Tisztelt mindenki! Először is üdvözlök minden pannóniát szerető kollégát. Lenne eladó p10 henger 72,3-as furttal. Van hozzá könnyített trabi dugattyú. Kb 1500km használtam, próba jelleggel. Nekem t5h 1973 van, így később készült 5-ös hengerböl is egy. Ha valakit érdekelne, megválnék tőle nem túl drágán. Érdeklődes esetén szivesen válaszolok kérdésekre, illetve küldök fotókat.
A Pannónia motorkerékpárok kezelése és javítása kézikönyvben van leírva, olvass utána mielőtt véleményt írsz. Az, hogy nehezen lehet már beszerezni nem azt jelenti, hogy nem az való bele!
A véleményeteket szeretném kérni. Vásároltam egy felújított 19-es, kisfékdobos kereket. A kerékagyat felszabályozták és 162,5 mm-t mérek tolómérővel a kopófelületen. Én úgy gondolom, ez túl nagy és nem sok maradhatott a vasból. Ti mit mondanátok erre?
Sziasztok! Ha volt már téma, akkor bocsánat, de sokat visszaolvasva én nem találtam a választ a kérdésemre.
Van egy Duna ok2-es oldalkocsim, torziós rugós. A csónak bal oldalánál van egy állítókar, ami nyilván a magasságát állította, de nem tudom, hogy hogyan. Van valakinek esetleg képe egy összeszerelt, komplett rendszerről? Nem találok róla semmit a neten.