Keresés

Részletes keresés

Túrázó Zsola 73 Creative Commons License 2010.04.30 0 0 29
?
Túrázó Zsola 73 Creative Commons License 2010.03.23 0 0 28
?
georg_balog Creative Commons License 2004.02.23 0 0 27
Basszus, hol az eredeti topic???
Fido Dido Creative Commons License 2002.09.10 0 0 26
Ráadásul a VL-en az ülés alatt van a tank. Ahhoz képest elég nagy. Mondjuk az alatt az ülés alatt elfér egy közepes méretű akvárium is.:-)
Fönt a "tankban" viszont rengeteg cucc van. Alig tudták betenni a riasztómat. Benne van a komplett elektronika a légszűrő, plusz egy érdekes megoldás: indítózásnál a dekompresszióhoz az első henger kipuf szelepét nyitja egy bowdenes megoldással. Ilyet még nem láttam.

Fido

Előzmény: Schnitt (23)
Allia Creative Commons License 2002.09.10 0 0 25
Az a 20 literes tank a GSXF-en, az nagyon király. :-))) A Hornettel együt túrázva nekem talán csak egyszer kelltt tartalékra tennem, mert én indulás előtt pár nappal tankoltam, Zoil meg közvetlenül.
Előzmény: Fido Dido (22)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 24
Ne is beszéljünk az én előzőmről 7,5 literrel:-))
Előzmény: Schnitt (23)
Schnitt Creative Commons License 2002.09.10 0 0 23
Vazze, ettől fogok padlót, hogy ezeken a mocikon optikailag q nagy a tank, aztán kiderül, hogy alatta van a légszűrő, a karbi, meg belesüllyesztik a kilométerórát, a visszajelzőket, mikrosütőt, és marad pár liter a benyának. Sjesz magnáján is kinéz vagy 25 lityisnek a tartály, de valójában csak 10 körül van.
Előzmény: Fido Dido (22)
Fido Dido Creative Commons License 2002.09.10 0 0 22
A tank 15,5 literes.
A fogyasztás városban néha 7 literig is felment, városon kívül volt már 5,5 liter is.
A kollégám a GSX750F-el városon kívól hasonló fogyasztás mellett 20 literes tankkal sokkal nagyobb hatótávolságú.

Fido

Előzmény: Schnitt (20)
Allia Creative Commons License 2002.09.10 0 0 21
Dübi, ez a táv a GSXF-fel sem volt gond, bár nem tudom pontosan, hogy a Velence-Pisa távolság mennyi, de időben sem volt kevés, de legalább nem esett az eső. :-)
Előzmény: Dübörgő (18)
Schnitt Creative Commons License 2002.09.10 0 0 20
Miért, mennyi a fogyasztás/benzintartály térfogat?
Előzmény: Fido Dido (19)
Fido Dido Creative Commons License 2002.09.10 0 0 19
A 800km-es túrát meg sem éreztem vele. Egyedül a tempomatot hiányoltam róla. Csak a tankolás sűrű kicsit.

Fido

Előzmény: Dübörgő (18)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 18
Nem kötekedek, absz. kiváncsiságból kérdezem:
- egy 500-800 km-es napi túrát mennyire kényelmesen vennél rajta?
Előzmény: Fido Dido (17)
Fido Dido Creative Commons License 2002.09.10 0 0 17
A VL1500 300kg. Hihetetlen tengelytávval és széles gumikkal még nem lenne gond, de a "lavórkormány" miatt újra kell tanulni kanyarodni.:-) Lassú kanyarodásnál nagyon kell figyelni, hogy nem szabad csak gurulni, a motor mindig dolgozzon. Ráadásul egy bizonyos szög után lassú kanyarnál billen. A kuplung (hidraolikus) nagyon a végén fog. Egy kollégám ment vele, azt hitte, hogy már kapaszkodik a kuplung, és nyugisan elengedte a kart, de ekkor érte a meglepetés, majdnem kitépte a kezéből a kormányt a vártalan nyomaték.
Az ülésmagasság tényleg 70cm, de a szélessége is majdnem annyi.:-)
Szóval szokni kell a gépet, de cserébe hosszú túráknál még egy BMW sem tud komfortosabb lenni.

Azért kérdeztem, mert én is 70 és 75 kg között ingázok, de nincs gondom vele.

Fido

Előzmény: Schnitt (12)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 16
Vagy 23?
Előzmény: Dübörgő (15)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 15
Még van 24 hozzászólásnak hely, utána ölök:-)))
Előzmény: _uncas_ (14)
_uncas_ Creative Commons License 2002.09.10 0 0 14
Ha most a topic szellemében genya akarnék lenni, akkor osztanám az észt ezerrel az eredeti topicban. :-)
Előzmény: Dübörgő (11)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 13
hemörájt reklám = sjesz:-))))))))

Fido szerintem tudja mekkora a VL:-))

Előzmény: Schnitt (12)
Schnitt Creative Commons License 2002.09.10 0 0 12
Nincs bocsánat! Ezért nagyon nagy meglepetést kell produkálnod :o))

Nem sült még át az ökör, vagy mi van ?

Fido:
Hogy mekkora, és hány kiló?
kb 70 centis ülésmagassága van, és saccra 260 kiló körül lehet.

Ha sjesz adatait kérdezed, akkor gondolj a hemörájt reklámra :o))
(most anyáz sjesz a pó)
Aztán a szakállas faszit oszd el hárommal. Na, kb akkora.

Előzmény: Dübörgő (11)
Dübörgő Creative Commons License 2002.09.10 0 0 11
Bocs mindenkitől, mégeccer!
És köszi, ha tényleg idetévedtek!:-)))
Lord Iffy Creative Commons License 2002.07.19 0 0 10
jelentkezz ki, jelentkezz be.

Előzmény: ESI (8)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.07.19 0 0 9
:o)) béna.:O))
felhozom neked...gyere.:O)
Előzmény: ESI (8)
ESI Creative Commons License 2002.07.19 0 0 8
Én sem látom az eredeti topic-ot.
Mi van itt?????
Allia Creative Commons License 2001.10.26 0 0 7
Ide írok, mert az anyatopikba a banner miatt nem tudok hozzászólni... :-(((

Szia mindenkinek, elolvastam a termést - eltartott egy darabig. :-)

Inno: bár elárasztottalak most egy egész sms-sel, azért, hogy a többiek is lássák nem vagyok mindig genya, itt is gratulálok neked, és üdvözöllek, mint vadiúj motoros csajt. :-))) Ja, a motort miért nem te indítottad be? És mikor kapod meg a jogsidat?

Dübi: nov. 3. elvileg OK, ha nem esik/havazik, akkor ott leszünk. Hánykor is szokott kezdődni?
És miért nem veszel inkább motort? Vagy jó autós genyának lenni? És miért passzoltad el a Patrolt?

Autókiállítás(ez nem nick, mielőtt valaki még szóvá tenné, hanem téma :-) ): találkoztunk a 2 ifjú tomcat-kezdeménnyel. Tök aranyos gyerekek. :-)))

Iffy, én amikor kezdő vezető voltam, az 1.1-es Renult 5 fogyasztott nekem kb 10 litert. :-))) Aztán visszább vettem, és akkor csak 6-ot evett városban. Most az 1.8-as Freelander eszik kb. 10-11 litert, többnyire városi autózás mellett.

Tali: nem tartunk egyet? Iffy, szervezd meg! :-)))

Sch: nem csoda, hogy felébredt mindenki, és élénkség mutatkozik, azok után, hogy rátok rivalltam :-)))

Allia Creative Commons License 2001.10.26 0 0 6
Ide írok, mert az anyatopikba abanner miatt nem tudok hozzászólni... :-(((

Szia mindenkinek, elolvastam a termést - eltartott egy darabig. :-)

Inno: bár elárasztottalak most egy egész sms-sel, azért, hogy a többiek is lássák nem vagyok mindig genya, itt is gratulálok neked, és üdvözöllek, mint vadiúj motoros csajt. :-))) Ja, a motort miért nem te indítottad be? És mikor kapod meg a jogsidat?

Dübi: nov. 3. elvileg OK, ha nem esik/havazik, akkor ott leszünk. Hánykor is szokott kezdődni?
És miért nem veszel inkább motort? Vagy jó autós genyának lenni? És miért passzoltad el a Patrolt?

Autókiállítás(ez nem nick, mielőtt valaki még szóvá tenné, hanem téma :-) ): találkoztunk a 2 ifjú tomcat-kezdeménnyel. Tök aranyos gyerekek. :-)))

Iffy, én amikor kezdő vezető voltam, az 1.1-es Renult 5 fogyasztott nekem kb 10 litert. :-))) Aztán visszább vettem, és akkor csak 6-ot evett városban. Most az 1.8-as Freelander eszik kb. 10-11 litert, többnyire városi autózás mellett.

Tali: nem tartunk egyet? Iffy, szervezd meg! :-)))

Sch: nem csoda, hogy felébredt mindenki, és élénkség mutatkozik, azok után, hogy rátok rivalltam :-)))

Zoil Creative Commons License 2001.10.23 0 0 5
Hogy, a mi? Egyébkét érdekes jelenség volt, és sajnos csak utóbb jutott eszembe, hogy előfordulhat, hogy a banner miatt van. Így nem volt alkalmam kipróbálni, hogy más díszes topicoc, hogyan viselik magukat, illetve azt sem, hogy ahonnan a bannerünk származik elérhető-e?
Szóval valami nem volt kóser, annyi fix :-))
zoil
Előzmény: Dübörgő (4)
Dübörgő Creative Commons License 2001.10.21 0 0 4
Hiszi a pisi!
Előzmény: Allia (3)
Allia Creative Commons License 2001.10.20 0 0 3
De tegnap este tényleg nem lehetett belelépni a GMC-be, mert a Zindex nem eresztett minket. :-( Hiába: ADSL, Axelero, Linux, Necckép... valmai nem klappolt. A többi topikba be lehetett nézni, csak a miénkbe nem. :-(
Előzmény: Dübörgő (2)
Dübörgő Creative Commons License 2001.10.20 0 0 2
Pfúj de nulla vagy Zoli bácsi!:-)))))))))

Gyeje hazsa a tyopikunkba!
(vagy pusztulj meg te genya!:-)))))))))

Előzmény: Zoil (-)
sjesz Creative Commons License 2001.10.20 0 0 1
Ez 1 nulla ! :-))
E30M40 Creative Commons License 2001.10.19 0 0 0
Ez egy 0 :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!