És mégiscsak kiesés lett a vége... A zárófordulóban már pályára sem léptek mert az ellenfél úgy utazott La Corunnyába hogy 28 koronavírusos volt közöttük. Szóval akkor ősztől harmadosztály
Majdnem meglett a 8 zsinórban. Nem láttam a meccset, de 2-0-ról ixelni kicsit frusztráló. Főleg, hogy a győzelmi sorozat nagyrészt annak volt köszönhető, hogy nem bírták az ellenfelek feltörni a védelmet. Na nem baj, menni kell tovább.
Szépen elkapták a fonalat, ha tényleg odaérnének az osztályozós helyre és még fel is jutnának, az mekkora sztori lenne! Bár a szurkolók szerintem a bentmaradással is elégedett lesznek a szezon első felében történtek után.
Jó kérdés. A tavaly csak óriási elbaszással nem lett meg a feljutás. Most meg rengeteg x és még több vereség van. Érdemes a Depor ellen fogadni, mert magasak az oddsok az ellenfelekre még most is.
Van valami racionális magyarázat arra hogy így féltávnál mi ez a tökutolsó helyezés a Segunda-ban? Előszőr azt hittem hogy biztosan pontlevonással büntették a Depor-t, de aztán látom az eredménylistát hogy húszból összesen 1 db meccset voltak képesek megnyerni eddig.
De imádtam ezt a csapatot, amikor a Bajnokok Ligájában szárnyalt! Mindig is szimpik voltak, remélem nem esnek ki! :( Seedorf nagy hajrá neked, dolgozz jól La Corunában! ;)
A Deportivo vasárnap jelentette be, hogy menesztette Cristóbal Parralo vezetőedzőt, akinek a helyére hétfőn Clarence Seedorfot nevezték ki.
A 87-szeres holland válogatott korábbi középpályás játékosként az Ajaxszal, a Real Madriddal és a Milannal is megnyerte a Bajnokok Ligáját. Klubkarrierje egyik legfájóbb pontja egy La Coruna-i meccs lehet: a BL 2003–2004-es idényében 4–1-es előnnyel érkeztek a Milannal a galíciai városba, ahol 4–0-ra kikaptak a Deportól a negyeddöntő visszavágóján, ezzel kiestek.
Edzőként eddig nem váltotta meg a világot Seedorf, a Milantól és a Sencsen FC-től is dicstelenül távozott. La Corunában a csapat élvonalban tartása a feladata.
Ő egyébként a La Liga történetének tizedik holland vezetőedzője, és az első Frank Rijkaard, valamint Ronald Koeman 2008-as távozása óta.
Nem hiába tanulta Victor Iruretanal a szakmát, szinte ugyanaz a csapat felállása, Tristan/Makaay elől, mögötte Luque-Valeron-Pandiani-Victor ( a legismertebbeket írjam) -ból hárman és így alakultak a elől.
Most ugyanez Lucas Perez van elől, mögötte ugyancsak 3an most a Fajr-Cani-Alberto .
Jó kis csapat lesz/lett ez a Depor. Ha Lucas Perezt meg tudják tartani, és hozni mellé még egy gólerős játékost, jövőre cél lehet(ne) a BL.
Stabilitásnak ott van Manuel Pablo :) Mindenki Gerrardról meg Tottiról beszél mint a klubhűség szobrairól, remélem Pablonak is szentelnek némi műsoridőt ha majd egyszer visszavonul és remélhetőleg a Primerából lesz az. Addig is jó volt látni vele interjút a Fiesztában, van még önbizalma az "öregnek" :)
A döntő gól a Depor bentmaradásának ügyében igazából nem is most szombaton esett, hanem egy héttel korábban Madridban: amikor a Barcelona bebiztosította a bajnoki címet, és ezért az utolsó fordulóban nem volt muszáj nyernie:) Amúgy én örülök neki, akkor szerettem a legjobban a spanyol focit, amikor a két nagy mellett a SuperDepor és a Mendieta-féle Valencia is ott volt a bajnoki esélyesek között.
Jó lenne tudni, hogy a gyilkosokat elkapják-e és hogy milyen büntetést kapnak. Tudják, hogy melyik csoport tagjai tették, a stadionból ki is tiltottak "szurkolókat", tizenötöt talán.