Nekem holnap valahogy kedvem támadt megnézni a Quiet Earth-öt. Már csak azért is, mert fantáziáltam már olyan forgatókönyvről, ahol a főszereplő újév napján ébred egy ilyen dologra. :)
Nem poszt apokaliptikus,sot nem is sci fi/fantasy (sajnos) ugyhogy kicsit OFF,
de nagyjabol az arcomat eldobaltam annyira kemeny (mar, ha van gyomrod hozza),
Jonathan Littell: Jóakaratúak.
Soha nem hittem volna, hogy a kony versus En versenyben valaha a konyv gyoz, meg ha atmenetileg is (ertsd: Neha felre kellett tennem par napra, annyira kemeny)
Nekem is bejott. Sajnos (?, ertem ezalatt hogy kivancsi lennek az angolra is, de ketszer tuti nem fogom megvenni) magyarul volt hozza szerencsem, de szerintem a kovetkezo reszt angolul szerzem be. Elvileg 12 nap mulva jelenik meg, csak kicsit borsos az ara (6600er talaltam hirtelen.)
Esetleg olvasta valaki mindket nyelven? Sokkal jobb az angol?
Angolul szemezek vele már régóta, de a terjedelme elriasztott, erre fel a minap tudtam meg, hogy már a megjelenés évében, 2010-ben kiadták magyarul. Nem tudom miért tűnt el a süllyesztőben szinte visszhang nélkül, az egy mászthev regény! Nagyon eredeti dolgok nincsennek benne, de a legjobbakat gyűrja össze borzasztó szórakoztatóan: Végítélet+Legenda vagyok+28 nappal később+Resident Evil. Nem véletlenül King ajnározza mindenfelé.
A The Electric City című sorozat húsz epizódból áll, az egyes részek három-négy percesek. Hanks nemcsak producerként áll a poszt-apokaliptikus jövőben, egy látszólag béke szigetének tűnő városban játszódó széria mögött, hanem hangját is kölcsönzi az egyik szereplőnek.
Hallottatok már a Tree of Life című filmről Brad Pittel és Sean Pennel a főszerepben?
Az örület határán rendezőjének a keze munkája, a bemutatója valami eszméletlen csodálatos szerintem és a témáját olvasva azt irják, hogy apokalipszis témájú film lesz.
Talán még ebben a fórumban sem volt említve a Veszélyes jövő (On the Beach) c. film. Nemrég láttam, szerintem elég ütős. Igaz, akció jelenetekben nem valami gazdag, gondolom ezértsokan nem szeretik, de a szituáció viszont nagyon reálisnak látszott. Vagy rosszul érzékelem? Látta még valaki? Úgy érzem van benne néhány párhuzam a The Road-al, igazából számomra hihetőbb és ezért ütősebb is.
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja.
Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja.
Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk[...] Bővebben!Tovább »
Bár lehet, hogy nem mondok újdonságot, de hálám jeléül ajánlanék egy filmet, Űrvadász címmel. Ugyan nem a földön játszódik, de a bolygó, amiről szó van, a földhöz hasonlóan emberlakta és legalább akkora szemétdomb uralkodik, mint a Neon Cityben, vagy a Mad Max 2-ben...
Illetve a játékosok figyelmét hívnám fel (feltételezve, hogy a Fallout sorozat ismerősen cseng) a The Fall + Last Days of Gaia c. játékra, ami szintén hasonló világban játszódik.
Amúgy most járok a Jericho felénél, de azt is tudom ajánlani mindenkinek, bár az azért godolom itt elég alap műnek számít.