Próbáljátok másik böngészővel...
Netscape, opera, ie....vmelyikkel csak lejön...Nálunk (az mw4 SHU csapatban) az egyik srácnak is ez a gondja, szóval nem a ti készüléketekben van a hiba...Váltsatok böngészőt.
nem mar a pikk se jon be. itt a munkahelyemen is proxy mogott vagyok es megis lejott. most azzal probalkozom, hogy itt is megadtam socks proxyt hatha igy nem jon le.
te miket szoktal nyomni? szerinted a nem teljesen jogtiszta programokbol nem lehet gond, ott az oroszlan barlangjaban?
Szóval, használom, másfél éve minden gond nélkül. De speciel tegnap pont megfeküdt az egész, és újra le akarta tölteni, valószínűleg fejlesztettek rajta, vagy a fene tudja. Lényeg, hogy többszöri próbálkozásra nekem lejött, és persze lényeges változás sehol.
Egyébként elképzelhető, hogy a Proxy kavar be, igaz én csak firewall mögül sosem próbáltam, és a ZoneAlarmot le kell lőni, ha normálisan Age-ezni akarok, de letölteni lehet ZoneAlarm mellett is.
tegnap megprobaltam bejelentkezni, de a gepem nem tudta letolteni az ehhez szukseges fileket. A benti gepemmel siman ment a dolog, a ket gep kozott annyi a kulonbseg (szerntem), hogy otthon meg van adva a proxynal socks a bentinel nincs. lehet ez a problema?
ezenkivul varok mas a zone.msn.com-mal kapcsolatos tapasztalatokat is es egy kegyetlen nullazast.