Én már február-március környékén kiszúrtam a rádiót mivel egyszercsak a Star rádió helyett ez jött be. Csodálkoztam is mi ez a névváltoztatás és hova lettek a műsorvezetők. A zene viszont nagyon jó volt, főleg olyan számokat nyomattak, amit a többi adó csak hónap késéssel adott le minimum. Reklám nem volt, óránként hírek és utána nonstop zene, semmi duma. Nekem nagyon bejött. Mostanra, hogy "befutottak" mintha kissé viszont változott volna az állomás. Előkerültek műsorvezetők meg sok mai agyonhallgatott szám. Azért kár érte, pár hónapja még messze a legjobb rádió volt, legalábbis számomra. Most kicsit tényleg kezd roxyjuventusdanubiusosra váltani, de azért várjunk még egy kicsit, lehet hogy csak bele kell rázódniuk. :)
Amúgy a budapestparade.hu -n van egy kis interjú az igazgatóval, majd később bemásolom, sokat elárul.
Jól láttam ma a buszból? Egy óriásplakáton mintha valami Rádió Deejay, vagy valami hasonló nevű csatornát reklámoztak volna... Vagy csak valami névváltoztatás, vagy mi?
Ki mit tud?
Aki úgy nullázik, hogy 000.0 FM, vagy valami hasonló, az gyorsan látogasson el valami nullázás haladóknak tanfolyamra :o)