BAJ: PowerDVD 5 lent oldalt gomb: Merevlemezen levő DVD fájl meg- nyitása, kiválasztom a VIDEO_TS-t, és ezt írja ki:
DVD hiba
Hibakód 8004027B DVD-video playback graph could not be built due to insufficient decoders- utána bezárom az ablakot.
Error trying to play C:Documents and Settings......filmcímVIDEO_TS VIDEO_TS.IFO
Ha a Windows Media Playeren a Fájl menüből kiválasztom a Megnyitás parancsot, lassan (ez normális) - VTS_01-et a film az megy, csak hang nincsen!
Szóval nem értem hogy mi lehet a baj? - Dekóderek frissítése? - Letöröltem valami fontosabb codecet? -Nemrégiben telepítettem fel különböző programokat: NIMO_CODEC-PACK_V508 VPLAYER_V060 QUICK_TIME SVCD_PLAYING VOBSUB_V212
-Lehet hogy ütközne valamelyik a POWERDVD 5-tel?
Még valami( nemrég vettük az új számítógépet(2 hónapos)" hát mit mondjak elég drága volt") és volt olyan már régebben is hogy ha a DVD filmbe beletekertem úgy lefagyott a gép hogy ki kellett húzni a konnektort!-Ez normális? Újabban a Winamp-nál is ezt csinálja! Válaszotokat várom az alábbi e-mail címre:mate_szeged@freemail.hu vagy a topikba Segítségeteket előre is köszönöm!
Hi!
Olyan problémám van, hogy a lejátszóm a videofile lejátszása közben, pár másodperc múlva a kép megáll és onnastól a videó végéig ugyan azt az állóképet mutatja. Ez a probléma csak egyes videofile-knál fordul elő. Én a DiX codec-re gyanaxom, de ha van valakinek más ötlete azt szívesen veszem.
Köszi!
Megpróbálom. Nem tudom, hogy mi mit okozott, mert ezek egymás után kerültek a gépre, csak későb derült ki a turpis. Azt tudom jól, hogy mi mit használ...
Csúszás csak mpeg a/v lejátszásnál van. Mp3, vagy más 'multimédiás' problémát nem tapasztaltam.
Előbb-utóbb úgyis reinstall lesz, de ahhoz hatalmas lelkierő és legalább fél szabad nap kell az én esetemben. :))
Elég érdekes probléma, ui. teljesen más felületeket használ a 2 progi. A windvd egy DirectX (DirectShow) rendszeren alapuló program, a DivX pedig egy "sima" winmm codec. Ha jót akarsz magadnak, próbáld meg (lehetőleg "nyom nélkül") eltüntetni a DivX 3.11-et, és tedd fel a DivX 4.01-et. A telepitésnél beállitható, hogy a "régi" DivX 3.xx anyagokat is lejátssza! (Letölteni akár még a www.divx.com-ról is lehet)
Ja, jó hogy megnéztem :-))) DivX 4.02 a friss verzió, és adnak hozzá még egy playert is :-)))
F14A úgy látom igen otthon vagy ezen a területen. Ritkán kell nekem segítség, de most mégis megkérdezlek...
Az a nyomorom, hogy amióta a windvd-t és divx codec-et (3.1) feltettem a gépemre, azóta az mpg lejátszás a/v együttfutása elcsúszott. Késik a hang. Előtte semmi baja nem volt. DivX-es aviknál először a médialejátszó erőszakos bezárási ablaka jön 2X, aztán simán lejátsza az anyagot. És nem jövök rá, hogy mi a baj. Szerinted?
Abit zm, P-II 466 (525-ön, stabil), 128 RAM, ASUS V-3800, SB LIVE!, 12G Quantum, Sony CD-R, Memorex TriMaxx CD-RW/DVD, A.I.M.S. VhXtreme TV tuner, 56k modem a konfig.
Bocsi de nem találtam jobban a problémámra illeszkedő topicot..
Szóval a bsplayerről lenne szó:
1:nem törli a feliratot igy egymás hegyére hátára kerülnek a bötük..
2:hogy lehetne lentre varázsolni a feliratot?
3:Nem lehet valahogy kijelölni valahogy grafikusan a subfájlt,mert most csak dosból tudom neki beadni..
És egy nem ide kapcsoldó kérdés:
Wincommal bekapcsolók (a hálozati kapcsolatokban megadom hogy \\sfhdk) egy hálozati meghajtót mondjuk a g: jelü lesz ez ezt simán dosból nem lehet megcsinálni??(ez csak kiváncsiság)
Sziasztok!
Sziaszok.
Olyan problemam van, hogy a gepem szemetel video lejatszas kozben (olyan mintha tomoritesi hibas lenne, es random keletkezik). Viszont ugyanazok a fileok mas gepen hibatlanok.
Es nem tudom hogy mi a rosz a ram, proci, videkartya-e.
Tuluzva nincs a gep, legujabb referenciadriverek + friss win2k telepites megvolt !
Szoval a lenyeg hogy kellene egy progi ami baromira letesztel mindent, es megmondja mi a rosz !
Tud valaki ajanlani valamit ?