Oké, rendben. Modnom, nem sürgetni akartalak, csak sokszor tünt már el csomagom, levelem a Magyar Posta jóvoltából, és azt hittem talán megint ez történt.
Köszi.
Üdv.
Küldted már a Sublimeokat? Mert én még nem kaptam meg.
(Nem azért, mert olyan nagyon sűrgősen kell, csak sajnos rohadt sok rossz tapasztalatom volt már a Postával :-()
indexen nem menő a ska se a pank se se a dub, se a reggae. a sublime ezen stílusokból formált zenéje tényleg fenséges (nomen est omen) volt.
a long beach-csel mi a helyzet? az addig ok, hogy kijöttek a wonders of the worlddel (ez az album is nagyon jó, bár egy kicsit többet kellett hallgatnom, mint a right Back-et, hogy bejöjjön) de azóta szinte semmit nem hallottam róluk, a honlapjuk nem működik.
Rendben, örülök neki, hogy sikerült, és bocs még1x, hogy igy "elfelejtettelek"..
Milyenek amugy a klipek? Engem is érdekelnének, nemtudod valahova feltenni őket??
Na üdv.. Remélem még olvasod ezt a fórumot, tudom, elég sokáig tartott, de végre megvan a Robbin the Hood.. Immár a harmadik Sublime CD-m :-)) Ha azóta nem sikerült megszerezned, akkor szivesen átirom... :-))
az az igazság, hogy kellene, ha nem a 40 oz to freedom anyagát tartalmazná, mert az már megvan.
Egyébként keresem még a long beach dub allstars world of wonders című lemezét.
most jelent meg nemrégiben.
az első lemezüket még a duna plazás virginben vettem meg, kábé 2 évvel ezelőtt, de valami rohadék közben elcskalizta kocsimat :((
na, mi van olvtársak, itt mindenki a havi metéltet szereti?
vagy azok a topicok azért látogatottabbak, mert ott lehet baromkodni?
ez utóbbit megértem.