Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.08 0 0 188

Végig sem gondolom , mit kellett vón még megcsinálnom.

Azértse

panka Creative Commons License 2002.09.24 0 0 187
Huszárom!
úgy tűnik, ez a topikunk a feledés homályába süllyedt - VOLNA, ha ma nem nézegetem végig a régi topikjaimat.
Hogy van, kedvesem? gondol még rám?

őszinte híve,
panka

Előzmény: KicsiHuszár (186)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.12.04 0 0 186
Drága pankám!

Szerencsére jó egészségnek örvendek az első csatározások után, de magam mindig az élen küzdöttem száz életveszélyben. Az a hit adott csak egyedül erőt, hogy szeretett nőm valahol rám vár ha kell, hát akár az idők végezetéig is.

Sajnos kimenőt csak igen ritkán kapok, hiszen folymatosan tartanak az előkészületek az újabb ütközetre. De Önre! Önre, Drága pankám bármikor szakítok időt és megverekszem akár az ördögökkel is, hogy újra karomba zárhassam!

Kérem, bízzon bennem továbbra is és várjon rám!

A derék Huszár

Előzmény: panka (185)
panka Creative Commons License 2001.12.04 0 0 185
Édes Huszárom!

Remélem, levelem jó egészségben találja, és a harcok már elcsitultak a messzi fronton. Én minden nap gondolok Önre, és az esti imámba foglalom a nevét, remélve, hogy egészségesen tér vissza, és dicsőség övezi majd homlokát a megnyert csaták és elnyert kitüntetések miatt.

Kérem Önt, hogy amint a tábornok úr engedi, hagyja el a tábort, és siessen haza, hiszen már minden barátnőmnek elújságoltam a nagy hírt, hogy egybekelünk, és a vidékünkön mindenki már csak Önt várja. Édesanyám áldását adta a frigyre, így már csak Önön múlik, mikor lesz a kézfogó.

Kérem, értesítsen érkezésének idejéről, hogy felkészülhessünk az Ön és kísérete fogadására.

Válaszát epedve várja az Ön pankája

Előzmény: KicsiHuszár (184)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.12.02 0 0 184
Levél, a szeretve szeretett nőtől, ...ááááaaahh! /Itt huszár létére elalél/

Nem kell bocsánatot kérnie Drága, hiszen íly boldogságot elképzelni sem tudok, hogy Ön ismét itt, és velem vált eszmét! Csodálatos érzés tudni, hogy Ön még mindig gondol rám és aggódik értem miközben a viharfellegek csak úgy gyülekeznek a fejem felett. Elárulom, hogy a szívem felett hordom azt a kis kendőt amit utolsó találkozásunkkor Öntől kaptam és amit megcsókolt mielőtt átadta volna. A nehéz percekben csak az adott erőt nekem.

Mondja Tündérszép Virágszálam! Egybekelhetünk végre, ha elcsitul a vihar és a villámok már nem csapkodnak körülöttem?

Igaz hódolattal: KicsiHuszár

Előzmény: panka (183)
panka Creative Commons License 2001.11.30 0 0 183
Drága Huszárom,
nincs mentség a távolmaradásomra, tudom.
Mégis, kérem, bocsásson meg nekem, hogy nem írtam Önnek ilyen hosszú ideig, ígérem, a jövőben sűrűbben fogunk levelet váltani.

Örülök, hogy ...bárónéval megszakította kapcsolatát, hiszen gondolom, Ön is hallotta már a hírt, miszerint (útálom a miszerinteket :))) egy éjjel, ... gróf bálján több órára is eltűnt édesanyja vigyázó szeme elől, majd visszatértekor el volt szakadva a vállán a szalag, és a fűzője is rendezetlen volt. Legyen óvatos, ilyen hölgyekkel nem illendő mutatkozni Önnek, legkevésbé akkor, ha komolyan írta, amit néhány levéllel korábban fogalmazott meg.

Kérem, jelentkezzen, ha a csaták szünetében néhány percnyi ideje van levelet írni, és értesítsen, hogy mi történt Önnel az elmúlt időben.

üdvözli az Ön pankája

Előzmény: KicsiHuszár (182)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.16 0 0 182
Drága pankám!

Miközben a közeljövőben bekövetkezendő ütközet haditervét kovácsolom legjobb vezéreimmel, csak Ön az Egyetlen aki a remény apró lángját táplálja bennem. Nem hiszem, hogy családjára rossz fényt vet a leánykérés, mivel igen derék, köztiszteletben álló ember vagyok és ezt az édesanyja is tudja, akitől természetesen megkérem személyesen is az Ön kezét.
Biztosíthatom, hogy szándékaim mögött csak tiszta érzelem lakozik! Ennek tanúbizonyságául szolgál ama tény is, hogy most már nem kocsikázok ki többet az ifjú .... bárónéval (!), az elmúlt héten minden kapcsolatot megszakítottam vele annak érdekében, nehogy rossz fényt vessen Önre és családjára a jelenlétem. Ezentúl Önnek szentelem minden időmet és erőmet! Kérem, várjon rám és ha a csaták vihara örökre elragadna őrizze meg szíve legmélyén a bátor huszárparancsnokot!

Előzmény: panka (179)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.15 0 0 181
Kikeresztelkedett: most offlájnkovics.
Előzmény: állati emlék (180)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.14 0 0 180
Hová tűnt offkovics?
panka Creative Commons License 2001.11.14 0 0 179
Kedves Huszárom!

Igazán figyelemreméltó, hogy papírügyei mellett szakít rám néhány percet drága idejéből. Házassági ajánlata, meg kell vallanom, büszkeséggel töltötte el szívem, nemkülönben pirulásra késztetett, hiszen nem négyszemközt, hanem a nagy nyilvánosság előtt tette meg. Mivel családomra ez rossz fényt vet, kérem, amennyiben szándékai igazak, tartsa be a hivatalos utat, s kezemet édesanyámtól kérje meg. Szalonunkat ismeri, többször volt már zsúrjaink vendége, tudhatja, nálunk mindig értő meghallgatásra talál.
Amennyiben viszont szándékai mögött nem tiszta érzelem lakozik, kérem, hagyjon el, és ne háborgasson, ne tegye őseim szeplőtlen nevét közgúny tárgyává, hisz az számomra a halálnál volna rosszabb.
Az Ön pankája

Előzmény: KicsiHuszár (169)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.07 0 0 178
bezony
tel a viv
(sóhaj, de csak kicsike)
Előzmény: Dalai Lámer (177)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.07 0 0 177
Ja, vagyúgy! C'est la zsízny, ahogy a művelt nürnbergi afgán mondaná... :o)
Előzmény: állati emlék (176)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.07 0 0 176
Na jó, bocsi.
Sajnos érthetôbben nem merek beszélni, mer még aszongyák a modik, visszamásoltam a kitörölt hozzászólást.
Én meg, ugye, valósággal rettegek tôlük.
Előzmény: Dalai Lámer (175)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.07 0 0 175
Biztos igazad van, nem az én dolgom hogy értsem - meg különben is lámer vagyok... :o)
Előzmény: állati emlék (174)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.07 0 0 174
A hozzászólásokban, mintegy tartalmi elemként akadt némi csizma, amely esetleg érintkezésbe került volna másvalakivel. És eztet kikapták, pedig nekem magamnak is vannak ennél sokkal durvább dolgaim, azok viszont élnek, virulnak, vagy éppen rohadnak, ki mit szeret. Igaz, azok mellé nyilván automatikusan szmájli képzeltetik.
Előzmény: Dalai Lámer (173)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.07 0 0 173
Most vagy nem értek semmit, vagy nem értek semmit... Addig OK hogy annyira feszült voltál hogy kicsaptad a biztosítékot - de hogy kerül a csizma az asztalra?
Előzmény: állati emlék (172)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.07 0 0 172
Tréfás, Lémör, igön tréfás.
Hanem nem úgy volt.
Frémet is kicsapták ugyanazon szeretetteljes csizmaapplikáció miatt.
Legalább is asszem.
Előzmény: Dalai Lámer (171)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.07 0 0 171
Szerintem kinevezted magad moderátorrá, és cenzúráztad a kimenő üzeneteidet. Az inkriminált hozzászólást tehát -mint gyakorlott önmoderátor- az energiatakarékosság elve alapján már az elküldés előtt kitörölted. :o))
Előzmény: állati emlék (170)
állati emlék Creative Commons License 2001.11.07 0 0 170
Hú, asszem kimoderáltak. vagy aztat máshova írtam? Ha ide, akkor bocsi!
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.07 0 0 169
Tisztelt Hölgyem! (panka) :-)

Igen elszánt és komoly elhatározásra jutottam a minap, miközben dolgozószobámban intéztem a század papírügyeit! Úgy döntöttem, hogy nem várok tovább és tavalyi ígéretemhez hűen bejelentem az Önnel való eljegyzési szándékomat. Akkor, és ott, azon a bálon szavamat adtam Önnek és most szeretném érvényesíteni a továbbiakban törvényes keretek között is.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Meggyűrűzlek KicsiNyuszi! Na miccólsz? :-))

panka Creative Commons License 2001.11.05 0 0 168
"vagy klikk ide" ilyenkor klikkelni kell.
Előzmény: Dalai Lámer (167)
Dalai Lámer Creative Commons License 2001.11.04 0 0 167
Lett még egy szeretgetős topic?!

Azért mégis ontopic leszek és sírok: miért hazudnak?
"Pár másodperc múlva újra a téma tartalomjegyzékénél találja magát."

Nos, a legutolsó mérés: 78 volt a pár. Esetleg pár tucat???

KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.04 0 0 166
Számomra az a legnagyobb öröm, ha Önt boldoggá tehetem. Bármikor állok a rendelkezésére, csak küldessen értem!
Előzmény: panka (165)
panka Creative Commons License 2001.11.04 0 0 165
Boldog vagyok, Uram, hogy Ön valóban ilyen lovagias. Számítok is a gáláns viselkedésére.

Szökőkutakba meg ne ugráljon, szegény lova megfázik.

Előzmény: KicsiHuszár (164)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.04 0 0 164
Ugyan! Egyet se féljen Drága Hölgyem! Amíg huszár vagyok én, Önt nem érheti bántás e földtekén! Megvédem én, s utána boldogan zárhat karjaiba!

-------------------------------------------------------------------------------------------
Megérkeztem az italozásból, ahol jelentem, huszárosan helytálltam. Igaz, szökőkútba nem ugortam, mert qtya hideg volt! :-))

Előzmény: panka (162)
panka Creative Commons License 2001.11.04 0 0 163
valaki küldött nekem 2-kor smst, és nincs ott sem név, sem szám :(

ki lehetett?

panka Creative Commons License 2001.11.04 0 0 162
Jaj, ne ijesszen meg, én egy gyenge leány vagyok, a háborúnak még a gondolata is rémiszt!

De ígérem, várok Önre, ha kell, egy életen át!

Előzmény: KicsiHuszár (161)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.04 0 0 161
Vár? De vajh meddig? Milyen erős az Ön kötődése szerény huszárunkhoz? És ha hamarosan hadba kell vonulnom?
Előzmény: panka (160)
panka Creative Commons License 2001.11.04 0 0 160
Bízok Önben, és várok Önre...
Előzmény: KicsiHuszár (159)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.04 0 0 159
Hát ez csak természetes, hogy öszintén válaszolok minden kérdésére Tisztelt Hölgyem. Soha nem tennék olyant, hogy hazug szóval tévútra vezessem. Kérem, bízzon bennem továbbra is és várjon rám ha kell.
Előzmény: panka (158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!