Az XU2000 típusú JVC miniHuFi berendezés RM-RXU2000RGR típus-számú távirányítója tönkrement. Ilyen távirányítót sehol sem találok. Van azonban egy Philips SRU5150 típusú univerzális távirányítónk. Sajnos ez a távirányító nem tudja kezelni a JVC készüléket, de ez távirányító tanulni is tud. Ha valakinek van ilyen távirányítója és eltűrné, hogy néhány kódot megtanítsak az univerzális távirányítónak, sokat segítene. Kérem jelentkezzen!
HELLO SEGÍTSÉL MÁR NEKEM LÉGYSZÍVES VAN NEKEM 1 NSE URC22D-6A TANÍTHATÓ TÁVIRÁNYÍTÓM ÉS LEFELEJTETEM A KÓDOKAT ADD MEG NEKEM LÉGYSZÍVES DAEWOO 72 CM-ES TVM . ENNEK AZ ÖSSZES KÓDJA KELLENE ÉS VAN EGY HYUNDAI DVDM ANNAK IS AZ ÖSSZES KÓDJA KELLENE. (SÜRGŐS) előre is kösz öcsi (várom sürgős válaszodat)
Az "UNIVERSAL NSE URC2206A"-t úgy kell ismét felprogramozni, h. a "SET" gombot és a készülékgombot egyszerre megnyomod (Persze előtte a készüléket üzembe kell helyezni!) (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,). Ekkor a kontrol lámpa folyamatosan fog világítani (ha egy gombot sem nyomsz meg KB 15sec múlva kialszik, vagyis visszatér a távirányító az alapállapotába,) és ezután kb. 1-2 másodpercenként a KIGOMBOT nyomkodni kell! A kontrol lámpa folyamatos világításból villogásba vált! Előfordulhat, hogy elég sok gombnyomás kell a típus megtalálásához... Ha a készüléket sikerült kikapcsolni az "UC22D-6A"-távirányitóval, akkor 95%, h. megtaláltad a keresett kódot. Végül a készülékgombot (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,) még egyszer meg kell nyomni, h. el legyen tárolva a kód.
Remélem, hogy segít az itt leírt kódkeresés.
S Ha ismered a készülék kódokat, a következőképpen kell eljárnod.
Az "UNIVERSAL NSE URC2206A"-t úgy kell ismét felprogramozni, h. a "SET" gombot és a készülékgombot egyszerre megnyomod (Persze előtte a készüléket üzembe kell helyezni!) (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,). Ekkor a kontrol lámpa folyamatosan fog világítani (ha egy gombot sem nyomsz meg KB 15sec múlva kilaszik, vagyis visszatér a távirányító az alapállapotába,) és ezután meg kell adni a numerikus (szám-) billentyűkkel a háromjegyű készülék-kódot. A kontrol lámpa a gombnyomás alatt elalszik! Amikor a három kódot bevitted, akkor a kontrol-lámpa teljesen elalszik, és a KIGOMBOT megnyomva a készüléket meg kell próbálni, kikapcsolni. Ha nem reagál a készülék akkor a következő kód bevitelével, kell próbálkozni.
(Néha előfordult, h. a kézi kód beadása után a távirányító át vált AUTO-keresési üzemmódba! Ekkor az AUTO beállítás lépéseit kell követni!!! )
A Metro-ban vettem kb fél éve egy univerzális távkapcsolót, olcsón de müxik. (Tv, DVD, VCR, SAT, CD, AUX)
Tipus: NSE URC22D-6A universal.
A gáz az, hogy az elemeket tegnap kivettem a kapcsolóból, igy a beütött kódját elfelejtette. A kódokat tartalmazó kezelési leirást pedig nem találom. Kérném, ha tudna vki segiteni, dobjon egy mailt a liszt1@freemail.hu cimemre előre is thx érte
Winamp Infrared plugin terén ugyan 0 a tapasztalatom,de szerintem más megoldás is van. Én pl. a Pixelview kártyámhoz egy BTRemote nevű freeware proggit használok. Ebben alkalmazásoként beállíthadod a távrecsegőt. Azt hogy a Pinnacle kártyákat támogatja-e, nem tudom, de próba cseresznye. Sajnos a honlapjuk most nem él, de ha a Google-n rákeresel, könnyen letöltheted.
Lécci ha valaki tud segítsen!
Van egy Pinnacle PCTV távirányítóm. A winamphoz letöltöttem az Infrared nevü plug-in-t, ami a winamp távvezérlését tenné lehetővé.
A dolog azomban nem műxik. Már vagy egy órája szenvedek vele de mindig ezt az üzenetet kapom:
"Couldn't open comport: Windows denied access."
A winamp.com-on írta is valaki hogy nehéz installálni Pinnacle PCTV-re, de azt már nem mondta hogy neki hogy picsáb@ sikerült.