Keresés

Részletes keresés

Bizsu-Zsu Creative Commons License 2007.07.11 0 0 24
Csutka most készíti uj albumát.Az iwiw-en megtalálható,ha kíváncsi vagy rá.Keresd meg.A yuotube-on számos videója látható!
csabiman Creative Commons License 2001.10.29 0 0 23
JAAA!! a 8szögletű lemezborítók nagyon büfék voltak! Pl volt a Bummmm! együttes szintén ilyen megkésett Dzsordzsmájkölfriszkós csókákkal (úgy 88-89 táján lehetett)...
Amúgy a vezetőjük azóta már producerré lépett elő - ő futtatta (fel és be) Alexa Devil nevű magyar poptündérünket. A csutkák nem vesznek el, csak...
Előzmény: hc (10)
ujraitt Creative Commons License 2001.10.26 0 0 22
Jó régen volt.
Előzmény: disznotor (-)
zürichsmi Creative Commons License 2001.10.26 0 0 21
adalékok a csutka-korszakhoz (váó). Ki ismeri ezt, és mi ez, konkrétan: "Ezt kapd ki, / Rajtad van a tépőzáras térdzokni." Ugye súlyos? A legjobb az Ezt kapd ki, mert ez 1000 hogy a Check this out fordítása.
disznotor Creative Commons License 2001.10.23 0 0 20
Egyértelmű, hogy Csutka és Holly Johnson nem egy lapra való, csakhogy éppen ő jutott eszembe.
Előzmény: zeuszka (16)
Aaronka Creative Commons License 2001.10.21 0 0 19
Mi, hogy Csutka meghalt AIDS-ben? (Így indulnak a pletykák...)
Egyébiránt Holly se halt még meg AIDS-ben, ellentétben Ofra Hazaval, aki sajnos tavaly megtette azt.
Előzmény: valleyboy (18)
valleyboy Creative Commons License 2001.10.20 0 0 18
Frenki went to Hell-wood, hip-bath madörfakör
Előzmény: zürichsmi (17)
zürichsmi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 17
OFF
úgy tudom a frankie goes to hollywood énekese azóta már meghalt aidsben.:(
ON
zeuszka Creative Commons License 2001.10.20 0 0 16
azér nehogy már Holly Johnson meg Csutka egy lapon!
HJ a nem igazán sikeres szólókarrierje előtt azért kurva népszerű volt a Frankie Goes To Hollywooddal, amiről lehet vitatkozni, hogy jó volt-e, vagy sem (szerintem vicces volt), de tett valamit arra a bizonyos asztalra, ellentétben a Rákóczi-produkció által futtatott műmájerünkkel.
Előzmény: disznotor (15)
disznotor Creative Commons License 2001.10.19 0 0 15
Hullócsillagok-állócsillagok: ki ne emlékezne Holly Johnsonra, aki Csutka idejében nagy sztár volt, a mai napig játsszák a rádiók "Americanos" c. slágerét. Azóta már nem híres, de van egy honlapja, amely szerint lemezeket készítget, szabadidejében festeget és aids-es. Eltűnt, de ha nagyon akarom tudni, mi van vele, utána keresek a Neten, és kiderül, hogy egész jól elpöcsölget a srác. Ugyanez magyar módra: Csutka hívószóra semmit az ég adta világon nem találtam az egész Interneten. Szerintem most rövid haja van a csávesznek, szombatonként eljár tekézni a haverokkal, és a hatodik sör után elkezd kurvaanyázni, hogy namajd-ÉN-megmutatom-azoknak-a-rohadékoknak-hogy-fogok-még-slágert-csinálni. Kilencvenkettő óta nem tudott nőt felszedni azzal a szöveggel, hogy ő énekelte a Csóró vagyok-ot.

Kérlek titeket, grabbeljetek, ha valakinek megvan!

Közben az is eszembe jutott, hogy Frici, a vállalkozó szellem. De ezt már csak ínyenceknek mondom.

ZedIzDead Creative Commons License 2001.10.19 0 0 14
Azonnal keresd meg és grabbelj!!!

[ZedIzDead]

Előzmény: hc (10)
zürichsmi Creative Commons License 2001.10.19 0 0 13
csatlakozom, kéne egy kép Csutkáról. de ő csak
egy hullócsillag volt. Sokkal tartósabb sztár
volt nála pár évvel korábban Gombóc, nem is
beszélve Bery Aryról. Aki éppen most tér vissza.
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.10.19 0 0 12
Hogy a fenébe ne emlékeznék rá? Klipp:kocsmai pulton történő ugrabugrálás, csehszlovák focistafrizura, nyerőautomata. Remek.

Én meg azokra lennék kíváncsi, akik a Bedego reklámban szerepeltek. Na, velük mi lehet?

Csubi-téma:
Valamelyik nap láttam egy Csubi featuring Barátai klippet, az amerikai terrortámadások emlékére. Na, ha eddig nem volt terrorista-célpont Magyarország, akkor ezután az lesz.
Idéznék a remekműből:
"A félelem s a fájdalom
Mindig együt jáááár...."

Sőt, már készül Kozsó emlékdala is, úgyhogy sűrűbben tekintgessünk az égre utasszállító-ügyileg.

Valaki nem tudna betenni egy képet Csutkáról?

valleyboy Creative Commons License 2001.10.19 0 0 11
Ez a Chooby, vagy ki a fasz nem valami remastered klónja ?
hc Creative Commons License 2001.10.19 0 0 10
Annak idején promociós célzattal megkaptam a Csutka-lemezt is. Valami gusztustalan és igénytelen piros borítója volt és a Rákóczira jellemző nyolcszögletőre vágott bugyiban pihen még most is a bakelit, ha nem csináltam még ventillátort vagy frizbit belőle. :-)
Pókerarc Creative Commons License 2001.10.19 0 0 9
Ha jól rémlik, valamelyik vidéki színház igazgatója? Vagy csak pályázott?
Előzmény: disznotor (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.19 0 0 8
képet róla, azonnal
zeuszka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 7
Rákóczi Produkció!!!
emiatt már megérte benézni ide, kurvára elfelejtettem azt a primitív hangú, zsíros hajú bajuszos bunkót a kardjával, amint a nagy átmenet éveiben feltűnt egy csomó reklámban... zseniális!
Előzmény: csabiman (1)
Aaronka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 6
Úgy hallottam, Csutka napi 18 órában tököt gyalul a sztargorodi pályaudvar egy sötét sarkában megbúvó hentesüzlet alkalmazottjaként...
Előzmény: disznotor (5)
disznotor Creative Commons License 2001.10.18 0 0 5
Csabiman: Csutka még az IM-képregényekben is szerepelt 91-ben. Fiatal lehetett a csávó, ergo most se lehet több harmincvalahánynál. Vajon villamosvezető lett, vagy facsart narancslevet árul Amerikában, esetleg felcsapott tengeri kalóznak? Annyira érdekelne, hogy egy ilyen emberből mi lesz, ha nagy lesz.
Előzmény: csabiman (1)
disznotor Creative Commons License 2001.10.18 0 0 4
Ez az - a tökéletes dal, ami SENKINEK nem jutott eszébe jó tíz éve, de amire MINDENKI emlékszik. Honnan lehet vajon megszerezni? Volt még vajon ennek a faszinak más nagyszerű slágere is?
Előzmény: BahnScorper (3)
BahnScorper Creative Commons License 2001.10.16 0 0 3
Csóóóóróó vagyok
A pénz nálam nem nagy dolog
Csóóró - de adni tudok
Neked

Ez meg a refrén második fele volt. A klipben meg valami kocsma asztalán ugrált, és Patkó Bélára, azaz Kikire emlékeztetett, míg a hanghordozó címlapján (mely szintén a reklámban látszott) Reluxa John motorozását idézte. Akkoriban még szerencsére kicsi voltam, és megkíméltettem ettől, csak a klipet láttam némely komolyzenei műsorban.

murray Creative Commons License 2001.10.16 0 0 2
valami nekem is dereng, most hogy már elcsesztétek a reggelemet újra előttem van a kép erről az emberről...:-)
csabiman Creative Commons License 2001.10.16 0 0 1
Nagyon király! Valamelyik videókazettán megtaláltam a szám véletlenül felvett reklámját, na az volt a nem egyszerű! Fuszballfriszkóval ott brékel a Csutka gyerek, meg énekli a slágert - aztán a végén "Rákóczy Produkció!"

Plusz volt pár Kölyök Magazinom, és abban a nagy szerelem-képregényben is benne volt a Csutka - ő volt a tinik sztárja!

Na ennyire emlékszem :)

La Méduse Creative Commons License 2001.10.16 0 0 0
Sajnos, nem tudok érdemi inf0rmációval szolgálni, csak annyit, hogy tetszik a nicked, disznotor. :o)
disznotor Creative Commons License 2001.10.15 0 0 topiknyitó
Pár napja életem folyása úgy alakult, hogy kezembe akadt egy tíz éves Ifjúsági Magazin, melyben az 1991-es Rockválogatott tagjává választottak egy bizonyos Csutkát, aki 1988-ban (?) Csóró vagyok c. slágerével pukkant be a köztudatba.

Rögtön felderengett a szöveg és a nemkevésbé fennkölt dallam: Csóró vagyok / de többnek látszani nem akarok / csóró, de nem szegény. / Ó, nem, nem, nem.

Emlékszik még valaki erre a csávóra rajtam kívül? Ki volt ez, és vajon mi lett vele? Netán valakinek meg is van a dal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!