Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2001.09.03 0 0 2
Az elmút 1 hónapban nem lett a memória bővítve?
Előzmény: imrehg (-)
TaXiN Creative Commons License 2001.09.03 0 0 1
Ha viruskergető (új) nem lelt semmit akkor valszeg nem virus. Azért próbáld meg másik viruskergetővel is.
TaXiN Creative Commons License 2001.09.03 0 0 0
Kábel, vezérlő ?
Ha már a Q.-t úgyis, szedj ki mindenki mást, és azt hagyd bent. Teszteld, nézegesd.
Rakhatsz fel más oprendszert is.

Nem 0 feladat...

imrehg Creative Commons License 2001.09.03 0 0 topiknyitó

Sziasztok, lenne egy kis gondom, es nem tudom hol nezhetnek ennek utana, talan van itt is olyan akinek ez ismeros dolog, es tud mondani valamit hozza...
Van egy gepunk a csaldnak otthon, amiben 3 vinyo csucsul, pl. egy a hugomnak, egy Quantum. Az tortent vele multkor, hogy elkezdtek rola elveszni az adatok, ugy, hogy pl. latszott, hogy a file nevebol hianyzik nehany betu, meg a programok nem indulnak, mp3-ak recsegnek... Nem tudtam mi lehet, virusellenorzovel (legujabb definiciokkal Norton Antivirus) nem talaltam semmit. Scandisk : csomo hibat talalt, de nem tudta kijavitani oket, mert azt mondta nincs hoza eleg memoria (128mb). DiskDoctor: kijavitott egy csomot, (cross-link, elveszett file-ok, konyvtarak, stb...) de ujra lefuttatva uabb hibak jottek mindig elo...
Ekozben meg a C meghajto, az is elkezdett elromlani, rengetek teljesen abszur karakterekbol allor, abszurd meretu fajl pakolodott be, foleg a c:\windows\inf konyvtarba, utana pedig mar el sem indult a windows...
Egyszer inditolemezrol elinditva meg a folyamat elejen, nc-vel mindent, de mindent amit esetleg a win hibasnak is itelt, hiba nelkul at tudtam venni mashova, de kesobb mar ez nem ment...
Felraktam ujra a wint, a Quantumot meg leformaztam, de ujrakezdodott a dolog. Viruskereso nem talal semmit, ugyhogy nem tudom mi lehet ez az egesz, teljesen lathatatlan az "ellenfel".
Ha valaki maar talalkozott ilyennel, vagy tudja mi lehet ez, nagyon sokat segitene, ha irna...
Koszi,
Gergo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!