Egy évvel ezelőtt lediplomáztam az ELTE-n. Aztán átmentem az „ellenséghez - Pázmánhoz", erre az ingatlanforgalmi szakjogász továbbképzésre (ez csak vicc volt)!!!. Ennyi a story.
Köszönöm mindenkinek.
Írásbeli vizsga lesz.
Drukkoljátok!
A törvényt és a BH-kat már elolvastam (vagy elég lesz, vagy nem). Addig is keresni fogom a jegyzeteket könyvesboltokban.
:-)))
Hátha lesz szerencsém.
AMúgy meg, ha szóbeli, hamukázz MINDENRŐL, ami eszedbe jut. West ENd neked mennyire mnem jön be/bejön építészeti szempontból, vagy a zsebszerződések körül kialakult botrányok aktuális helyzetéről, EU és az ingatlanok, szóval bármi, ami eszedbe jut. És bátran
Köszönöm Mucuska.
Igazad van. Csakhogy (azon kívül, hogy tanulok) minden nap dolgozni is bejárok - reggel 8-tól, gyakran este 8-ig.
Nem könnyű, elhiheted.
Sziasztok.
Pázmány Péter Katolikos Egyetem (Jog- és Államtudományi Kar) "Deák Ferenc Továbbképző Intézet"-ébe járok, Ingatlanforgalmi szakjogász képzésre - I. félév.
7 nap múlva vizsgáznom kellene, de nem találom a kötelező irodalomként kiadott 2 könyvet:
- Dr. Petrik Ferenc: Tulajdonjog I. /egyetemi jegyzet/ 2001;
- Dr. Kárpáti - Dr. Kozma - Dr. Madarász - Dr. Petrik: Az építésügy kézikönyve HVG-ORAC, 1998.
Már mindenhol voltam, de semmi.
Ha valaki tudna nekem segíteni, kérem írjon:
- ha tudja ezeket a jegyzeteket melyik könyvesboltban (vagy hol) lehetne megkapni;
- ha valakinek már van ilyen és szívesen használatba adna 1 hétre, illetve fénymásolásra.
NAGYON, NAGYON köszönöm mindenféle segítséget ezzel kapcsolatban!!!
:-))))))