Keresés

Részletes keresés

fletch2 Creative Commons License 2001.10.06 0 0 11
sajnos ezzel is probalkoztam, de az eredmeny ugyanaz.
Előzmény: Mayan (10)
Mayan Creative Commons License 2001.10.06 0 0 10
Esetleg probald meg letolteni a teljes softwaret egyben. Van egy download gomb valahol, es azalatt egy zone software. Kb 8M. Nekem igy lejott.
Előzmény: fletch2 (9)
fletch2 Creative Commons License 2001.10.06 0 0 9
senkinek semmi otlete?
fletch2 Creative Commons License 2001.10.05 0 0 8
nem ez volt a gond, mert kiprobaltam a netscap az ie es az opera tobb verziojaval is es es semmi
fletch2 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 7
szoval ez lehet a gond? en 6-os IE-t hasznalok.
-Ronin- Creative Commons License 2001.10.04 0 0 6
Próbáljátok másik böngészővel...
Netscape, opera, ie....vmelyikkel csak lejön...Nálunk (az mw4 SHU csapatban) az egyik srácnak is ez a gondja, szóval nem a ti készüléketekben van a hiba...Váltsatok böngészőt.
Előzmény: fletch2 (5)
fletch2 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 5
konyorgom valaki segitsen!!!!
fletch2 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 4
masnak nincs otlete?
ZR Creative Commons License 2001.10.04 0 0 3
Nem...én is használom, tegnap simán letöltötte az új installt...az Age2 nekem "nem teljesen jogtiszta"...:-)
Előzmény: fletch2 (2)
fletch2 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 2
hi

nem mar a pikk se jon be. itt a munkahelyemen is proxy mogott vagyok es megis lejott. most azzal probalkozom, hogy itt is megadtam socks proxyt hatha igy nem jon le.
te miket szoktal nyomni? szerinted a nem teljesen jogtiszta programokbol nem lehet gond, ott az oroszlan barlangjaban?

TRf Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1
Na, kipróbáltam itt a munkahelyemen, itt aztán minden van, proxy, firewall, anyámkínja, simán letölti.
Előzmény: TRf (0)
TRf Creative Commons License 2001.10.04 0 0 0
Jól kicseszünk a nullázókkal.

Szóval, használom, másfél éve minden gond nélkül. De speciel tegnap pont megfeküdt az egész, és újra le akarta tölteni, valószínűleg fejlesztettek rajta, vagy a fene tudja. Lényeg, hogy többszöri próbálkozásra nekem lejött, és persze lényeges változás sehol.

Egyébként elképzelhető, hogy a Proxy kavar be, igaz én csak firewall mögül sosem próbáltam, és a ZoneAlarmot le kell lőni, ha normálisan Age-ezni akarok, de letölteni lehet ZoneAlarm mellett is.

Meddig jutsz el? A pikket látod?

Előzmény: fletch2 (-)
fletch2 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 topiknyitó
sziasztok,

tegnap megprobaltam bejelentkezni, de a gepem nem tudta letolteni az ehhez szukseges fileket. A benti gepemmel siman ment a dolog, a ket gep kozott annyi a kulonbseg (szerntem), hogy otthon meg van adva a proxynal socks a bentinel nincs. lehet ez a problema?
ezenkivul varok mas a zone.msn.com-mal kapcsolatos tapasztalatokat is es egy kegyetlen nullazast.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!