1874-ben?
És még ma is aktív zenész????
Ezennel homokot szórok a hajamba, megszaggatom ruháimat és bocsánatért esedezem.....
Uhrin Benedek télleg mehet a ..csába.
aki a ZSOLTIT bántja, azzal én nem cserélek, vissza az egész. személyes jobarátom ő már 84 óta, emléxem akkor vettem az elso szintimet, a DM klubban azota ia azzal lépek fel, mondják is, hogy milyen autentikus vagyok, vagy mi.
huhh, ezt nem is tudtam, hogy ezeken neked megvannak! tyűűű! a szigorúan nézősek megvannak, de a távolba meredős nincs! még angliában sem láttam olyat! jujj, de izgulok! adok érte olyan szigorúan nézőset, ami csak kicsit szigorú, de annyira nem , ok? vagy adok érte 2,5 kiló bonanza jelet, he? :) (nyakbaakasztósat, OK?) a haubert mindig is úgy rüheltem.
Jehova&Cartman: mi képzeltek? :) ákosss nem érdekel, a dm erekélyéimmel pedig nem üzletelek, a posztereim szentképek, a kit?z?imet állandóan hordom. meg is halnék ha nem...
érted. nem?
Ok .. Alice-nek talán tul sok volt ez az X db
topic az elmult 2-3 évben ...
DE
a Dragontown albumnak nincs topicja és igazán
az érdekelne most, hogy van e valaki aki
halotta már ... kell, hogy legyen, mert
a Fotex Records 4 et rendelt az uj albumból
és én vettem meg az utolsót... :)
Amugy meg Alice egy öreg, csunya, elkopott
hangú énekes, de annyit megérdemel, hogy kb
sejtsük, hogy még él, ilyesmi.
Nevezhető ez az én PR tevékenységemnek is,
az érdekében.
Zavarnának? Ugyan... :) Csupán - bár nem szokásom - nulláztam egyet, s ha már így tettem, igyekeztem nem "csak úgy", hanem megindokolni a hozzászólást :). Vagyok annyira rutinos topicos egyébként, hogy ne zavarjanak, ilyeneken igazán nem kell kibukni.
Legfeljebbb értelmét nem látom ennyi topicnak. De mindegy, tégy belátásod szerint. Visszakérdezek: miért jó sok topicot nyitni egy témának? :)
Na pá.
:) Mesélhetnél ám a kis trükkökről ..
nagyon sokszor lenne nekem is szükségem
erre, hogy vélemény mondjak dolgokról
amiket picit sem ismerek.
(tudod .. kevés az idő és sokszor
még a kedv is...)