Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Mike-11 Creative Commons License 2007.06.06 0 0 58

Sziasztok!

Vettem egy '96-os Neon-t, és szeretném kicserélni a rádiót benne... Csakhogy ami benne van teljesen más csatlakozós, mint amit én akarok bele tenni. Van erre vmi megoldás? Átalakítókábel vagy vmi ilyesmi? És ha van, hol lehet olyat szerezni hozzá?

Köszi, Mike

Lebaron Creative Commons License 2006.04.26 0 0 57
Hááát.... Az 50e Mi szinte biztos , hogy kamu. Természetesen az autót kellene látni, hogy meg lehessen mondani, hogy a 400e megéri-e, vagy csak szigorúan a kezdőrészlet lesz. Az első generációs Neonnak elég sok gyermekbetegsége van, de ezzel együtt lehet élni. Ha rendesen lett volna karbantartva, akkor 50 MI-nél nem lehetne ilyen hangja. Sőt, semmilyen baja nem szabadna legyen csak azért mert 12 éves a kicsike.
Szóval így a hibákról véleményt mondani igen nehéz....

Nézesd meg valakivel aki ért hozzá.

Akár a javítások után még jó is lehet(ne) !

Üdv: Lebaron

P.s. én szerettem a Neonomat :-)
Előzmény: bundee (54)
pleiades Creative Commons License 2006.03.04 0 0 56
Hát, ebből a véleményem, hogy az 50e mérföld ordas kamu.
bundee Creative Commons License 2006.03.04 0 0 55
jah, és van hozzá magyar nyelvű chrysler füzet... érdekes
bundee Creative Commons License 2006.03.04 0 0 54
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, meg véleményt kérni:

1994-es 2.0-ás Neon, itthoni üzembehelyezéssel (???), 50e mérfölddel, 400e-ért...

a motor hangja szörnyű volt, de amúgy elég normálisnak tünt - szerintetek megéri javíttatással együtt?

amúgy, a motor alapjáraton elég sipitozos volt, amikor meg felpörgettem álló helyben 3000ig, majd elengedtem a gázt, kihagyott a motor ahogy állt vissza alapjáratra, közben brutál zajok jöttek a kocsi alol, mintha a kipufofórendszer mindjárt felrobbanna...

vélemény a hibáról? :-)
pleiades Creative Commons License 2005.01.16 0 0 53
Amiből azért néhány lényeges pont kiamaradozott: Plymouth Neon, 2001 évjárat, 32000 mérföld, első mo.i tulaj vagyok, 2.660.000-ért hirdetem.
Előzmény: pleiades (52)
pleiades Creative Commons License 2005.01.16 0 0 52

Sziasztok!

Családi okok miatt eladnám az autómat. Mivel meglehetősen szerettem, elég jó állapotban van. Itt a hirdetés:

Kiváló műszaki állapotban, gondosan szervizelve: FULL-FULL - ABS, centrálzár, klíma, elektromos ablak, riasztó, ASR(kipörgésgátló), Chrysler + V6 double kipufogórendszer, automata váltó, tempomat, HIFI (elől töltős CD-tár), 4 Airbag(légzsák), szervokormány, ALU felni, bőr kárpit, bőr kormány, bőr váltó, faberakás, metálfény, immobiliser, ködlámpa, napfénytető, első magyarországi tulajdonos, állítható kormány, elektromos tükör, színezett üveg, fordulatszámmérő, autóbeszámítás lehetséges.

Neon 01

Neon 02

Neon 03
Lebaron Creative Commons License 2004.10.17 0 0 51

"Remélem él még."

Bocsánat, természetesen a telefonszámára gondoltam...

Lebaron

Előzmény: Lebaron (48)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.10.15 0 0 50
Valóban, mert azon lehet a Thököly felől menni. Inkább nem nyitok információs irodát.
Előzmény: Hooshee (49)
Hooshee Creative Commons License 2004.10.15 0 0 49
Ilka utca
Előzmény: BMW Power (46)
Lebaron Creative Commons License 2004.10.14 0 0 48

Ne haragudj, de nemrég költöztem, és nem találom a telcsiszámukat, de az alattam lévő hozzászólásban jól emlékeznek a címre.

Na mégis megvan: 06-70-2382882 és Gézának hívják.

Remélem él még.

Ő nagyon korrekt, remélem ma is rendben vannak az árai.

Lebaron

Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.10.14 0 0 47

Üdv!

Szerintem hívd fel a 4220050 számot (Bpest), és ők mindenről informálnak. Egyébként Zuglóban vannak Izabella (vagy Gizella, ezt mindig keverem) utcában, párhuzamos a Hungáriával, nem messze a Thökölytől.

BMW Power Creative Commons License 2004.10.14 0 0 46

Sziasztok

Lebaron!

Megmondanád nekem légyszi hogy ez a RG Int. merre talállható?

Kifejezetten amerikai autókhoz vannak alkatrészeik?

Köszönöm.

Előzmény: Lebaron (45)
Lebaron Creative Commons License 2004.10.14 0 0 45

Üdv Emberek !

Valóban eltűntem ( sőt hogy őszinte legyek ma véletlenül megnéztem, hogy milyen topicokat nyitottam, és meglepődve tapasztaltam, hogy ezt is :-))

Már lassan egy éve eladtam a Neonomat. Mit is írjak róla?

Nagyon szerettem. Két év alatt alaposan kiismertem. Fogyasztása rendben volt, a Pesti utakat is jól bírta. Természetesen kopó-fogyó alkatrészeket cserélni kellett.

Hivatalos boltba nem szabad semmit venni, mert úgy lehúznak, hogy a fal adja a másikat.

Valaki írta az RG Int. céget. Ők nagyon korrektek. Tőlük vásároltam sokmindent, amíg el nem kezdtem járni az USA-ba.

Csak egy egyszerű példa, ha megengeditek: alsó gömbcsukló:

Emil Frey: " Csak a lengőkarral együtt lehet cserélni, és 150.000.- ( Anyád! )

USA alkatrész bolt ( név nélkül, mert nem emlékszem ): Csak egyben lehet cserélni, 80.000.-; 50 % előleg, 1 hónap szállítás, stb.

Rg Int.: Csak a gömcsukló darabja 12.000.- és természetesen cserélhető külön.

Végül pont mentem ki, és kint megvettem: 25 dollár volt darabja .

Beszerelése ( egy zéger gyűrűvel rögzítve ) fél óra / oldal. Magam csináltam.

Ezért mondom, hogy lehúznak, egyedül a RG Int árát tartom korrektnek, mert egyrészt neki is kell legyen árrése rajta, másrészt szállítási ktsg is rárakódik.

Persze lehet neten is rendelni, azok is hamar megjönnek, annak függvényében, hogy milyen szállítást választasz.

Egyébként azt mondom én is, hogy bár nem amerikai autó ( inkább európai ) de a fíling azért megvan benne. És nekem ez tetszett benne.

A hely pedig nekem elegendő volt benne.

Természetesen az is tetszett benne, hogy nem sok kétajtós szaladgált az utakon.

A 95-96-os szériáknak elég sok gyermebetegsége volt, amik 100e km környékén bosszantó apróságokban manifesztálódott, de a későbbi modellek már ezeket kinőtték. Az új modellek pedig változatlanul tetszenek és szerintem jók is.

Lebaron ( a topicnyitó ) 

Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.05.22 0 0 44
36. hozzászólás
Előzmény: pleiades (43)
pleiades Creative Commons License 2004.05.22 0 0 43
Sziasztok. 2001-es Neonhoz (Dodge/Plymouth) keresem a két lámpa közötti krómcsíkot emblémával. Nem tudjátok, hol tudnék ilyet szerezni?
Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.01.29 0 0 42
Kösz, éppen kisebb katalizátor problémám van, a Neon viszont 2001-es.
Előzmény: z_a_p (41)
z_a_p Creative Commons License 2004.01.29 0 0 41
Udv!

Szerintem vegyel egy auto-expresszt, es lapozz bele a Chrysler/Dodge/stb kinalatban, tuti,hogy azon az oldalon lesz 3-4 ami auto szerviz.
Amugy ha nem igazan chr. specifikus (fek/kipuf/vezerles/stb), barmilyen szerelo megteszi, akiben megbizol!
Ha esetleg erdekel valaki neonost, van I. gen. neonhoz ('95-'99) teljes gyari(!) szerelesi utmutatom. CDn.

Előzmény: Feyd-Rautha (40)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.01.28 0 0 40
Kösz.:))

Nem tudsz esetleg alternatívát, amit összehasonlíthatnék velük? Ki foglalkozik még Chryslerek szerelésével Budapesten?

Előzmény: z_a_p (39)
z_a_p Creative Commons License 2004.01.28 0 0 39
Udv!
En 1* voltam naluk,egy hasznalt neont nezettem at! Nagyon korrekt munkat vegeztek, meg a hatso bizto. ov csatjait is atneztek.
Kb 1,5 orat nezegettek, ~10 rugo volt.
Ebben mondjuk benne volt par apro javitasi ktsg is.
Viszont masok akik tenyleg javitani vittek oda az autojukat, nagyon lehuztak, borzalmasakat mondtak /irtak roluk.
Ugyhogy ovatosan csak veluk!
Remelem segitettem :)
Előzmény: Feyd-Rautha (38)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.01.18 0 0 38
Ismeri valaki az Emil-Frey-t, mint szervizt? Mi a véleményetek róla?
DirkGently Creative Commons License 2004.01.15 0 0 37
Kösz, mindjárt meg is nézem!
Előzmény: Hooshee (36)
Hooshee Creative Commons License 2004.01.14 0 0 36
RG international 4220050
Előzmény: DirkGently (34)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2004.01.14 0 0 35
Az engem is érdekelne...
DirkGently Creative Commons License 2004.01.14 0 0 34
Nem tudja valaki, hol lehet viszonylag olcsón alkatrészeket szerezni 2001-es Neonhoz?
z_a_p Creative Commons License 2003.08.22 0 0 33
Sziasztok!

Nemregiben tettem szert egy neonra. ('95)
Manualis,SOHC.
Van egy ket kisebb gond meg vele.
A kerdesem: van-e valakinek CD-n repair manualja? Esetleg elado konyve?

udv, zap

Daytona Creative Commons License 2003.01.10 0 0 32
Üdv!
Na ezt most már én sem nézhetem tétlenül, mr csak azért is, mert most épp találtam egy tűrhetőnek tartó Neont, ami általában ugye nem tetszik, ez az egy darab viszont eléggé. :) Szóval az én 1990-es Daytonámban két hónapja lett kicserélve minden, ami fékez. Elöl olyan spéci hűtőbordás tárcsái vannak, ami itthon sehol nem is volt raktáron, Amerikából hozták. Körülbelül két hét alatt itthon volt, szereléssel, mindennel együtt. Ez egy több mint tíz éve gyártott autó - ha ehhez van alkatrész megfizethetően és viszonylag gyorsan, akkor a Neonhoz miért ne lenne? Egyébként milyen autó ez a vas? Az én Daytonámban van vagy 193 ezer km, de még semmi baj nem volt vele - az alkatrészek persze elhasználódnak, ezeket cserélni kellett, de motorilag és a turbója is teljesen rendben van ennyi idő után is.
Lord Vader Creative Commons License 2002.10.09 0 0 31
Alkatrészre van megfelelö forrás, attól nem kell tartani. Viszont a Stratust még annyira sem tartom amerikai autónak, mint a Neont. Ez csak úgy kikívánkozott. :)
Előzmény: szenyor Lopez (29)
Lord Vader Creative Commons License 2002.10.09 0 0 30
Anno én még egyéb alkatrészesekkel szívtam, azoknál 10 nap volt a szállítás. Bárcsak én is RG-vel kezdtem volna... :|
Előzmény: Hooshee (28)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.10.09 0 0 29
Köszi a válaszokat. Ezexerint lehet találni megfelelő forrásokat az alkatrészre?
Amit a Totalcaros cikkben írtak a Stratusra, az meglehetősen horror. De mint látom ezt már kiveséztétek :)

Lopez

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!