Ja, olyan Pulp-os a többi szám is, sok újdonság nincs benne. Ebből is látszik, hogy a Pulp előssorban az ő zenei ízlését takarta. Egyébként neked komolyan, hogy tetszik? Mert nekem az az elmegy kategória, de a többi ismerősöm, aki szerette a Pulp-ot ettől az albumtól falra mászik:(
Megvettem.... hát még nem hallgattam rongyosra... egy-két szám kifejezetten jó (pl a Don't Let Him Waste Your Time)... a többi meg... hmm... átlagos(?) :)))
hahaha, beírok, erre felkapja a fejét és klaviatúrát ragad "mindenki"
nekem is csak kevés maxim van....pedig mennyi van nekik?
uhh.
Susan Wilson könyvében, The Tomorrow People, ami 1996-ban jelent meg és volt szerencsém Londonban megvenni egy évvel a megjelenés után, potom 5 fontért, abban is 18 maxi van, 1996-ig, ja ebben van EP-is...azóta nem is tudom hány jelenhetett meg...
Nekem még a Help the Aged van meg a This Is Hardcore-ról mint kislemez- (ami elég gyér, nem tetszik...)
Nektek bejön Jarv új szóló projektje???nekem nem annyira...
A Pulp abszolút klasszikus... az ismeretlen klasszikus:)
Az én ismeretségi körömben az egyik haveromnak volt meg a Different Class. Annak idején a Something Changed miatt vette meg. Én meg Disco 2000-et ismertem... no meg a Common People volt gyanúsan ismerős... Először iszonyatosan furcsa volt az album, aztán rákattantam.. beszereztem minden fellelhető albumot... és gyűjtöm is a Pulp-ot a mai napig... csak hát nagyon nehézzé vált mára pl a maxikat beszerezni...
Úgyhogy, ha valakinek netán van felesleges Pulp lemeze, akkor jelezze plíz:)))
Ma már ők is klasszikusnak számítanak, nem? Többször jártam már úgy, hogy bementem valamelyik közértbe vásárolni és éppen az aktuális rádió adón vagy a Disco 2000 szólt, vagy a Babies, esetleg a Common People. Viszont az is biztos, hogy a nevüket nem sokan tudják. Az én ismeretségi körömben szerencsére sokan vannak, akik szeretik a Pulp-ot, többen vannak olyanok akiknek nem is én meséltem róluk először:)
Én imádom a Pulp-ot, és szerintem sok ember hallotta már őket valahol, csak nem tudják, hogy őket hallották... Amúgy a Szigeten ugye szombat este a nagyszínpadnál voltak...és úgy tűnt elég sokan voltunk, szóval azt gondolom, hogy sokan szeretik, de csak kevesen beszélünk róla:))
Egyébként mennyire ismertek vagy kedveltek ők Mo-on? Szerintem ha 20 ismerősömet megkérdezném róluk, max 1 tudná, hogy létezik/létezett egy ilyen nevű banda. Mit gondoltok?
Jelentem, abszolút Pulp-őrület :) van nálam.
Sikerült letöltenem a Disco 2000 videóját és rájöttem, hogy annak idején láttam és hogy akkor is nagyon tetszett.
Jókor, mi? :))) Mikor jelent meg a Mission Impossible filmzenéje? Nos akkor hallottam őket először. Nagyon tetszett az I Spy de valahogy nem jutottam el odáig, hogy meg kellene talán hallgatni egy albumot, hátha az összes többi szám is ilyen jó. Nem is tudom, hogy hogy jutott eszembe a múlt hétvégén. :) Bevallom, letöltöttem a Hits-et és nagyon tetszik. Teljesen odavagyok. Tényleg jókor jöttem rá. Hát ennyi röviden.
Bocs, minden kedves kis topictárstól de nem voltam net közelben, hja, ez van...
Pulp-ról most semmi hír, már megint csak annyi, hogy oszlanak...
Meg bestof Pulp! láttam már a borítóját: meg trekkeket, és nagyon jó!
Lásd a pesti est, est.hu--n a kapcsolódó cikkeket.
Kulcsszó:Pulp!
Sajnos ,ezentúl be kell érnünk a régi albumokkal?Na ne már!bár ismételnem kell magam,pár éve már fel akartak oszlani,mert elegük lett mindenből,főleg persze Jarv-nak,akkor ki is jelentette,csak a lakberendezéssel akar foglalkozni,meg Russel akkor hagyta ott a bandát,de ez még kb.1996-ban (?) volt.Már nem emlékszem.sajnáltam hogy Russ otthagyta a Pép-et,mert alapjaitól ott volt.
Meglátjuk mi lesz!Párszor már fel akartak oszlani....
Minden topic-társnak nagyon boldog karácsonyt,és vidám szilvesztert,szerencsés újévet kívánok!
B.U.É.K.!