Megelégedettséggel veszem észre, hogy alig egy negyed év alatt megduplázódott a két hozzászóló tábor aránya és a jobboldal javára!!!:)))) Ez már valami! Az emberek sokkal bátrabbak lettek:)))) Valszeg elemi erővel tör ki az 50 éves elnyomás elleni tiltakozás. Igen! most kell kihasználni az időt! Amerika el van foglalva Afganisztánnal, Izrael a palesztinokkal és az egész arab világgal, nincs érkezésük foglalkozni az itteni siránkozókkal:))))
Hallottam, hogy vigasztalásképpen Sharon siratófalat ajándékoz Budapestnek, de Dempszki egyelőre nem tudja, hogy hol állíttassa fel???:DDDD
Az ortodoxok természetesen a Dob utcában gondolják, de a pénzesebbek Budára szeretnék, mert a hidak zsúfoltsága miatt sokat kellene araszolni!:DDDDDDDDDDDDDD
No jó, mit tanul egy politológa, vagy -logika? Történelmet??? Azt mindig meghamisítják?(((( matematikát??? no azt az egyet soha, ahhoz tök hüje, a tanárai is:DDDD Ezért nem ért a statisztikához! Jogot, azt biztos, mert itt bizony csűrni csavarni kell! Környezetismeretet? Max. a nagyon szűk környezetét, lásd Rózsadomb! Zenét? Vass Lajos óta senki sem énekeltette meg őket:(((((((
Szerintem politikát nem lehet tanulni, de politikus lesz mindenki, aki a politika közelébe kerül:((((( Nekem volt munkatársam, aki egy nagy fasz most politikus lett, sajnos pont MIÉP-es:((((DDDDDDDDDDDDDD oh Istenem.........:DDDDDD Szegény Csurka! Ha tudnád kikkel vagy körülvéve???? Nem baj, akkor is Rád szavazok:)))))
Én azt fingom, hogy ha a Zamerikai hírügynökségek kiderítették, hogy Ben Ladennek sok teherhordó repülőgépe elhúzott szomálba, sazon vitték harci pereputjait segyebeit (állítólag több géppel), nos, ha mindezt a Zamerikai hírügynökségek ilyen szépen kikutatták, akkor miért nem szette le azokat a levegőből aza sok ami vadászgép, amelyek már ott vannak! Szal - miért nem szették le Ben Laden gépeit!
Mennyivel jobb, hogy meghatyták azokat, hatyták ott leszállni és berendeszkenni szomálban, és közben latolgattyák, hogy Afgánba meg be-betörnek stb. (oda, ahol a Zártatlan és kiéhezett, tök félelemben rezegő nép is veszélyben van eze Nakciók miatt), a tehergépeket meg mekkimélték...