Keresés

Részletes keresés

vörösvári Creative Commons License 2013.03.19 0 0 352

Objektíven a Passio, Apocalypto és a Rettenhetetlen a legjobb filmjei, szubjektíven a Mad Max 2 a kedvenc filmem tőle. Sajnos néhány gagyi vígjátékban is szerepelt, hiába a pénz nagy úr.

Agassi Fan Creative Commons License 2008.12.13 0 0 351
Az eredeti szinkron igen jó volt.
Előzmény: zee944 (340)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.30 0 0 350
Szerintem a nagyobb helyeken lehet kapni.
Kedvencem még az Összeesküvés elmélet, A Jelek, a Mi kell egy nőnek?, A Maverick.
Előzmény: **BPO-700** (349)
**BPO-700** Creative Commons License 2008.11.25 0 0 349
Nekem meg azok nincsenek meg... :(
Előzmény: Steffi21 (348)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 348
Az arc nélküli ember nekem nincsen, helyette a Rettenthetetlen, és a Hazafi van meg.
Előzmény: **BPO-700** (347)
**BPO-700** Creative Commons License 2008.11.23 0 0 347
Nekem is megvan ez is , az is! :)
Előzmény: Steffi21 (346)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 346
Meg is vettem DVD-n.-)
Előzmény: **BPO-700** (345)
**BPO-700** Creative Commons License 2008.11.23 0 0 345
Passio is kemény film!
Előzmény: Steffi21 (344)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.22 0 0 344
Nekem is kedvencem a Passió és az Arc nélküli ember.
Előzmény: **BPO-700** (342)
**BPO-700** Creative Commons License 2008.11.20 0 0 343
Passió is egy nagyon jól sikerült alkotás.
Előzmény: AnnieC (271)
**BPO-700** Creative Commons License 2008.11.20 0 0 342

Én egyszer, pár éve a mozicsatornán néztem, aztán aztóta ne bírok magammal!

megszereztek DVD-n és már ezerszer láttam! Megunhatatlan!

Számomra ez egy BIBLIA!

Ami másoknak a Mátrix az új (akárhányszor nézi és lát benne valami újat), az nekem az Arc nélküli ember!

Mindig találok valami újat a filmben. Szerintem ez egy nagyon jól sikerült alkotás volt!

A szeretet, gyülőlet, barátság, oktatás, filozófia, pichológia, emberi hozzáállások, viselkedési környezet, pártolás, álmodozás, testvéri szeretet,...stb.

Mindez akármelyik, akármilyen felnött, vagy gyermek szemszögéből nézve!

Előzmény: switch (19)
Steffi21 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 341
Az új szinkron borzalmas, minek kellett újra szinkronizálni?????
Előzmény: zee944 (340)
zee944 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 340

Sziasztok!

Megvan valakinek a Halálos fegyver-sorozat két részének az eredeti szinkronja? Sztem az InterVideo adta ki még anno.

DVD-n sajnos újraszinkronizálva adták ki, persze megvettem őket, de közel sem olyan ütősek, mint az eredeti. Össze szeretném hozni a régi szinkronos változatokat a DVD-képpel, ehhez kellene jó forrás. Ha vkinek megvan, kérem, írjon, megegyezünk, megbeszéljük, csak szóljon... köszi!

mud Creative Commons License 2007.04.02 0 0 338
Persze, de nem tudom, miert foglakozol vele, kookaiboy. Nezd inkabb tovabb a kinai akciofilmeket:)
Előzmény: basic_channel (335)
mr attila Creative Commons License 2007.04.02 0 0 337
haller.
én ma néztem meg a apocalyptot. jobb késöbb mint soha alapon:)
nálam elég szélsőséges érzéseket kavart a film..
az ugymond hitelesnek ábrázolt,naon jol megcsinált film.vs.a semmit mondo és tulzott feszko növelőkkel csapnak össze :)
igazándibol én 1 kicsit másra számoltam bár hallani lehettet is meg gondolni is a passio után hogy mire számitson az ember..
ha naon arra hegyezük a dolgokat hogy mijen brutális dolgok voltak vannak lesznek.. lehet hogy nem is volt ez csak egy kis délutáni kaland film ahogy ezt egy kedves forumozo irta..
bár én azért ezt messze nem tekinteném annak..
de igy is büven tulzotnak éreztem az erőszak ábrázolását..,néha más eszeközökkel is naon jol lehet hejetesiteni ..egy idő után ez inkább vissza tecést vált ki belőlem..
a kulturábol kb annyit kap az ember mint pl..egy ázsiában jáccodo akcio film..
van is nincs is..
gibson azé ügyesen keveri a lapokat tudja hogy van vmi a filmjeiben ha másnem a megosztotság amivel felhivja filmjeire a figyelmet..jo témákat választ jol csinálja meg őket..azt hadd csámcsogjanak rajta az emberek:)
azért tanulságok vannak dögivel:)
és ellehet rágodni rajtuk:)
gyerekeknek,gyenge idegzetüeknek, béka aktivistáknak ..messze nem ajánlott...
nem aza film lesz amit többször megnézznék ..mert jo volt de ez nem az én világom:)
még annyi hogy nem is a véres dolgok benne a durvák,
vannak véresebb brutálabb filmek de ez vhogy más..ez sokolobb és felkavarobb:)
persze kinek mi.)))
amugy mint film naon jo lett de mondani valo és info hiján semmit nem adott nekem..
csak sok hirtelen felkevaro röpke gondolatot:)
nah talán ez is vmi:) a kis sumák mel:)))
ez a forum korlátozás naon nyomi.....pff..
Agassi Fan Creative Commons License 2007.03.28 0 0 336
Minőségi nagyrészt.
basic_channel Creative Commons License 2007.02.21 0 0 335
nagya szar az összes filmje.
zerowolf Creative Commons License 2007.02.12 0 0 334
Jobboldali?
Én?

Honnan veszed?:)
Előzmény: macskusz házikusz (333)
macskusz házikusz Creative Commons License 2007.02.11 0 0 333
Társaimnak (jaguár rokonaimnak) megsértetted a személyiségi jogaikat, de mivel Te jobboldali vagy, így szemet hunyunk felette. Vigyázni fogunk Rád.  :))
Előzmény: zerowolf (328)
Weah_ Creative Commons License 2007.02.11 0 0 332
értem, csak érdekelt volna!
Előzmény: mud (331)
mud Creative Commons License 2007.02.11 0 0 331
A "bakiknak" ebben a filmben nincs kulonosebb jelentosege, mert gyakorlatilag az egesz film szimbolumokra es tulzasokra epul es ezzel semmi baj nincs.
Előzmény: Weah_ (327)
zerowolf Creative Commons License 2007.02.11 0 0 330
A film pedig nagyon jó, rendkívül tetszett.
Előzmény: zerowolf (329)
zerowolf Creative Commons License 2007.02.11 0 0 329

Nagyon bírom a nagymacskákat, a leopárdokat különösen.:)

Előzmény: zerowolf (328)
zerowolf Creative Commons License 2007.02.11 0 0 328

"a jaguár nem egy külön állatfajta,HANEM:fekete szőrrel született jaguár=fekete párduc,illetve a nem pöttyös,hanem szintén feketénszületett leopárd is=a jaguárral:)tök jó,mi?:))na ezt tudta valaki"

Azért ez így nem igazán jó...

Két külön fajról  van szó, a jaguár latin neve Panthera onca, a leopárdé pedig Panthera pardus. Mindkét fajnak létezik fekete(melanisztikus) színváltozata, melyek eléggé hasonlóak egymáshoz, viszont a jaguár lényegesen masszívabb jószág, és jóval nagyobb a feje is.

A felső két képen fekete jaguár, míg az alsó kettőn fekete leopárd(párduc) látható.

Előzmény: dutchess (326)
Weah_ Creative Commons License 2007.02.10 0 0 327
a bakikra kíváncsi lennék!
Előzmény: dutchess (326)
dutchess Creative Commons License 2007.02.05 0 0 326

ígyvan:D legalább a sok gyp nem tudja,hogy pont a legvége volt a legkíméletesebb pontja a filmnek és persze a pont az volt a DÖBBENET.Örülhetnek hogy az aztkövető erőszakot nem mutatták.Egyetértek veled,WORLDPEACE nem létezik és sose létezett:)nem is fog..:(a sok emberfaj és sok vallás,nyelv és kultúra miatt sajnos kikerülhetetlenek az irigységből adódó háborúk.

JA ÉS egy észrevétel:)mindenki azt írta youtube-on is hogy az egy fekete párduc(black panther,de igaz is) volt a filmben(persze a hülye is látta,hogy az egy műszemű bábuállatka volt plüssgolyócska,de faszául megcsinálták persze).Lényeg.Én is azt hittem,amíg haverom meg nem mondta,hogy a jaguár nem egy külön állatfajta,HANEM:fekete szőrrel született jaguár=fekete párduc,illetve a nem pöttyös,hanem szintén feketénszületett leopárd is=a jaguárral:)tök jó,mi?:))na ezt tudta valaki?(vmelyik természetfilmbe volt a filmbemutató heteiben):)))Én már 3szor láttam a filmet,és igazából 3adszorra állt össze az egész.Ott vettem észre plusz 10 bakit,de minden filmbe kell az is:)

Előzmény: mud (325)
mud Creative Commons License 2007.02.04 0 0 325

"Egyszerűen még nem értem,hogy ha nem szól semmiről egyetlen filmje sem akkor miért kell azzal a sok erőszakkal sokkolni a jónépet?"

Ha ez a velemenyed a filmjeirol, akkor nem ertem, miert gyotrod magad azzal, hogy megnezed oket. Meg hogy nem szol semmirol egyetlen filmje sem! Ez egyszeruen elkepeszto.... Itt tenyleg vannak olyan emberek, akik azt hiszik, MG l'art pour l'art mutogatja az eroszakot, mert szereti vagy csak sokkolni akarja a kozonseget???

Miota vilag a vilag, az eroszak szerves resze, ez van. Egyebkent en is csatlakozom azokhoz, akik szerint kurvajo ez a film, mert szerintem is. Ha pedig valakinek az a happy end, hogy a spanyolok megjelennek a tengerparton...hat az jobb, ha nekifut megegyszer:)

Előzmény: Hebutern (318)
dutchess Creative Commons License 2007.01.25 0 0 324

azt el ne felejcsd,hogy a saját erdejébe futott,ahl felnőtt...minden egyes fűszálnak a helyét ismerte...(pl csapda,mérgeshátú béka,tüskék etc)Másrészt nekem is feltűnt hogy ő egy kunta kinte akinek átlőtte 10nyíl a kulcssontját meg a tüdejét,de valóban voltak jó gyógymódjaik(fából kiharapta a cuccost és má tette is be sötöbö).

Azt meg csak úgy megemlíteném,hogy napi 1doboz cigit szívok(úszni nem tudok bevallom fulladozom a vízbe és félek is),viszont olyannyira menő a tüdőm,hogy részt veszek budapest run-okon és simán lefutok 16km-ert,változó sebességgel..ha beteszem a pendulum albumokat az mp3-amba elfelejtem,hogy futok és 16km-ert is lefutok egy szusszra.Persze könnyebb miután átestem a holtponton,onnéttól már bármilyen gyorsan futok.

Előzmény: Weah_ (321)
setenke Creative Commons License 2007.01.24 0 0 323

"Azt pedig sohasem fogom megérteni, hogy egy kib. nagy esőerdőben üldöznek egy embert, mindenki egy irányba megy és még is jó nyomon haladnak. Tudom, ezek az emberek ott éltek, ismerték mint a tenyerüket..."

Akkor ezen most mit nem értesz?

Előzmény: Weah_ (321)
Ficus Cucis Creative Commons License 2007.01.24 0 0 322

Csak egy apróság: nem Gibson volt az operatőr, hanem az Oscar-díjas Dean Semler (Farkasokkal táncoló)

Előzmény: dutchess (313)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!