Tudjátok 86-89 között mi vittük a bőrünket a vásárra, jártunk tüntetésre, ócska klubbokban beszélgettünk a demokráciáról, hallgattuk azokat, akik nem féltek, akik már akkor demokraták voltak, s akiket ma sírgyalázók kifütyülnek a temetőkben. S akik szítják e füttyöt, azok akkor még seholsem voltak,külfölden kergették a gazdagságot, lapítottak, lóversenyre jártak.
Jó, hagyjuk, sőt pláne el sem kezdem, csak karikírozok!
Én maradtam a 80-as években itthon, a haverok közül néhányan szűknek érezték ezt az országot, nehezen eresztettem őket akkor: " Ott Ti mindig csak magyarok lesztek, idegenek, itt legalább magyar vagy, s tehetsz az ellen, ami bánt, tehetsz azért, hogy itt is úgy lehessen élni"
Néhány évig bírták csak kint, nem gazdagodtak meg, meg az idegen érzet is vissztaszította őket, s most a Magyar Halál és Hazugság Pártjában verik ősmagyar mellüket. Jó, tényleg ősmagyarok, de amikor azt mondták, hogy amerikáig meg sem állnak, akkor mik voltak?
Egyébként én ember vagyok, annak születtem először, utána jön a Föld (nehezen cserélném másra), Európa, Magyarország. Itt vagyok magyar, szeretem is nagyon, de ezért semmivel sincs több jogom mint egy jenkinek, vagy oláh-nak. Vagyis nem mentesít, nem jogosít magyarságom: most meg azt látom az országban, hogy aljas emberek aljas húzásait eltűrjük, mert ők minden második szavukban magyarságukra hivatkoznak.
Ejnye már, mit össze kínlódtok azon, hogy a nick angol vagy magyar. Nem mindegy? Manapság az angol "divat" is, és sokszor egyszerűbb, vagy csak jobban azonosítható.
Buratino
Rendben, de ha így nézed, itt is él elég sok nemzetiség - semmi gond velük - viszont ott túlnyomó részt magyarok, erdélyiek élnek. Nézz körül egy kicsit a határok szélén. Csupa magyar nevű helység, folyó, táj... Neked nem villan a szemed az ilyesmire?
És hogy témánál maradjak... Nekem pl. a magyar nyelv használata sérti sűrűn a fülemet. Az ilyenek, mint pl. "Bemegyek a boltban".
Meg hogy "Úgy innák valamit". Iszonyú... nem tudunk a saját nyelvünkön beszélni.
RS
Legyünk naivak, hogy nem a halál és a hazugság igéjét hirdetitek. Magyar az olyan kultúra, ahol Wallace-nek nevezi magát a magyar. Minden boltra magyar cégért, minden magyarnak idegen nicket! Te joggal lehetsz büszke magyarságodra, mi meg szégyenkezzünk miattad?
Wallace
A céljaid szimpatikusak, de Thor kalapácsának jó a kérdése: mit értesz pontosabban a Kárpát-medence "visszahódításán"? Gondolom, nem a Trianon előtti határokra gondolsz.
Ha jól sejtem, akkor arra, hogy ne csak éljünk, lakjunk itt, hanem érezzük magunkénak az országot. Stimm? Pontosíts pls.
RS
Célunk a magyar kultúra megőrzése, a Kárpát-medence "visszahóditása". Rá akarunk világitani a jelen magyarság problémáira, a közfelfogás tévedéseire. Ha bővebb érdekel, irj erre a cimre: honfoglalo@gyorsposta.hu
A társaság mellé alakul egy zenekar is, igy lesz teljes a kép.
Wallace
eltűntél, mint bugyi a kötélről.
Offoltak egy kicsit, eltársalogtak, rendben.
De azért szeretném, ha mesélnél még a Agresszív Honfoglalókról. Arról, hogy mi ez pontosan, hogy mi a célja - bővebben, hogy hogyan lehet társulni az eszméhez.
Szóval...?
RS
Ne a közhely szerint értelmezd az Agresszívet. A mi szótárunk szerint aki ragaszkodik valamihez, a jobbik értelmében agresszív. Ugyanakkor kifejezi, hogy környezetem megvet, fekete bárányként néz rám. Az ő szemükben egy agresszív állat vagyok.