Szépjóestét!
Lovas nem válaszolt. Hogy mire? Hát természetesen arra a kérdésre, amit nem tettem fel ma a könyvbemutatón. Érdekes volt. Bár izzott a levegő a fasizmustól és a szélsőjobb is valahol balra volt. De nem volt rossz. Most láttam először, hogy egy fanatikus rajongó kiéli magát a rajongás tárgyán. Hát, meg kell mondjam én nem leszek fanatikus rajongója senkinek. Teljesen égő.
...Nyútózkodom, mint valami elmebajos miközben letaposom valakinek a lábát. Persze igekszem csúnyán nézni, hogy azt gondolja ő a hibás. Nembaj, nem érdekel. Inkább nyújtózkodom. És engem szólít! Jaj, istenem erre a pillanatra vártam! Elmesélem gyorsan, hogy indexfórumban szoktunk beszélni meg küldtem valami hajót és ilyesmik. És LovasPista te vagy azisten és jajjajjajde oda vagyok meg vissza. Közben taposok egy lábon, de a LovasPityu most fontosabb nekem, mert ő majd megmondja. A választ. Arar amit kérdezni akarok, de alőtte hadd meséljem az életem. Jajmár, csend legyen ott hátul! Pötyikém, mondd már meg annak ott hátul, hogy maradjon csendben, mert ennél hangosabban nem tudok irántad lelkesedni. Jajistenem, fulladjon meg mindenki! Csukjátok már be azt a rohadt ablakot, nem hallom mit mondd ŐŐŐ. Megfulladsz? NEMÉRDEKEL! DÖGÖLJ MEG! NeM HALLOM A LOVAST! Nem érted? Hülye. Jaj, még egy kérdeéééés. jajjaj. Maradj már te vén majom. a sekszpírrel. nem normális. Jaj, ez a majom is. Mér rakja a lábam alá a lábát. Perszehogy rálépek. A hülye. Jajmár. Ittvagyok. Kérdeznék még. Naaaa. Olyan izgatott vagyok. Ottvan ŐŐŐ... jaj, istenem, alig látom. Annyra izgatott vagyok. Lábakon taposok. NEm érdekel ez most. Jajistenem, mikor jutok oda? Jaj, vége. jajjaj. Most nekiáll dedikálni... Ó istenem...
Hihetetlen. Azért lehetne ezt kulturáltabban is. Szegény kisember ott mellettem. Egy mukkot nem látott Lovasból. Monjuk a franc volt rá kíváncsi. Lehetett hallani. Legalábbis, mikor a sok baromállat nem kezdett el pofázni a hátam mögött. De mit lehet csinálni?
Remélem látszani fog a tarkóm a Hócipőben. ;-)
Vagy valamelyik hasonló szennylapban. Komolyan inkább ÖKM-et adok a kiskorúnak, nem azt a hülye hócipőt. Namind1. Ezvan. Ezt kell(ene) szeretni. Manapság csak ócipő van. de az is tele.
Meg más is tele van, de az igencsak szalonképtelen. Még a végén megorrol valami vadliberális... Az meg kell a fenének, bár magasról le van ejtve, hoyg ki mit csinál.
...Igazábólnem tudom miket beszélek, csak úgy szembe jut mindenféle....
Volt az az öreg fószer a sekszpírrel. Nem is értettem, hoyg mi a francot akar. Igazából szvsz ő sem, de azért csak monta a magáét. De Lovas arra is válaszolt.
Nekem meg nem.
Perszehogy nem. Mert fel sem tettem a kérdésemet. ;) Ilyen egyszerű. Udvarias vagyok és nagylelkű. Átengedem a terepet a fanatistáknak. Még a végén valami bajom lesz, ha ellenkezem. Legyen nekik jó. Legközelebb majd összeszedem magam és valamivel lelkesebben állok neki a dolgoknak. És akkor majd büszkén feszítem dagadó mellemet, hogy ezt a borítót ÉN csináltam. Ezt a szárnyast nem. Az enyém nem lett elfogadva. Vagy nemtudom. Igazából nem is az én ötletem volt. Én csak technikailag vagyok felkészülve. De majd legközelebb... Írjon csak még egy könyvet a Lovas... Olyan borító lesz neki, hogy csak úgy durran. Ki se merik rakni a kirakatba majd a Könyvpalotában, mert veszélyes lesz az arra járókra nézve. Életveszélyes.
Lovas csak nem válaszol. A rosseb.
Jaaaa. hogy a kérdés.... Mindennek el jön a maga ideje. Nem kell türelmetlenkedni. Lovas végigdedikált minimum 200 könyvet. Szóval valószínűleg türelmes ember lehet. Nem úgymint az a pár őrült, aki szanaszét tapos mindent és mindenkit, mert ott a LovasPista! Aztán volt egy figura. Nekilátott olvasni a könyvet. Közben meg bazmegolt. gondolom azért merthogy "bazmeg, dejó" "bazmeg, miket leír..." stb. Ez mondjuk nem gond, csak azért mégis emberek vagyunk. Lehet ezt halkabban is... 2 sarokra a kultuszminisztérium, a ..laza erkölcsű... életbe!
Szóval nem akartam belegázolni a népek önérzetébe. a lábamon taposó banya meg tuti meg akart volna lincselni, hogy hogyan kérdezhetek olyat, mint amit kérdezni akartam. Éljen az indexfórum. Megkérdezem itt.
Lovas úr, írt-e olyat, amire még ön is azt mondta, hogy ez azért mégis durva lett?
És ha igen, akkor nagyvonalakban, mi volt az?
Ha nem, akkor volt-e olyan, amiről utólag azt gondolta, hogy kicsit erős volt? Magyarul némi lelkiismeretfurdalás lett úrrá magán.
Milyen dolgo egyszerre népszerűnek és nagyonnnemnépszerűnek lenni?
A könyvet majd megszerzem valahogy. Ha más nem majd elkérem a szerkesztőjétől. Elolvasom, aztán visszaszolgáltatom. Talán... hehe. ;-)
Hallom, valaki azt bégeti ott hátul, hogy ki ez a kommunista állat?
Kérnémtisztelettel én az arany középutat járom, s azt mondom, mindenkinek igaza van. A maga módján. Caak van akinek nagyobb az igaza. A birkáknak meg teljesen mindegy, hogy merre terelik, csak terelje valaki valamerre, mert egymagában a saját lábára vizel. Vagy a mellete állóéra.
Az értelmiség meg... ehh. Az értelmiség előtt két lehetséges út van, az egyik az alkoholizmus. A másik meg járhatatlan.
Lovas úr, ön hogy látja?
>-éN-<
(ui: legközelebb akkor is olyan borítótervet rak le a két jómadár, hogy balesetveszélyes lesz! ;))) )