Dehogy nyugdijérett:
Habilitálhatna Moliere Tertuffe -jéből a Szimmüvészeti Egyetemen. Nincs ennek az országnak annyi tehetsége, hogy csakugy elpazaroljuk őket. :-)))
A topic cimét elolvasva nekem is pont ez jutott az eszembe.
Egyábként pontosan Orbán Viktor tünik nekem mentalitását tekintve "uj tipusu" bolsevik alaknak, aki nekem hátborzoló de ja vu -t keltve jelentette ki tegnap, hogy 56-nak csak egyfajta üzente lehetséges.
Amikor elkezdenek, nagyon is sokszálu, zavaros és ellentmondásos események léncolatát egyetlen kötelező és kanonizálandó szemlélet korzettjébe szoritani, akkor valóban jogosan kell attól tartani, hogy a füzőszorítok gondolkodása nem demokratikus.
Mondtam is bátran, nem kértem, hogy kommentáld.
Csakhogy önszántadból belekotyogtál, oszt akkó má mondom hajjuk mit akarsz.
No de hát csak a szokásos spontán 'kussbolsi'-frázis tört elő újra egy nemzeti lélekből.
Úgy látszik továbbra is csak a cuclibekkel tudok beszélgetni:)
A kommunista népirtás elkerülése érdekében javaslom még kiirtani azokat is akik az MSZP-re meg az SZDSZ-re szavaztak. csak azért, hogy rettegni ne kelljen. :-(
OK! En megertettem a feladatot. Mindenkit arra biztatok, hogy meg veletlenul se a narancshordara, orszagunk vezeto erejere, a polgari jelzot bitorlo partra es bolcs vezerere szavazzon legkozelebb!!
"Csak mostanába' lett divat egy csoportnál, hogy visszamenőleg mélyen vallásos polgárnak (illetve nemrég szabadelvűnek, de ez már nem aktuális, ugye...) deklarálja magát."
Persze Fincikém!
Ha te mondod (a tuti megbízható elvtárs), akkor biztos úgy van: az Orbán-kormány kommunista.
És biztos senki 40 IQ pont felettinek nem fog feltűnni, hogy pont a fórum legbolsibb bolslyai kommunistázzák Orbánt.
Így annyira, de annyira hiteles, hogy egyenesen csodálom, hogy még mindig nem 3000% a támogatottságotok.
Hali,
Pirítós
Cáfolat?:-o
Mit kellene cáfolni?
Mondtál valamit? Mármint azon kívül, hogy szerinted a kussollyon a lyónép?
Ezen nincs mit cáfolni.
Erről csak meg lehet állapítani, hogy hüje kivénhedt bolsi vagy.
Hali,
Pirítós
Az ilyenek utálják nyíltan a sorozatokat, aztán meg otthon felveszik a barátok köztet hogy véletlenül se maradjanak le egy-egy magdianyus jelenetről:))
Azért elgondolkoztató miért jönnek ki a mindig csatornából ,olyan uszító és lenéző emberkék aki csak a másik kiirtása útján tudják a véleményüket elfogadtatva látni.
Kiirtani ,főbelőni, felakasztani, megrohasztani. Miért csak a jobb oldali retorikában jelenik meg?
Hányhatnékom van a Fidesz kirekesztő propagandájától, amelyik teret enged a patkányhadnak.
A legjobb esetben csak az ország elhagyására szólítanak fel, ha nem állok be a sorba és más vélemény képviselek mint a számukra meghatározó felső vezetés, mert önálló gondolat nem születik butuska fejükben.
Viszont szerencsére ezzel több kárt okoznak a saját pártjuknak mint hasznot.
Na vegyél vissza hapsikám a marha nagy pártállami orcádból!
Nehogy már te (vgy bárki akárki megélhetési ballib) mondlya meg, hogy ki csinálhat forradalmat és ki nem. (Nyugi, "neked" senki nem akar forradalmat csinálni,)
Ha nem vetted volna észre, időközben demookrácia lett.
Hali,
Pirítós
Valhol már leírtam, de ide is belefér, szóval nekem az akarjon itt forradalmat csinálni, aki mondjuk pld 1972-ben antikommunista röplapokat szórt szét, vagy esetleg betört egy tv-stúdióba, de legalább a kocsmában hangosan üvöltötte volna, hogy mocskos kommunisták.
De ilyet nem találni, mert nincs is. Mindenki szépen csendben végezte a dolgát 40 éven át, az egész ország kommunista volt, vörös diplomák, vörös állások, stb, mert hogy nem is volt másmilyen.
Csak mostanába' lett divat egy csoportnál, hogy visszamenőleg mélyen vallásos polgárnak (illetve nemrég szabadelvűnek, de ez már nem aktuális, ugye...) deklarálja magát. Kezdhetnék az átkos diplomák visszaadásával. Ha már olyan sokáig kussoltak.
Majd akkor lesz vége, ha az mszp, az szdsz és a munkáspárt teljes tagsága ott fog rohadni a Rákoskeresztúri temető árkában, arccal lefelé, kátránypapírba csavarva a köztörvényesek között. Akkor talán elkerülhetünk egy újabb kommunista népirtást. Mert amíg ezek a férgek életben vannak, addig nem lehetünk nyugodtak.
Dzsalalabad, 2001:10:22:20:19:32:54 Halal az imperialista berenc beszivargo satani ugynokokre! Eljen a megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag! Tovabb a lenini uton! Elore!!!
Ugyan nem vagyok még negyven se, ezért elmondhatom magamról, hogy kommunista diktatúrában sohasem éltem. Attól, hogy néhány hisztérikus igy nevezi azt, ami hazánkban 1989 előtt volt, még nem jelenti azt, hogy az VALÓBAN az is volt. Ha jobban belegondolok, ma sincs sokkal több jogom, (csak jelentősen több sarcom) mint 1989 előtt. Amikor még VALÓBAN volt kommunista diktatúra ebben az országban, akkor még nem is éltem, személyes tapasztalásból nem ismerem, csak hallottam róla.
Szerény véleményem szerint a fidesz sokkal diktatórikusabb, mint az előtte levő KÉT "szabadon választott" kormány EGYÜTTVÉVE... Úgyhogy a szavazz a fideszre tanácsot sajnos nem áll módomban megfogadni.
"Elviekben tökéletesen egyetértek veled, de éppen jelenleg regnáló kormányunk vezetője szögezte le ezelőtt jó három esztendővel, hogy a megszerzett hatalommal élni kell"
Persze, csak az volt a baj,hogy senki nem allt fol az unneplo kozonsegbol ,hogy ott es azonnal helyreigazitsa,mielott meg ezt el is hiszi magarol. Termeszetesen egy kormanynak elnie kell a jogositvanyaival es ezzel nincs is baj, csak a miheztartas vegett nem art az orruk ala dorgolni, es lehetoleg nyilvanosan,minel nagyobb koznseg elott,hogy mi is az abra.
Pl ilyet soha nem mondana egy valasztott politikus itt az USA-ban. Foleg nem a valasztok elott. legfeljebb az asszonynak a haloszobaban.
Elviekben tökéletesen egyetértek veled, de éppen jelenleg regnáló kormányunk vezetője szögezte le ezelőtt jó három esztendővel, hogy a megszerzett hatalommal élni kell. Ami a saját és a párt szempontjából természetesen érthető.
Egyébként is a "kormánnyal történő visszaélés" kifejezésnek nincsenek hagyományai, mig a "hatalommal való visszaélés" sajnos ismerős a magyar gyakorlatban.