Keresés

Részletes keresés

vigor Creative Commons License 2001.11.03 0 0 14
Ebben a világban nem ad semmi tartós boldogságot, mert minden feltételekhez kötött.
Sirály :) De nehéz is teljesíteni azokat a feltételeket :)
Előzmény: Dharma (11)
Daikini Creative Commons License 2001.11.02 0 0 13
Vannak problemak, szokasaim, amitol szabadulni szeretnek. Van mit javulnom, es szeretnem, ha lenne baratnom is, de amugy boldognak mondanam magamat. A folyamatos jokedv (aprobb szunetekkel) talan egyenlo nalam a boldogsaggal. Nincsenek tul nagy elvarasaim masokkal szemben, mondjuk annyi, hogy ne essenek nekem bicskaval. Mivel altalaban mindenki teljesiti, az alapveto emberi elvarasaim masokkal szemben mar megvannak. Magammal "kicsit" szigorubb vagyok. :-)
bors12 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 12
bocsi, igazán nem kötözködni akarok és nem is offolni, de a boldogság nem szépség kérdése!!! az szép akit én szépnek látok és szépnek szeretek te már a belsőd miatt sem lehetsz az! Bocs de ezt nem bírtam szó nélkül.
Előzmény: miki_ng (3)
Dharma Creative Commons License 2001.10.31 0 0 11
Ebben a világban nem ad semmi tartós boldogságot, mert minden feltételekhez kötött. Ha nem haraszol, hogy beleszólok.
Előzmény: madcat (8)
msebubu Creative Commons License 2001.10.31 0 0 10
Nekem van a legaranyosabb, legkedvesebb macim, nekem vannak a legjobb barataim, diploma elott allok par honappal, van munkam, a szuleim egeszsegesek, van hol laknom. Mi kell meg? En_nagyon_boldog_vagyok! :o)
Előzmény: madcat (-)
tivadar Creative Commons License 2001.10.31 0 0 9
Hát ha nem, nem... ;-)

Akkor a saját fogalmaim szerint BOLDOG vagyok !!!

Oké, vadmacska ?

Előzmény: madcat (8)
madcat Creative Commons License 2001.10.31 0 0 8
Khm...asszem, kisebb félreértés történt. (Legalábbis utóbbi két hozzászólás ezt mutatja)
Nem áll szándékomban filozofikus irányba vinni a témakört, arra megvannak a megfelelő topicok. Nem a boldogság eredetéről, biokémiai alapjairól, etimológiai megközelítéséről és hasonlókról szeretnék beszélgetni (itt). A kérdés egyszerűen így hangzott: Boldognak érzed-e magad? Nem jelen pillanatban, nem különleges alkalmakkor, hanem életedet (avagy hosszabb ideje tartó életszakaszodat) tekintve. S fakultatív: Ha igen, ha nem: miért, mitől?
Kedves Tivadar, mivel a kérdésem az ami, nem szándéxom definiálni a boldogságot, ugyanis lehet, te az én fogalmaim szerint nem vagy boldog, ámbár te igenis annak érzed magad. Másfelől pedig (szerintem) éppen a miértekből derülne ki a boldogság definíciójának egy-egy szeletkéje.... Úgyhogy igenis menjünk csak bele a válaszadásba :))
bye
madcat
állati emlék Creative Commons License 2001.10.31 0 0 7

pont azt akartam írni, h a kérdés helyesen így hangzik: vagy?
Előzmény: Translator (6)
Translator Creative Commons License 2001.10.31 0 0 6
Egyszer ezen már elgondolkoztam, és arra jutottam, hogy VAGYOK. Így, egyszerűen.

Translator

tivadar Creative Commons License 2001.10.31 0 0 5
Persze nem ártana egy masszív kis

BOLDOGSÁG-DEFINÍCIÓ

mielőtt még mélyebben belemegyünk a válaszadásba...

miki_ng Creative Commons License 2001.10.30 0 0 3
nemigen
bár nem vagyok csúnya
pint Creative Commons License 2001.10.30 0 0 2
nem.
de ha azt kérdezted volna, hogy boldogtalan vagyok-e, akkor is nem.
zümy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1
-általában igen, de néhány napja qva szar kedvem van; most minden fáj...
Urby Creative Commons License 2001.10.30 0 0 0
Igen.
(Bár nem 0 gond)
madcat Creative Commons License 2001.10.30 0 0 topiknyitó
Úgy gondolom, a cím magáért beszél. Ha gondolod, elég egy szimpla igen, vagy nem, de leírhatod az okát, esetleges gátjait... stb. Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy nem igazán az egyperces érzésekre lennék itt kíváncsi (nem mintha ezek nem fényezhetnék az életünket :), hanem az átfogó életérzésre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!