Egy kérdőívet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani a kakaófogyasztásról! Egy főiskolában csinálunk róla beadandót és megtisztelnétek vele, ha kitöltenétek! Előre is köszönöm!
Egy kérdőívet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani a kakaófogyasztásról! Egy főiskolában csinálunk róla beadandót és megtisztelnétek vele, ha kitöltenétek! Előre is köszönöm!
Olyan komoly kérdésem van,hogy van-e valamelyikőtök tulajdonában olyan kakaós doboz,ami a 80-as évek nagy slágere volt: henger alakú,3 állatfigura volt rajta,oroszlán,majom,és medve talán,és forgatni lehetett,így cserélve lábat,fejet,testet az állatokon :)
Egyelőre egy képnek is nagyon örülnék,ha fölös doboz nincs :D
Fontos kérdésem lenne felétek: -a bevonáson és a diszitőanyagon és a tölteléken kívül milyen módon lehet a csokit felhasználni a cukrászatban? -milyen szempontok befolyásolják a cukrászatok választását a csokoládék közül?
Kössz a jó tippet Sánta Kutya!!:-)) Ha a kostolásig fajul a dolog Te tuti ott leszel.Amugy már elkezdtem és a Nagy csokoládé könyvből irom a szakdolit!!
Most nem jut eszembe semmi, de a téma jó, ha szisztematikusan elkezdesz keresgélni a neten és könyvtárakban, tuti annyi anyagod lesz, hogy alig győzöd majd kiválogatni...:)
(ps.: kedvesne aggódik a kazettájáért, nem akarlak tényleg tovább fárasztani vele titeket, passzoljátok nyugodtan vissza, majd megoldom másként, van rá mód. Meg amúgy is jó lenne összefutni! :)
Karácsonyra megleptem magam egy liter tejjel. Behoztak valami szlovák tejet, és hulla olcsón adják. Na nem ezért vettem. :-) Megyek is, iszom egy kis kakaót.