Na, ezek szerint a készülékgyártóknál kell érdeklődni. Ha Siemensed van ez a szám: (06-1)471 1000.
Amit megtudtam: T9 nem vihető fel, ha régebbi Siemensed van, pl. M35 (mint nekem), csak ha újabb pl. C45.
Szerintem nagyon inkorrekt, h az M35 mellé bár jár a T9, nem tehető fel a magyar nyelv. Akkor reklámozzák úgy, mondják el, h bár ismeri a T9-et, de te nem használhatod, vagyis kurvára mindegy, h rajta van-e vagy sem. :(((
Thank you for your inquiry and your interest in Hungarian T9.
Although we have released a Hungarian T9 language database, I do not
believe that Nokia has yet implemented it on any of their phone models.
You may want to check with them directly though to confirm that.
Unfortunately, we do not set up cooperations with retail firms for the
downloading of databases. At the present time that is handled entirely
by the makers of the handsets.
I am sorry I do not have happier news for you. Please let me know if
you have any other questions.
Best regards,
Lisa Nathan
T9 Product Manager, Europe & Americas
Köszi, ez bíztató hír, akkor lehet, hogy rá tudják tölteni a többire is. A baj, hogy a magyar Nokia egyelőre negálja a kérdést, viszont csak nekik van TDF4,amivel lehet FirmWare és T9 frissítést feltölteni.
Közte van a magyar, nézd meg a linkemet alább. Ez a vicc, hogy közte van, de akkor milyen vasra rakják fel, ha egyik Magyarországon forgalmazott Nokián sincsen???
Tegnapelött láttam egy riportot a T9-ről, és 27 nyelvet támogat. Felfoghatatlan, h nincs közte a magyar, ill. h nem használható vele. Pedig okos egy találmány ez a T9.
Engem is érdekelnének az ötletek, tippek...
A Nokiákban levő "prediktív szövegbevitel" -a T9- sajnos nincs magyarul egyik telefonban sem. Az érdekes az, hogy a SW szerzőjének a lapján [http://www.t9.com/t9_languages.html] szerepel a magyar nyelv. De se a Nokia se a Pannon nem tudja feltölteni a telefonba, nincs is nekik.
Ha valaki tud olyan szervízről, ahol megoldható, kérem ossza meg velem az infot.