a proxyt-t nem tudom kikapcsolnai, mert nem az en gepem van az internetre kotve hanem egy masik es az enyem attol kapja a naftat egy proxy segitsegevel, de ha tudsz helyette jobb megoldast akkor kikapcsolom
Figyu, próbáld már meg, hogy totál kikapcsolod a proxyt a gépeden (remélem, nem vagy betegesen paranoiás). A Zone-on amúgy sem fogsz tudni játszani proxyval, úgy hogy adhatnál neki egy esélyt.
szeretnek felcsatlakozni az msn game zone -ra, ehhez le kellene tolteni egy par filet amire a gepem nem hajlando, de normalis hibauzenetet nem ir ki csak azt, hogy nem tudja es kesz. mar probalkoztam tobb bongeszovel is, eddig a legtovabb a netscape 4.78-al jutottam, ami ugyan letoltott egy-ket file-t, de utana az egyik weboldalnal javascript hibaval elszallt. a gepem modemes internet megosztassal csatlakozik egy proxyval az internetre. a munkahelyi gepem szinten proxy mogott van es az siman letoltotte. szoval nem tudom mi lehet a gond.
azt hogy tudom megnezni, hogy milyen tcp/ip portok vannak szabadon a gepemen? (meg erre tudok gondolni, hogy valami itt nem koser, mert a support irta, hogy egy parnak szabadnak kell lennie)