Volt egy Nikon CP 4300-am, amíg el nem lopták. Így egy teljes CP 4300 doboz akksival, töltővel, 16 MB CF-el, CD-kel, PS2 Elemtsel eladó. Keresettek mailen!
Srácok tudtok valami driver-t Win2003 alá 885-höz ami nem Storage Driver-ként kezeli a gépet.
Ezt a reflash-t hogy lehet csinálni mert System Error nekem is szokott lenni de ha ujra akartam upgradelni akkor kiirta hogy már fenn van az 1.2-es verzió.
OFF
Augusztus közepén Budapesten a II. kerület Vereczke úton "eltünt" a 2001-ben vásárolt NIKON Coolpix 880 dig. fényképezőgépem (gyártási szám 5036**2) + WC-E 24 előtétlencse (0,66-os nagylátószögű + UR-E2 adapter. Mindez egy sötétzöld nyakbaakasztós kis Hama tokban volt. Az exponáló gombja le volt már kopve és nem volt benne akkumulátor csak egy lemerült CR elem. Nálam maradt a töltöje, benne az akkuval és természetesen az összes eredeti irata.
Mivel nagy szükségem volna rá, hajlandó lennék viszavásárolnám a fényképezőgépet, akkor is, ha már valaki megvette, legalább ugyanazon az áron. Ha valaki birtokában van vagy tud róla bármit is, az kérem jelentkezzen az info@koos.hu-n vagy a 06 209 615 085 tel. számon
Szerintem az eredeti akku azért csak jobbnak tűnik. Talán még a külföldi beszerzés lenne a legkissebb bukta: 37 euro körül már található, csak kellene egy stabil szállító cég...
szia!
en is most szeretnek venni egy pot akkumulatort... sajna eredeti nikont en sem talaltam olcsobban, viszont az extrem computer oldalan (www.extremcomputer.hu) talaltam egy uniross aksit, ami - allitolag - hasonlo.... a bokkeno csak az, hogy en nem ismerek senkit aki mar vett ilyet, es kiprobalta hogy mukodik... az ara miatt viszont meggondolando....
Szeretnék venni 885-höz egy EN-EL1 pótakkut, de több, mint 18 ezerért találtam csak. Tudnátok mondani olyan helyet, ahol olcsóbban hozzájuthatnék? Külföldről rendeléssel kapcsolatban van esetleg vkinek tapasztalata? (42 euróért találtam.)
Nikon Coolpix tulajdonosok figyelem! :) Egyszeri és megismételhetetlen ajánlat:
Eladó egy kifogástalan (karcmentes) kb 10X használt egy hónapja vásárolt Raynox NCP-180-as 1.8X előtétlencse! A bolti ára (Optiform Bt Budapest, Ferenc körút) 12500Ft. Tőlem el lehet vinni 8000 Ft-ért! Az optikai zoom ezzel a kiegészítővel 3-ról 5,4-re nő!! Aki a leggyorsabb, azé lesz, alku - tekintettel a jelentős árengedményre - nincs, viszont ha el kell postázni, annak a költségét átvállalom!
Kompatibilis: Coolpix 800/900/950/990/995/880 (adapter kell)/775 (adapter kell)/885 (adapter kell)/4300 (adapter kell)/4500
Ha valakit érdekel, küldjön mail-t!
Sziasztok... Ugyanez most a hibája az enyémnek is, kiírta, hogy SYSTEM ERROR.
A Nikon Magyarország azt mondta, hogy ha már nem garanciális, akkor 2 hónap, míg megjavítják. Ezt anélkül mondták, hogy meg sem nézték, mi a baja!! :(((
Az osztrak Mediamarkt-ban is ennyi . Masfel hete vettem az Shopping City Sud-ben levo MM-ben.
Ha visszaigenyled a mehrweirsteier-t akkor meg jobb az ara. Gondolom Wiener Neudtsadt-ban is ugyan annyi . Ott is van MediaMarkt. Nezd meg a
www.mediamarkt.at oldalon. Ott rajta van, hogy melyik boltjukban mennibe kerul.
Eladó egy Nikon Coolpix 885-ös digitális fényképez?gép, az Astoriánál lett véve a Digitcam-ban még 2001-ben.
Minden hozzáadott eszköz kifogástalan állapotban rendelkezésre áll: aksi + tölt? + 16 MB compact Flash, de igény szerint 256 Mbyte CF-et adok hozzá!
Azért adom el, mert már kin?ttem sajnos, professzionális fotok készítésére nem alkalmas, nekem már kevés a 3 mpixel. A min?ségével elégedett vagyok. Ha van tükörreflexes digi géped, lehet szó ráfizetéses cserér?l is!
na ebből indultam én is ki, hogy minek fizessek olyanért, amit nem is használnék. de ha valakit érdekel, most szólt a pasi a Saturnból, hogy csütörtökön jön még 885-ös 399,- EUR-ért és az mwst lejön ebből. viszont a csomagban nincs CF kártya.
köszi, megnéztem, kimentem bécsbe ott is megnéztem, beszéltem az eladókkal meg a vevőszolgálatosokkal is, és végül egy Canon A40 lett belőle. nekem nem annyira kell a 3 Mpixel meg a sokféle manuális beállítás, és a Canon megvolt 60khuf-ból egy 64es memóriakártyával, a nikon több mint másfélszeres áron lett volna.