Keresés

Részletes keresés

ALEX6 Creative Commons License 2001.08.27 0 0 0
Hi!

én úgy tudom, hogy a Winimage nevezetű progival meg lehet csinálni, van egy olyan menupontja, hogy cd image készítés, berakod a cd-t, és csinál a teljes cd-ről egy komplett .iso file-t, a progi úgytudom shareware

Előzmény: imrehg (-)
imrehg Creative Commons License 2001.08.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
Lenne egy problemam, megpedig az, hogy van egy jatek cd-m, amit egy az egyben le szeretnek menteni a gepemre ugy, hogy kesobb felirva egy ures cd-re, pont olyan legyen mint volt. Ilyet persze nem nehez alapesetben, vszont ezen egy adat track mellett van meg par zene track. CDRWin-nel probaltam, hogy egy cue+bin file kombinaciot keszitek, azt viszont ha visszaírtam egy lemezre, nem volt rajta semmi... lefoglalt annyi helyet, amennyi kellett az adatoknak, de nem volt rajta semmi... a Bin2Iso konvertalo kis progival atraktam az egeszet Iso-ba, hogy megis akkor talan nem csak egy program kepes kezelni az image-et (ez is lenne cel), viszont azt felirva csak 1 track lett. A jatek fut, de nem teljesen jol, neha fogja magat es nem reagal semmire (bill, eger) hanem csak megy maganak. Neroval meg .nrg formatumu kepet lehet kesziteni, es tenyleg nekem az lenne jobb, ha nem csak egy program tudna kezelni.
Lehet tobb track-os ISO-t kesziteni valahogy? Vagy van valami teljesen mas modszer-program, amit tudna valaki ajanlani? :)
Elore is koszi,
Gergo:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!