hat igen, es perry farell pontosan ugy nez ki, mint egy kiegett oreg junkie, raadasul pozol. navarrot pedig az uj mariah carey klipben lehet latni amint meztelen felsotesttel, felterden allva szolozik a szinpadon. valami nem stimmel veluk :)
a videot meg lehet nézni a honlapjukon. szerintem egyáltalán nem nagy szám.
kicsit több stílust vártam volna tőlük...régen arról voltak híresek, hogy tudtak vmi újat mutatni, de sajnos ez az egész új lemez olyan, mint vmi hollywoodi superstar comeback...
mielott elmerulnenk kurt cobain es a nirvana behato elemzesebe, amit szamos okbol nem ajanlanak, zsosz ne nezd meg a klipet ha jot akarsz :)
leadtak a mtvben a kis filmet a kesziteserol, az viszont mokas.
mi a baj a műanyaggal? szerintem tök jó anyag :)
viszont én is akartam irni, hogy az új klip felháboritó, ciki, igénytelen állatság. full kiröhögtetik magukat.
valszeg szerettek volna valami nagyon vadat összehozni, hát eztán ez a zavaros szar lett belőle. annyira idegesitő, hogy a számra alig tudtam odafigyelni, pedig abban vannak jó dolgok, kár volt elcseszni. nincs pénzük jó rendezőkre?
majdnem olyan, mint az előző klip, csak itt már vannak robbanások, futkározás, törés-zúzás. nekem a bikinis nők ellen semmi kifogásom, de ez a klip se egetverő, pedig az a Jonas Akerlund rendezte, aki a Smashing Pumpkins egyik klipjét is (Try, Try, Try, ha jól emlékszem).
elég jó a Strays, de a bónusz DVD-s változatot nem érdemes megvenni, egyrészt mer drága, másrészt meg csak félórás a DVD, három koncertfelvétel van rajta, valamint a Just Because klip werkfilmje
azért az nagyon durva, hogy a jane's addictiont 16 éve adták ki......jesszusom. ilyenkor látom milyen gyorsan öregszem. no meg, amikor 88-as születésű úszók állítgatják fel az újabb világcsúcsokat.......és nálam 10 évvel fiatalabb focisták szerződnek dollármilliókért.
Igen. Ha 93-ban jelenik meg akkor ok. Nem rossz az anyag, igazi janes addiction, csak hat azota eltelt 10 ev!!!! Vagy en oregedtem meg, vagy ok nem tudnak ujjat mutatni.