Keresés

Részletes keresés

Gyedmaroz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2
De ahoz meg kell vegye a gépet, hogy kiderüljön.
Sajnos egy szerződéstől való elállásnak megvan az ára. Idejében kellett volna gondolkodni.
Előzmény: NaNe (1)
NaNe Creative Commons License 2001.09.26 0 0 1
Ha nem hozza azt a teljesítményt abban a mindőségben, amit megígértek, akkor írhatnak bármilyen szerződést, a kereskedelmi törvény előírásai érvényesek, ha a szerződés ezzel ellentétes, akkor semmisnek tekinthető - tudtommal.
Előzmény: limre2 (-)
aljas666 Creative Commons License 2001.09.26 0 0 0
Szerintem 0 esélyük van (mármint a cégnek), hogya további hufokat is be tudják szedni szüleidtől. :)
Előzmény: limre2 (-)
limre2 Creative Commons License 2001.09.26 0 0 topiknyitó
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Biztosan ismeritek ezeket a fantasztikusan akciós termékbemutatós
baromságokat. Szüleimnek sikerült beugrani az egyikbe, és potom 129000-ért megrendeltek valami halogén elven működő
hősugárzót, ami energiatakarékos. Már a minőségével kapcsolatban is szkeptikus vagyok, de leginkább az ára zavar.
Gondoltam, semmi baj, vissza kell mondani a megrendelést, max ugrik az 5000 előleg. Erre kiderül, hogy a szerződésben az
apróbetűs részeknél van egy kikötés, miszerint 20% bánatpénzt kell kifizetni. Nincs valami tippetek, hogy ezt hogyan lehetne
kiküszöbölni? Gondolok itt Fogysztóvédelmire, bánatpénz meg nem fizetésére (van erre valami törvény, vagy egyszerűen csak
azért kell fizetni, mivel aláírták a szerződést?).
Előre is köszönök mindennemű segítséget.
Üdv,
Leiter Imre

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!