szeretném mindeki figyelmét felhívni egy tájékozódási versenyre augusztusban. a versenyen való résztvétel 3000Ft. 2 a rajtnál magkapott ellenörző pont érintésével kell visszaérni a célba. a nyeretes a résztvételeidíjakból származó pénzt tudhatja a sajátjának. további információk és jelentkezés a http://feelthespeed.fpn.hu honlapon!!
beszarok egy aluljaroban keszult felvetelt kaptam ahol egy 1200 le-s skyline 330km/h val szaguldott vegig...mint egyraketa eskuszom halalos az a gep....
hat mostmar biztos atalakitom a pug 206-ot nitro meg turbo meg ami kifer a csovon ez hihetetlen...meg kell neznetek irjatok es felrakom vhova....
érdekelnenek valakit utcai es rendezett gyorsulasi verseny videok pl skyline hond acura nsx-r
supra ,integra,,,stb es mindez egymas ellen is persze...
divx illetve mpeg allomanyok hanggal...
illegalis stocholmi verseny...stb
ha igen akkor kene keresnem egy servert ahova a kb 600 meganyi anyag felmegy....
miller
Persze, de a gyorshajtas ugy alapban mar eleg nagy aranyban szedi az aldozatait versenyzes nelkul is. Meg az is lehet, hogy az aktualis gyorshajto versenyzo a sajat adrenalinszintjevel versenyzett mikozben a fekezes gondolata helyett az utszeli villanykaro villant at az agyan.
oldskoool el kell hogy keserítselek....nap mint nap több százan halnak meg csak magyarországon autóbalesetben..hallgasd a híreket mindennapra jut egy csomó halálos áldozat.és ha kiszeded azokat az eseteket amelyiknél az éppen illegális gyorsulási versenyző volt a hibás (ha egyáltalán van ilyen eset) akkor rájössz hogy három havonta egyszer kb tényleg történhet ilyen. de annyi minden történik más a világban... nem ez a legfontosabb bár ha ember életről van szó mindíg nagyon fontos. szóval több gyalogos lép le a járdáról és veszti életét....nem inkább erre a problémára kéne megoldást találni mintsem a közúton hajtó autósok sebbeségével foglalkozni? egyik gyorsuló sem ül be úgy az autójába hogy balesetet akar okozni. véletlenek a balesetek.nem akar senki elütni senkit.úgyhogy ne abból indulj ki hogy ki mennyit ránt magával mert nem akar senkit sem magával rántani. véletlen balesetek pedig SAJNOS előfordulnak de erről senki nem tehet.
még linkelni sem tudsz, te hülyegyerek.
megnéztem az oldalt.
nem tudom, hol látsz te ezen az oldalon olyat, hogy forgalomban kell emberkedni. (lezárt pályán annál többet találtam)
ebgyebkent orvendek, hogy a Hondasoktol is jelentkeztek nepek, rajuk amugy is mindig lehet szamitani, ha egy kis "duhajkodasrol" van szo...:)
Egyebkent a multkor igencsak meglepodtem, amikor a haverom suprajat(87) legyursulta egy ITR szo nelkul, pedig van koztuk vagy 50LE a Toji javara... jo mondjuk emberunk se az a drag star isten, de akkor is...:) egyebkent annak is orulok, hogy lassan tobben is erzik azt amit szerettem volna, hogy magukeva tegyenek, hogy a topik nem arrol szol, h sok gyilkos/hullajelolt osszejon es cseveg arrol hogy mikor kit hogy hoznak veszelybe, hanem hogy legyen egy topik az auto es sebessegb*ziknak:) ahol mindenrol lehet csevegni, meg ilyenek...
addig is:
www.urbanracer.com - erdemes meglesni, a street racingrol, szinte minden, kepekkel, persze csak ha vki nem ismeri..:)
nem szeretnem ha megen ellensegeskedesbe torkollna a csevej, aki nem Velunk egyet, kerem toleralja, hogy mi sem megyunk fikazni az O topikjaba... ennyi, es koszi -SKYLINE- forever, csinaljunk igazi topikot,
Már akartam neked emilt írni, hogy gyere segíteni mertt nem bírok ennyit gépelni, már titkárnő alkalmazásán gondolkodtam:-))))))
Nem irigyellek a korábbi munkádért!!! :-)))
HIIIIIIIIIIIIIIIII! el sem tudom mennyire orulok, hogy beallt a topik oda ahova szantam! tartottam a frontot sokaig, minden parasztnak probaltam valaszolni, es csititgatni oket, de bevallom belefaradtam es remeltem ,hogy megvaltozik! es ugy lett! koszi mindenkinek,
Ez egy 0-300 km/h gyorsulás. (Külső és belső kép egyaránt)
Nos, ehhez az elképesztő sebességhez 13.72 mp volt szükséges!
Az autó 1/4 mérföldön 9.225-t tud.
a az videó egyel alattam levő hozzászólásból elérhető! Ja ezt a halálos iramban c topicba szántam! mendeggy
Akkor az a Trend volt, ez van nekem is. Szerintem akkor az a Honda motyi nem 110 LE-s vagy az a kocsi nem volt annyi. Mondjuk ez a Ford motyi nem egy sport kivitel, az majd az ST lesz (170LE változó szelepvezérlés) vagy az RS 220LE+ (ez mán turbos) vagy a Cossi ami 300LE+ lesz és négykerék hajtásos (ha egyszer végre kihozzák).
De ettől függetlenül is nagyon mehet az a Honda, szívesen kiprószálnám, ebbe az új kivitelbe legalább már bele is férnék.:))))))
"Egyébként egy kérdés: melyik 2 lityis Focus-szal hasontították össze? A Trend esetében nehezen tudom a dolgot elhinni, persze minden lehet.:)))"
Jó kérdés. Az Evo-ban volt ez is. 3ajtós, jól felszerelt Focus volt sportfutóművel. Ennyit tudok. :))) A 9 sec -a látottak alapján- reális adatnak tűnik (1200kg / "110Le" ide vagy oda).