Keresés

Részletes keresés

Potyka bácsi Creative Commons License 2001.11.01 0 0 11
Ezek a Sajtóklubok a Magyar ATV-n olyanok, mint a Heti Hetes, csak sokkal, de sokkal szerényebb kívitelben.
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 10
Ez esetben azt tudom mondani:

Hála istennek.

golder Creative Commons License 2001.10.16 0 0 9
Bocsi dropa, de meg kell trónfoljam, amit írsz.

Hamis riasztások országszerte

11:50 - Országszerte több hamis riasztást kapott a napokban a katasztrófavédelem gyanús postai küldemények miatt. Lépfenére azonban sehol nem bukkantak.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a W+P-nek elmondta: hétfőn egy budapesti címre érkezett egy levél, melyen Oszama bin Laden névvel, és tunéziai bélyeggel. Ma hajnalban egy debreceni postán vettek észre egy lépfene feliratú borítékot, délelőtt pedig a Tungsramból kaptak bejelentést.

Dobson Tibor elmondta, hogy a katasztrófavédelem mozgó laboratóriuma minden esethez kivonult, de nem találtak antrax-baktériumot. (Westel+Press)

dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 8
Sok esetben erről van szó, de szerintem ez most más. Ha csak ijesztgetés lenne, akkor miért nem nyilatkozik senki.
golder Creative Commons License 2001.10.16 0 0 7

Szerintem ezek az esetek nem túl komolyak. Inkább csak ijeszgetés lehet a háttérben. Ha a terroristák ártani akarnának az USÁnak, azt nem Magyarországon tennék.
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 6
Úgy látszik, nem sokan vannak ilyenkor a neten. Mindenesetre egy reagálásra váró friss hír:

Lépfene: gyanús csomag érkezett a Tungsram Rt-hez
--------------------------------------------------------------------------------

Budapest, 2001. október 16. (MTI) - Gyanús csomag érkezett kedden az amerikai tulajdonú GE Hungary Tungsram Lighting Rt. újpesti gyárába - értesült az MTI munkatársa. A küldeményt nem a szokásos postai úton, Dubaiból kapta a cég. A déli órákban több rendőrautó érkezett a helyszínre, továbbá a polgári védelem szakemberei, illetve tűzszerészek is.
Az illetékes hatóságok elzárkóztak a nyilatkozattól. +++

dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 5
én például nemigazán értem, hogy az ABC tévétársaságnál dolgozó férfi 7 hónapos gyereke hogyan kerülhetett érintés útján kapcsolatba az anthraxxal, ha az postán érkezett.
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 4
vagy ha van bármilyen friss infód valamiről..
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 3
Pl:
-Lovas István vasárnapi jegyzete a rádióban
-vagy az anthraxfertőzések
-vagy az MTV elnökének 1,2 milliós fizetése
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 2
Úgy értem, hozzászólhat a műsor stílusában. ha valahol olvasott valamit az ügyről, vagy ha valami felmérgelte, akár egyéni kis irományát is írhatja ide.
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.16 0 0 1
Akkor tedd föl kérdésedet, csak utána lehet reagálni. Aztán majd megmondod, mikor váltsunk témát.

Kicsit erőltetett, de nem rossz ötlet.

Előzmény: dropa (-)
jarlaxe Creative Commons License 2001.10.16 0 0 0
ezt úgyhíjják: index f0rum...
Előzmény: dropa (-)
dropa Creative Commons License 2001.10.16 0 0 topiknyitó
Biztosan sokan ismerik a Magyar ATV hétfő és péntek esti sajtóklub című műsorát. Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk valami hasonlót. Mindenki hozzászólhatna bármihez, ami politikával kapcsolatos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!