Őszinte részvétünk!!!
A magam és a többiek (Tbánya) nevében sikeres folytatást kívánunk nektek, sosem fogunk titeket elfelejteni!!! Már csak azért sem, mert mindíg összefutunk a klubokban...:)
Bali
hivatalos hír:
Ez év áprilistól Kádár László és én (Bende Imre) már nem tagjai a Mindcontrol-nak. Nem kell semmi különösebb drámára gondolni, csak egyszerüen megbeszéltük a többiekkel és úgy láttuk jobbnak, ha nélkülünk folytatják. A műfajtól nem távolodunk el, az Insane-ben zenélünk tovább.
Laci és magam nevében mindenkinek köszönjük aki a zenekar melett állt. Sziasztok.
A Mindcontrol zenekarból 2003 decemberében énekesünk kilépett.
Jelenleg tehát új énekest keresünk. A zenei irány kicsit módosúlt,
lényegében az énekes részeket szeretnénk előtérbe helyezni
ezért jó hangú enekest keresünk! Ha úgy érzed, hogy szivesen csatlakoznál hozzánk
tanuld meg a DeepScar dalt, és/vagy dolgozz
ki énektémát valamelyik új dalunkra.
Amit elvárunk:
profi hozzállás - jó énekhang - kreativitás
Amit mi nyújtunk:
lemezfelvétel - koncertek - komoly hozzállás
Hívj 06 30 4138032 vagy küldj emailt!
www.mindcontrol.hu
az igazat megvalva, nem tudom mi van vele, azt tudom, hogy ebben a hónapban be kéne indulnia, szóval lassan majd kapom az infot. gondolom lassan időszerű lesz, mivel jön az uj lemez. amúgyilag, meg működik az utolsó minimál verzió a fabrik.mentha.hu címen.
December 18-án van Bécsben a Planetban Machine Head. Ketten vagyunk egyenlőre. Ha valakit érdekel dobjon emailt. 25euro a jegy. az utiköltség kb 2-3000 Ft.
azért nem szeretnék úgy beégni, mint egy dobos haverom a ki koncert végén bedobta a dobverőit és mikor visszanéztük a videot lehetett hallani a dobverők hangját ahogy leesnek a földre:))