Keresés

Részletes keresés

Sun R Creative Commons License 2001.11.05 0 0 4
Igen igy igaz. Én is csak azért tudtam erről a kiemelkedő eseményről, mert a lányom keresztapjának a lánya (remélem érthető q:o) ) a csapat egyik tagja és telefonvonalon keresztül kapta az infokat, s mivel barát és közvetlen szomszéd, ezért egyből tudtam a fejleményeket a döntöbe jutástól a végeredményig. Rákerestem a magyar lapokon, de még magáról az eseményről sem voltak információk. Külföldin találtam információt az eseményről....

Talán a magyar népet érdekelnék azok az eredmények is, ami nem a botrány körül forognak, hanem a siker körül....

Előzmény: Kenus (3)
Kenus Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3
Gratulálok!
Bizony, így igaz. Vannak sportesemények és - eredmények, melyekről legfeljebb az érintettek családja értesül. Hogy hazabeszéljek, az idei maratóni kajak kenu VB-ről a magyarok a megszerezhető aranyérmek felét (azaz a síkvízi VB-nél nagyobb részét) hozták haza. Ez az eredmény is visszhang nélkül maradt - gondolom - jónéhány más sikerrel egyetemben. Bezzeg, ha - mondjuk - a legjobb magyar labdarúgók győznek egy fodrásszövetkezet nyugdíjasai ellen...
Még egyszer gratulálok a (tánc)világraszóló eredményhez.
Előzmény: Sun R (2)
Sun R Creative Commons License 2001.11.05 0 0 2
Nos igen q:o))
Pontositanám a dolgokat.

szóval páros formációban lett 3. a magyar csapat. Ez 5 pár közös tánca egy koreográfiára. 10 tizenéves fiatal kitünő, kitartó munkájának az eredménye. Valóban nem 0 teljesítmény és épp ezért sérelmezem, hogy a Magyar sportéletben sehol nem kapott nyilvánosságot ez a kiemelkedő esemény.

Előzmény: Buratínó (1)
Buratínó Creative Commons License 2001.11.04 0 0 1
Hurrá!
Már táncolni is jobban tudunk, mint focizni.
hc Creative Commons License 2001.11.04 0 0 0
Ez nem 0 teljesítmény!!

Granulálok!!

Sun R Creative Commons License 2001.11.04 0 0 topiknyitó
3. helyezett lett tegnap a Magyar csapat a Németországban megrendezett Rock And Roll Világkupán. 3 tizenéves kislány megmutatta, hogy a Rock 'n Roll-ban is világszinvonalon tudunk táncolni. Sajnos sem a versenyről, sem az eredményekről sehol nem olvashatunk. Külön gartuláció a barátom kislányának a 12 éves Borók Adriennek, aki a csapat tagja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!