban 4. 5. szint MEGFELEL

Cikasz Creative Commons License 2001.11.20 0 0 16
Én is csak azért tökölök vele mert ha már eddig nyomtam akkor nehagyom veszni :))))))))))))

Feljutok az 1-be oszt ott elleszek :)))))))
amugy igy állok :

Föld: 1.028 hektár Katona: 3
Népesség: 12.446 Védő: 0
Foglalkoztatottság: 99% Támadó: 0
Pénz: 1.809.795 Íjász: 0
Étel: 6.406 bála Lovas: 0
Rúna: 2.383.585 rúna Elit: 11.511
Morál: 74 % Varázsló: 17.625
Katonai morál: 80 % Tolvaj: 8.683
Szövetség: magányos farkas Faj: Ork
Démontojás: 0 Hírnév: 4

:o

Játékidő 1.000 kör 2.535 kör MEGFELEL
Maximális föld 1.300 hektár 1.028 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 169 kör NEM MEGFELELŐ
Maximum szint 1., anarchista csoportban 4. 2. szint MEGFELEL

Előzmény: -jockey- (14)
Cikasz Creative Commons License 2001.11.20 0 0 15
Marha 1xerü :
nem kötözködök gnómmal :))))))
Előzmény: 19360212swimmer (13)
-jockey- Creative Commons License 2001.11.20 0 0 14
hehe, ez a projekt meg fut?:)
en meg anno 2eve (vagz tan tobbis nemtom) meg az 1.0elott kezdtem, amikor meg feketekepernyos volt, es toltam egszen az 2 v 3ig, mar nem is tom..
biztos letoroltek mar az orszagaimat...
a velemenyem mint mar nem aktiv jatekos: nagyhatalmaskodo , szarcsimbok emberek kezebe van agamma, ami amugy igencsk nagyremenyu volt, de..
lehet meg sereget duplazni?:)
hehe
cikasz, rolad meg nem is tudtam hogy kened meg ma is..:)
milen kicsi a vilag..:)
kar hogy nekem mar idom se kedvem sincs hogy online azt figyeljem melik szovetseg probalj epp tonkretenni, ahhoz mar voltam a csucson hogy tudjam milyen megszerezni, es plane megtartani..
beteges..
ez az en privat velemyem volt, szarjon r kinek meg bejon a gamma, jo szorakozast hozza...:)
19360212swimmer Creative Commons License 2001.11.20 0 0 13
iceride
nemigaz!
ha külön-külön számolodakkor sem, de ha egyben ugyanakkora területen, akkor pláne.
minden számolást végezz el 600 hektárra és rájössz. semmiben nem verhető.
ha mondjuk nekem nincs tolim, ja akkor igen. de ugye nem a hülye példákat keressük?

Cikasz: majd ha összeakadsz egy mérges gnómmal akinek ugyanakkora területe és esze / bár akkora nem lehet:-)) / van akkor rájössz. ha te támadsz ő tudja és léphet. ha ő elkezdi rombolni az épületeidet, közben mosolyog te mit csinálsz??
ki lesz az az ő, akinek nekimész. ottmaradsz bóhócnak. kérhetsz egy csörgősipkát.
ja és a távolság is neki kedvez. őt kevésbé súlytja hogy távol van. minden körben kapsz egy földrengést. ki bírja tovább??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!