Keresés

Részletes keresés

pg_breki Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3
Én már február-március környékén kiszúrtam a rádiót mivel egyszercsak a Star rádió helyett ez jött be. Csodálkoztam is mi ez a névváltoztatás és hova lettek a műsorvezetők. A zene viszont nagyon jó volt, főleg olyan számokat nyomattak, amit a többi adó csak hónap késéssel adott le minimum. Reklám nem volt, óránként hírek és utána nonstop zene, semmi duma. Nekem nagyon bejött. Mostanra, hogy "befutottak" mintha kissé viszont változott volna az állomás. Előkerültek műsorvezetők meg sok mai agyonhallgatott szám. Azért kár érte, pár hónapja még messze a legjobb rádió volt, legalábbis számomra. Most kicsit tényleg kezd roxyjuventusdanubiusosra váltani, de azért várjunk még egy kicsit, lehet hogy csak bele kell rázódniuk. :)
Amúgy a budapestparade.hu -n van egy kis interjú az igazgatóval, majd később bemásolom, sokat elárul.
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.10 0 0 2
ez a név elsore nem tul bizalomgerjeszto
Előzmény: Tonio Kröger (-)
Tonio Kröger Creative Commons License 2001.09.10 0 0 1
Én is valami roksziszerűségre gyanakszom. A neve is gyanús, meg az a rikítósárga színű plakát... Valami kilencvenvalahány egész valamennyi...
Előzmény: aleszka (0)
aleszka Creative Commons License 2001.09.10 0 0 0
jól láttad, mert én is láttam:-(
biztos ez is valami roxy stílusú balhé lesz...
ugyanazt a szart fogja adni, mint az összes többi

ebben szinte 100%-osan biztos vagyok

Előzmény: Tonio Kröger (-)
Tonio Kröger Creative Commons License 2001.09.09 0 0 topiknyitó
Jól láttam ma a buszból? Egy óriásplakáton mintha valami Rádió Deejay, vagy valami hasonló nevű csatornát reklámoztak volna... Vagy csak valami névváltoztatás, vagy mi?

Ki mit tud?

Aki úgy nullázik, hogy 000.0 FM, vagy valami hasonló, az gyorsan látogasson el valami nullázás haladóknak tanfolyamra :o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!