Annyiban változott a helyzet, hogy mivel az egyetemen jó gyors a háló (1-2mega/sec legrosszabb esetben), már szinte bármelyik sorozatot meg tudom szerezni, csak nincs az a vincsi, ami elég lenne :) Azt se tudom mit kezdjek a 35 gigányi Stargate sorozatokkal, meg a különféle Star Trek, Babylon5, Crusade, X-Files, Sliders, South Park sorozatokkal. Ha másért nem, hát ezért kellene beruházni egy DVD íróra, csak valahogy mindig másra kell a zsé.
Hiába no! A bőség zavara... :)
Na az a helyzet, hogy meg tudom talán szerezni a Csillagkapu sorozat első és második szezonját, (általában 350 megás avi) + az ötödikből megvan a 11-es, 12-es epizód, valamint a hatodikból a 10,11,12,16,17,19,21-es rész. Angolul van meg, vannak feliratok, de nem mindegyikhez. Ki kellene írni az epizódokat, de csak 2 fér rá egy cd-re, ez szopás. Talán dvd-re kellene...
Ezt a topicot azért indítottam, mert meg szeretném szerezni videoCD-n egy-két kedvenc sorozatomat, mint pl.:
Babylon5 (ez a legfontosabb)
Crusade
Remélem valakinek megvan vidkazin legalább a Babylon5, és van olyan ismerőse aki meg tudná azokat CD-re írni. Nagyon jó sorozat, csak sajnos nem láttam az első szériát. Szerintem a legjobb SF filmsorozatok egyike.