Keresés

Részletes keresés

Ripper Creative Commons License 2010.02.08 0 0 35
Július 8-án lesz a pécsi Blaze Bayley buli.
Előzmény: Ripper (32)
Ripper Creative Commons License 2010.02.05 0 0 34

Nagyon jó. Az utsó négy, egybefüggő szám libabőr,a felesége halálát, meg azt írta ki benne magából, hogy hogyan tovább nélküle. Nagyon súlyos, és nagyon szép egyszerre.

Egyébként fasza az album, kicsit a Tenth Dimension-re emlékeztet, ill. ahhoz áll legközelebb, bár a hangzás old school-abb. És most sem Maiden-es, viszont nagyon is metal.

Sokat fogom hallgatni.

Előzmény: Ripper (33)
Ripper Creative Commons License 2010.02.04 0 0 33
Ha minden igaz, hétfőn megjelent az új Blaze Bayley album. Hallotta valaki? Vélemények?
Ripper Creative Commons License 2010.01.29 0 0 32
2010. júliusban a Rockmaraton fellép Blaze bácsi és zenekara.
Ripper Creative Commons License 2008.08.01 0 0 31
Valamint szomorú aktualitás, h Blaze felesége - aki egyben a menedzsere is -, pár héttel ezelőtt agyvérzést kapott, majd kómába esett, és ebből azóta sem tudták kihozni...
Előzmény: Ripper (30)
Ripper Creative Commons License 2008.08.01 0 0 30
The Man Who Would Not Die az album címe.
Előzmény: abaamade (29)
abaamade Creative Commons License 2008.07.31 0 0 29
végre! Blaze jelentkezett? No, ennek utánanézek a neten. Remélem, igazad lesz Ripper!
Előzmény: Ripper (28)
Ripper Creative Commons License 2008.06.23 0 0 28
Jó lett az új Blaze Bayley album!
Ripper Creative Commons License 2007.10.20 0 0 26
A lengyel Metal Mind kihozott nemrégiben egy Blaze koncert DVD-t - tudja valaki, hol lehet kapni Mo-on ezt? És esetleg látta is valaki, h milyen?
abaamade Creative Commons License 2007.04.10 0 0 25
Blaze Lengyelo.-ban, Katowicében agitált...
http://www.youtube.com/watch?v=FYLuAPG3idE&mode=related&search=
abaamade Creative Commons License 2007.04.10 0 0 24
Blaze barátunknak helyén van a humorérzéke és mindezt megspékeli kellő morbiditással
http://www.youtube.com/watch?v=XLiwRfVxBCc
Ripper Creative Commons License 2006.08.16 0 0 23
Tud valaki valami aktuálisat Blaze-ről és zenekaráról? Nagyon nagy a csend, és sem a planetblaze.com, sem a blazebayley.com nem elérhető...
abaamade Creative Commons License 2006.08.15 0 0 22
Későn bukkantam a Blaze-s topikra. DE! Ripper szívemből beszél, Blaze-t határozottan megszerettem, sőt tetszett a '95-ös lemez is. Emlékszem 2000-ben nagyon haragudtam a Szabóékra, hogy itt van egy - bizonyos rétegnek - bevált énekes, és ismét váltanak. Blaze-t annyira megkedveltem, hogy begyűjtöttem, egy sao pauló-i ill. - a blazing away-t (ezt hol vették fel, nem tudom), és a Triumph-os Blaze továbbra is roppant szimpatikus...
És a szólólemezek tényleg teljesen jók...
Előzmény: Ripper (20)
garael Creative Commons License 2006.07.08 0 0 21
Az új Paul Di'Anno albumról olvashattok kritikát a www.hardrock.hu -n.
Ripper Creative Commons License 2005.08.24 0 0 20
Bár a Maiden pályájának nem a Blaze-es lemezek képezik a csúcsát, de igenis megvannak a maguk értékei azoknak az albumoknak is (Clansman rulez!:-). Arról pedig tényleg nem Blaze tehet, h Bruce kilépett (sokan ugyanígy kezelték Ripper-t is Halford kapcsán, amíg a Priest-ben énekelt - ugyanilyen jogtalanul). Blaze igenis mindent beleadott, amit tudott, és jó fazon + jó frontember volt. Az mondjuk tény, h nem ért Bruce nyomába hangilag, de ennek leginkább az az oka, h egy olyan cipőt próbáltak meg ráerőltetni, ami egész egyszerűen nem illik hozzá. Elég meghallgatni a szólólemezeit, vagy a Wolfsbane cuccokat, hogy nyilvánvalóvá váljon, egyáltalán nem rossz énbekes, ha a saját karakteének megfelelő dalokat énekelheti. A gond nem azzal volt vele a Maidenben, hogy szar énekes - mert nem az -, hanem hogy olyan a karaktere, a hangszíne, a stílusa, ami nem passzolt úgy a banda irányvonalához, mint kellett volna (ebből a szempontból a Priest-be sokkal jobban illett Ripper). Ettől függetlenül a vele készült albumoknak is vannak nagy pillanatai, a szólólemezei meg teljesen jók.
archeron Creative Commons License 2005.07.25 0 0 19
Én is bírom a két Blaze-es Maiden lemezt, az X-Factor talán picikét jobban bejön és Bayley énekhangjával sincsen semmi bajom. Nem is értem, anno pl Lénárd a Hammerben miért ugrott neki olyan bunkó módon,abszolút alaptalan volt. Az őt lebaszó levelek pedig abszolút megalapozottak.
JesterRace Creative Commons License 2005.06.10 0 0 18
Ennél nagyobb hülyeséget, ember, nem is mondhattál volna.....
Mikor unja már meg Blaze igénytelen cinkelgetését a sok megmondóarc, aki nem veszi észre hogy egy pénzéhes jellemgyenge valakit istenítenek...
Bruce!
Bruce!
Bruce!
Bruce!
Artension Creative Commons License 2003.06.09 0 0 17
Aki nem ismeri, hallgasson bele a Jag Panzer munkáiba. Na, ott olyan az énekes, mintha Blaze lenne sokkal nagyobb hanggal megáldva. Érdekes élmény tapasztalni, hogy milyen lehetne, ami nem olyan. :)))
De komolyan!
Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.09 0 0 16
végül is jó énekes a blaze de nem egy akkora zenész aki a rockzene egyik leghíresebb és legsikeresebb zenekarának a frontembere legyen.
Dickinsonhoz képest klasszisokkal gyengébb.

De most vettem tőle egy lemezt,a tenth dimensiont hiperszuperdigipackmegapack csomagolásban.hát nem estem hanyatt tőle.
össze sem lehet hasonlítani dickonson szólólemezeivel....

De például imádom a man of the edge-t,clansman-t,look for the truth-t,futureal-t,eyes of the strangers-t satöbbi.

Előzmény: Dempsey (-)
YikeSS Creative Commons License 2003.06.09 0 0 15
El kell ismernem igazad van.
De en a Maiden-hez kepest gondoltam. Ahhoz kepest sztem felejtheto, amit muvelt.
Előzmény: 2beavis (13)
YikeSS Creative Commons License 2003.06.09 0 0 14
>Hamisan énekel, még a studió lemezeken is! Ennyi...

Szerintem meg nem. (es meg eleg sok ember szerint nem)

Előzmény: feanorthegreat (12)
2beavis Creative Commons License 2003.06.06 0 0 13
"Persze nem is jutott sokra maiden nelkul."

Azért ezzel nem értenék egyet, rengeteg jó számot írt a szólólemezeire, pl Accident of Birth, Laughing In The Hiding Bush, Tattoed Millionaire, Road To Hell, Back From The Edge, etc.

A Tears Of The Dragon-t direkt hagytam ki, mivel mindenkinek az jut eszébe legelőször.

Előzmény: YikeSS (11)
feanorthegreat Creative Commons License 2003.06.05 0 0 12
Hamisan énekel, még a studió lemezeken is! Ennyi...

YikeSS Creative Commons License 2003.06.05 0 0 11
Nekem mind2 blaze-es maiden album bejon.
Sztem qrva jok.

Blazzel pedig semmi gond.
Csak a sok lama dickinson fan fikazta mert nem birta elviselni, hogy elment.
Persze nem is jutott sokra maiden nelkul.

YikeSS

Artension Creative Commons License 2003.06.05 0 0 10
Főleg a Virtual XI van tele zenei csemegékkel.
Előzmény: YikeSS (9)
YikeSS Creative Commons License 2003.06.05 0 0 9
Nekem mind2 blaze-es maiden album bejon.
Sztem qrva jok.

Blazzel pedig semmi gond.
Csak a sok lama dickinson fan fikazta mert nem birta elviselni, hogy elment.

YikeSS

Dempsey Creative Commons License 2001.11.03 0 0 8
Azért ennél több Blaze rajongora számitotam.
Dempsey Creative Commons License 2001.10.07 0 0 7
Az jó régen volt.
murray Creative Commons License 2001.10.05 0 0 6
nekem meg a wratchild volt az első maiden nóta az életemben (1981)
BahnScorper Creative Commons License 2001.10.05 0 0 5
Mi az, hogy volt?! Még most is az! :-)

Ja igen, a Futureal is jó, az volt az első konkrét Maiden-szám az életemben!

Előzmény: Dempsey (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!