Mi az hogy a legjobb bajnokság? Ahol a legszebb játékot játszák az is jó, s a legnagyobb összecsapások is jók, van nívós és rangos bajnokság.
Összességében véve: 1. olasz 2. spanyol 3. angol
Legjobb minőségű focit, vagy legszebb játékot mutató? Nem mindegy !!!
1. Olasz (Mert ez a legerősebb)
2. Francia (Mert a legtöbb tehetség itt születik)
3. Spanyol (Mert a legszebb foci itt van)
4. Angol (Mert van nála 3 jobb)
5. Német (Mert ez a leggyengébb az 5 között)
Jelzem, a bajnokság alatt a 18 (vagy több) csapat összességét értem. Nem számítanak a: "De hát itt van a Real Madrid", és hasnló érvek.
MIGHTY MIKÉ-nek!!ÉN IS NÉZEM A MAGYAR BAJNOKSÁGOT MERT MÉGIS CSAK A MIÉNK CSAK HÁT SAJNOS NAGYON GYENGE A SZINVONAL S ÉN NEM LÁTOM AZT A SZINVONAL EMELKEDÉST AMIT A SZAKEMBEREK LÁTNAK.SÖT TALÁN A TAVALYI VOLT A LEGGYENGÉBB BAJNOKSÁG,AMIT VÉGIG KÖVETEM.EGYÉBKÉNT A BRAZIL BAJNOKSÁG SE KUTYA DE SAJNOS NAGYON KEVÉS MÉRKÖZÉST LEHETLÁTNI MAGYARORSZÁGON.
már előre látom, ez a topic megint nagy összecsapások színtere lesz... (Mint szinte mindegyik :)))
de szerintem:
angol-olasz-spanyol-brazil-argentin bajnokságok között nem lehet különbséget tenni, mind az 5-nek a meccsein nagyon jó játék folyik (sajnos a két dél-amerikai bajnokság meccsei nagyon ritkán láthatóak)
a német ezek mögött van, és a francia is jön fel.
ezenkívűl a magyar bajnokságból is igyekszek minél több meccset megnézni
Az én szememben apróságok az egyes bajnokságok közötti különbségek, ezért nincs értelme indokolni.
Egy azonban közös bennük: Qrva jó focit és meccseket láthat az ember
A SPANYOL :Nálam egyértelműen a spanyol bajnokság van az elsö helyen. Szerintem ez az a bajnokság ahol a leglátványosabb mérkőzések vannak. Itt vannak a legszebb megoldások s nem utolsó képen a legnagyobb hajtás , s még azt is bebizonyították hogy egy csapaton belül több nemzetiségű játékos is nagyszerű futbalt tud produkálni. Bebizonyították hogy ha megfelelő képességű az a más nemzetiségű játékos akkor igen is nem érdekli a közönséget hogy milyen a bőre színe vagy hogy honnan jött. Bár ez a megállapítás igaz a másik 3 bajnokságra is, talán az egyetlen olasz az a bajnokság ahol nem igazán igazolnak el a játékosok.
A másik három általam felsorolt bajnokság szerintem egyébként szerintem egy szinten vannak, s azért kerültek nálam a spanyol mögé mert a spanyol foci sokkal látványosabb.
Az angolt azért szeretem mert nincsenek lagymatag mérkőzések nagyszerű látványos megoldások s ami lényeg nagyon gyors focit játszanak.
Az olasznak egyetlen hibája van hogy hajlamosak 1 -gólos mérkőzéseket játszani
Ami ugyan lehet látványos mérkőzés is de hát a mérkőzéseket gólra játsszák. Bár szerencsére most már sokszor rácáfolnak és igen gól gazdag mérkőzéseket játszanak.
A német még mindig az egyik leglátványosabb bajnokság csak hát bele estek abba a hiányba hogy elengedik a legjobb játékosaikat s helyettük szerintem sokkal gyengébb szintű játékosokat igazolni. Egyébként nálam sokáig a bundesliga volt az etalon de sajnos hogy a legjobbjaik elmentek szerintem hozzájuk képest meggyengült a bajnokságuk.
(Ej ha nekünk volna ilyen meggyengült bajnokságunk.) ezt csak úgy mellékesen tettem hozzá.
Hát szerintem ez a legjobb négy bajnokság s ezért örülök hogy be indult a SPORT1-TV mert ezen az adón mind a négy bajnokságot nyomon követhetem.