Keresés

Részletes keresés

Translator Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3
>>Jakab Kiraly... agyam eldobom. :)<<

Hajrá, de nem versenyzek, az enyémet magtartom :)

TUDOM, hogy ez egy bibliaváltozat, és ha ez egy név lenne, akkor szerintem a King lenne hátul. De úgy tudtam, hogy ez a bibliafordítás az egyik angol király nevéhez kötődik. Persze lehet, hogy én tudtam rosszul és akkor bocs mindenkitől.

>>Mar, ha mond neked valamit az a szo, hogy Karoli. :)<<

Most hogy így mondod, valami rémlik... Mintha reformátusnak kereszteltek volna :)
Translator

Előzmény: Törölt nick (1)
Translator Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2
>>Jakab Kiraly... agyam eldobom. :)<<

Hajrá, de nem versenyzek, az enyémet magtartom :)

TUDOM, hogy ez egy bibliaváltozat, és ha ez egy név lenne, akkor szerintem a King lenne hátul. De úgy tudtam, hogy ez a bibliafordítás az egyik angol király nevéhez kötődik. Persze lehet, hogy én tudtam rosszul és akkor bocs mindenkitől.

>>Mar, ha mond neked valamit az a szo, hogy Karoli. :)<<

Most hogy így mondod, valami rémlik... Mintha reformátusnak kereszteltek volna :)
Translator

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1
Jakab Kiraly... agyam eldobom. :)
A King James az egy bibliafordito, te...... Mint nalunk a Karoli. Mar, ha mond neked valamit az a szo, hogy Karoli. :)
Icecold Creative Commons License 2001.09.27 0 0 0
Nekem 0 ilyen gondolatom volt eddig.
Translator Creative Commons License 2001.09.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Gondoltátok volna, hogy egy csomó keresztény írás szerzői joggal védett?

http://www.novagate.com/~jack/copyright.html

Részletek:

Lehet, hogy még nem ismerted fel, de a legtöbb keresztény dal szerzői joggal védett. Ha a jogtulajdonos engedélye nélkül sokszorosítod, törvényt törsz és bírság megfizetésére kötelezhetnek.

[...]

Igen, abban az esetben, ha még nem ismerted volna fel, az összes modern angol nyelvű Biblia szerzői joggal védett. Csupán a "King James" [Jakab Király? - Translator] változat nem.

[...]

[Eddig sem volt semmi, de most jön a java, noha ez már nem vallás]

[...] valaki a helyi (Denison, Texas) építési előírásokat feltette az internetre és azt mondták neki, hogy ez illegális, mert a kérdéses törvény szövegét a Southern Building Code Congress International Inc. levédette, mielőtt a helyi törvényhozó testület elé küldte volna és ezért a törvény szövegezése az ő tulajdonuk - és eddig két szövetségi bíróság értett egyet velük!

[...]
Translator

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!