A withe kedvencei az ólomkatona meg a ninjateknős gyűjteménye. Filmben meg a dzsekicsen, egy-két piedone, meg klasszikus olasz történelmi filmek Herculesről, amit exkluzíve csak Magyarországon játszanak...
kubrick - barry lyndon: egy tévedés, semmivel se több egy kastélyokat bemutató ismeretterjesztő filmnél a spektrumon, korhű módon gyertyával világítják a vacsorákat, be ne szarjak
Nem akarom én bántani,vagy mondtam Neki valami rosszat!Én felsoroltam a kedvenceimet,Ő pedig a javát leszarozta.Én csak azt akarom tudni,Neki mi a jó film!És nem bokszmeccsre hívtam ki!Én nem vagyok fikázós tipus,nem biztos hogy amit Ő szeret,azt Én nem szeretem.Kivéve ha az Amerikai ninja a kedvence! :)
Akkor most mesélj a Te kedvenceidről!Én úgy érzem hogy jól ki fogunk jönni egymással!örülök hogy van egy ilyen topic,itt legalább a saját kedvenceimről írhatok hozzáértő embereknek!Úgyis kevesen vagyunk!Egyébként Tarr Bélát is nagyon szeretem!
nem jutott eszembe
szar
utalom a "nagyszineszjutalomjateka" filmeket, halal idegesito Peter Sellers ezer alakban
halalfasza mondanivalojan rohogni se lehet
egy-ket percet elveztem benne, mikor betortek a katonak vagy kik a tamaszpontra es lovoldozes volt, asszem ott egesz jol dorogtek a fegyverek, mint a Heatben, ott is csak a lovoldozes hangjai ertek valamit
Orson szemelyes peldakepem, belefulladt a zsirjaba.
Kubrick meg egy gyengekezu sebesz, jellemzo, hogy nagy vagyalma, ez a mesterseges intelligencia, Spielbergnek (tisztelem, szeretem) lett martaleka. Eyes Wide Shut - gratula, ha szereted, az orgia a kastelyban-resz meg csakcsak elment, de tul lett lihegve szemermes okoskodasaval az is. Ragyogas oke, vannak jo reszek benne, mondjuk fel nem vennem, Urodusszeia sem szemelyes kedvencem, bar jol nez ki imitt-amott, de minek az egesz?
Barry Lindont nem lattam, gondolom a szerencsetlen Mechanikus narancsot szereted. Na bravo. Buta film, nagyon buta.
A Killinget viszont megnezem mar hamarosan.