Óriási tömeg előtt léptek fel a Rock am Ringen még valamikor nyáron, azt adták le. Izzadtak, mint a ló, főleg, mert fekete szerkóban volt majdnem mindenki. Iszonyú jól zenéltek, a közönség végig tapsolt, tombolt, pogózott. A következő nótákat játszották: Rosegrove, Nigger, Out to get me, Nothing going on, Biggest & the best, Warfair, Recipe for hate, Zeroes & Heroes, Don't get me wrong, Do what i say. Utóbbitól mindenki bepörgött, a Don't get me wrong-ot meg olyan hihetetlen sebességgel nyomták, hogy Zak alig bírta rappelni a sorokat. :-)
Megvette valaki más is az új albumot? Nekem nagyon tetszik. Minden nap hallgatom, pedig már megvan 3 hónapja. :-)
Kedvenc szinte mindegyik, kivéve a Step Aside, amely dram end béssz-es alapjaival nem nagyon jön be. A többi viszont ütős!
Zeros & Heroes (4:10) - Vitán felül a legjobb. Mind refrénben, riffekben, mindenben. Osztályzat: (10)
Recipe For Hate (2:55) - Először kicsit monotonnak tűnt, de aztán megtetszett(9)
When Everything Crumbles (3:51) - A hirtelen megállások, és a végén a szinfonikus hangszerek feldobják a nótát(9)
15 Minutes Of Fame (3:35) - Húzós, a refrénje lehetett volna jobb is.(7)
World Domination (3:55) - Kicsit sok benne a rapbetét, de kiváló szerzemény.(8)
Bitch (3:49) - A countrys feeling érdekes, a szövege pedig poénos.(9)
Four Letter Word (3:22) - Dallamosabb, mint a többi.(7)
Money Power Glory (3:33) - Szintén szinte csak rap(7)
Kick It (3:17) - Tetszik, amolyan rock&roll -os beütés.(9)
Live Like A Man (2:51) - A refrénje unalmas.(6)
Step Aside (3:12) - Már írtam(4)
Blame (3:53) - A refrénje jó, zúzásokat hallhatunk.
(7)
Megjelent az új album! A címe:Zeroes & Heroes.
Vasárnap késő este sikerült az utolsó 20 másodpercet elcsípni a legújabb klippből, a címét elfelejtettem, valam Recip.
Van némi igazad. Több hasonló nóta is akad, de egy igazi fanatikusnak ez nem számít. :-)
A Use Your Brainen például nekem a Tomorrow a Power és az Undone c. számok valahogy "egybemosódnak". Éreztem ezt az új albumnál is, de csak az első pár hallgatás alkalmával.
A Clawfinger csak mp3-ban van meg pár hete. Igazság szerint még nem nagyon hallgattam, de a Crazy a Two sides, a Wrong State of Mind, a Chances és természetesen a Biggest & the Best nagyon jól sikerültek, bár itt is akadnak hasonló hangvételűek.
A haver, aki szerezte, még rámásolt egy-két olyan számot, ami csak a maxikon van rajta. Közülük nagyon jó a Love címet viselő szerzemény.
Pedig nem rossz az utolsó kettő sem.
Első hallásra persze olyan, mint a többi, de többszöri meghallgatás után nagyon jó.
A Clawfinger c. albumot nemrég kaptam meg, a Whole lot of nothingot kb. 1 hónapja vásároltam. Ajánlom figyelmedbe, vannak nagyon jó kis számok rajta (Pl.: Vienna,Burn in hell,Two steps away).