Különben szvsz a videóból nem lehet sztereó hangot kivarázsolni adapterről, hiszen a kazetta olvasása már monoban történik:-((
A TV adásokét talán lehetne, de valami olyasmi kellene, hogy az antennát megcsapolni, s valami adapterrel kinyerni belől tv (video) készülék nélkül a hangot! Van vajon ilyen?
Köszi a tanácsot, közben sikerült megoperálnom a picikét.
De a kiváncsi fülek/szemek kedvéért elmesélem hogyan is van:
TV
- RF IN
- Scart IN
DVD
- Scart OUT
- RCA video OUT
- RCA audio OUT (L/R)
- optikai digital audio OUT
VIDEO
- RF IN
- RF OUT
- video IN és OUT
- audeo IN és OUT
- Scart OUT
ERŐSÍTŐ
- 40-50 csatlakozó, ezeket nem sorolnám fel:-)))
MEGOLDÁS:
- RF a videóba megy, onnét RF tovább a TV-be
- DVD Scarton megy a TV-be
- DVD audio optikain megy a HI-FI-be, így Dolby Digital, DTS, AC-3
- kábelTV és Video audiója RCA-n a HI-FI-be, de az csak mono. Ehhez kapcsolódik újabb kérdésem: milyen elosztó, csatlakozó kell, hogy a sztereó TV adás audióját sztereóban átvarázsoljam a HI-FI-be?
Nem mutogatok én, nem vagyok digó. Hangsúlyos mimikával füszerezek. Mondjuk tény, hogy akit az élet nagy dolgaira tanítok, azt megszokásból az ölembe veszem. :)
Egyik éjjel egy ufóka megtermékenyített és azóta mindent látok, át az éteren meg mindent, nem is jó ennyi mindent látni:o)
Spanciszerelő szerint:
Ha a TV-n csak egy a luk, akkor mindent a videjón keresztül köll intézni. Ha négyfejes, akkó ott azér kell lenni egy pár luknak, azokat kell próbálgatni.
miért van olyan érzésem, hogy a pasik bármilyen témát úgy tudnak csűrni-csavarni, legyen az a csigák evolúciója is akár, hogy ne az jöjjön ki a végén, hogy mekkora kanok vagyunk mi férfiak:)
A pöcsóvó/farokvédo/fütykösmento-t próbáltam tudományosan írni. Ha láttál már vizilabdást alulnézetbol - és miért ne láttál volna - akkor nekik az dudorodik. Remélem nem döntöttem porba egy világot. :)
Hát tudod mi van a Nő az ássa-ássa minden ndélután, no de az Ura minden este kiássa és megnézi rajta a "Temetetlen múlt" című filmet , mert csak ez van meg nekik DVD-n... És az asszony csak ásott csak ásott...