Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2002.07.01 0 0 104
Hat bazz, kepzelheted :)))
egesz Brazilia az utcan szambazik. :) Săo Paulo-ban a legnagyobb sugarut, az Avenida Paulista dugig megtelt mar a meccs elott, eleg felelmetes latvany volt, helikopterrol mutattak.
Sirtak a riporterek a meccs utani unnepleskor (nyerjunk csak egy EB-t, ugy megneznem Knezy-t pityeregni :))), megemlekeztek Senna-rol is rogton. Meg minden, irhatnek oldalakat, de az idoigenyes :P
Előzmény: cattaro (103)
cattaro Creative Commons License 2002.06.30 0 0 103
Na, azért csak megnyertük.
Brazília felébredt.

Evil, helyszíni hangulatjelentést kérünk!

The Evil Creative Commons License 2002.05.10 0 0 102
De ez az eredeti.
Szerintem irj a moderatornak hogy a masik topik hozzaszolasait rakja bele ebbe, szedje ki Kis Joe baszott nagy kepeit es flood-jait es rakja ide azt a szep bannert. Szerintem sem kell 2 brazil topik.
Előzmény: cattaro (101)
cattaro Creative Commons License 2002.05.10 0 0 101
Most nem vagyok irigy, de nem ez az eredeti brazil-topik? Gondoltam, ha beindul, majd én is beküldöm a logót hozzá, erre a másik topik lenyúlta hivatalos státust, + az indexesek is közbenyaltak.

Hajrá Barzília!

(Evil: Hogy van ez utóbbi portugálul Brazíliában?)

Dinger Creative Commons License 2002.05.09 0 0 100
100 :-))
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 99
Biztosan igazad van! Annal jobb :)
Előzmény: __Tibi (98)
__Tibi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 98
Ha emlékezetem nem csal, Luizao is lehúzott egy szezont Európában.
A Deporban játszott.
Ha nem, akkor bocsi.
Előzmény: The Evil (97)
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 97
Cattaro!
Egyetertek teljesen, bar azt nem merem kimondani hogy nagy eselyesek. Fiatal a csapat barmi kisulhet. Az biztos hogy bennuk van az is, hogy olyat varazsolnak a VB-n, amirol evtizedekig beszelni fognak...

Stonedrop!

Elhiszem lattam oket is eleget (bar egy ideje marnem). Szvsz Scolari megtalalta (legalabbis nagyon remelem) az idealis aranyt hazaiak es kulfoldiek kozott. Ha megnezed a csatarsorban vannak azert Europaban jatszo sracok pl. Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Denilson oket. Es ott van Edilson, Luizăo akik nagyon eroteljes felepitesuek, tiszta izom, robbanekonyak. Mint egy nemet csatar. Csak eppen. pl. Edilson ekozben vilagklasszis technikai megoldasokra kepes (Venezuela ellen adott egy golpasszt Luizăo-nak levegoben, sarokkal), kozelrol-tavolrol gyilkosan lo. Oszinten szolva en meg Ronaldot sem tennem be helyette a kezdobe. Es megvan az elonyuk hogy ismeretlenek (bar Edilson lehuzott egy felszezont Portugaliaban) de legalabbis kiszamithatatlanok.
Ja meg valami. Edilson, Luizăo klubvilagbajnok, es a del-amerikai kupakban is gyakran tomik a halot. Europan kivul is van jo foci!

Mondial!
Minden szavaddal egyetertek. Szerintem a legfobb bizonyiteka hogy nincs eloitelet Scolariban az hogy ha jol szamolom 10 jatekos Europaban jatszik. Szerintem nagyon jol tudja kire miert van/nincs szuksege!

mondial Creative Commons License 2002.05.08 0 0 96
Romario tényleg hiányozni fog, de azt hiszem nem leszünk kevesebbek, ezek a játékosok is nagy istenek. Evil már csak tudhatja, hiszen testközelből látja őket. Szerintem azért siránkoztok, mert nem ismeritek ezeket a játékosokat, ellentétben Amorosoval, Jardellel vagy Elberrel. Én azt mondom Scolari sem hülye, hogy a gyengébbet vigye ki(erre bizonyíték a rengeteg kupa, amit nyert), nagyon jó csapata lesz a braziloknak. Ott van a legesélyesebbek között, a selejtezőkön mutatott teljesítmény nem jelent semmit.

Azért az enyhén szólva is röhejes, hogy olyan valaki(Zagalo) bírálja Scolarit Romario miatt, aki 98-ban elfelejtette kivinni...

Előzmény: stonedrop (95)
stonedrop Creative Commons License 2002.05.08 0 0 95
szerintem a csatarsor ugy jo ahogy van :)
Lehet, hogy te sok brazil meccset nézel, de én meg sok európait. És hidd el nekem, hogy Elber, Jardel vagy Amoruso nagyon ott van az európai stílussal szemben. Nem a brazil bajnokságban kell villogni, hanem a nemzetköziben, és nemzetközi focit európában játszanak.
Előzmény: The Evil (86)
cattaro Creative Commons License 2002.05.08 0 0 94
Hát, ha már nincs se Romário, se Jardel, se Elber stb., akkor ezeket a fiúkat kell szeretni. A portugálok ellen nagyon jó volt a válogatott. Én biztatónak tartom a brazilok helyzetét, nagyon fel fogják szívni magukat lelkileg a vb-re. Az argentinokon túl nagy a nyomás. Szerintem Brazília nagyon komoly esélyes.
Kis_Joe Creative Commons License 2002.05.08 0 0 93
kac-kac-kac....
Előzmény: The Evil (92)
The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 92
Szerintem a tudasa, kepessegei alapjan.
Ha az eredmenyek alapjan valogatna Scolari akkor valoszinuleg Pelét vinne.
Előzmény: Kis_Joe (90)
Jozsee Creative Commons License 2002.05.08 0 0 91
"Rivaldo (Barcelona): remelem 100%-os lesz"

Sajnos egy mai hír épp az ellenkezőjéről szól. :(
Arról, hogy minden lövésnél fájlalja a jobb térdét, legtöbbször arra támaszkodik. Sebészi beavatkozás már semmiképp nem jöhet szóba a rövid határidő miatt.
http://fifaworldcup.yahoo.com/en/020508/1/ggo.html

Előzmény: The Evil (84)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.05.08 0 0 90
Szerinted akkor mi alapján viszik ki a VB-re Denilsont?
Mert szerintem a Spanyol bajnokságban nyújtott eredményei alapján....
Előzmény: The Evil (88)
The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 89
Cafuban en is biztos vagyok de az eddig latottak alapjan inkabb Denílson lesz bal oldalt kozepen (szvsz).
Azert szerintem nincs meg egy ilyen valogatott a VB-n ahol ilyen szintu felfuto, sokoldalu jatekosok lennenek ilyen nagy szamban. Jobb oldalt Belletti, Cafu, bal oldalt Robi Carlos, Kléberson (Denílson, Ronaldinho) stb... Scolari kedvere varialhat, oriasi dolgokat lehet ebbol kihozni. Elol meg olyan eroteljes izomallatok varjak a beadasokat mint Luizăo es Edílson :)
Es akkor meg nem szoltam Rivaldo-rol, Émersonrol, Ronaldorol ;)
Előzmény: mondial (87)
The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 88
Spanyol bajnokikat nem nezek, viszont az osszes brazil valogatott meccset lattam azutobbi jo nagy idoben. En az alapjan beszelek. Japanban nem spanyol bajnoksag lesz hanem VB.
Előzmény: Kis_Joe (85)
mondial Creative Commons License 2002.05.08 0 0 87
Magyarországon az összes lap, kiadvány ami a vb-vel foglalkozik biztosra veszi, hogy Cafu és Robi Carlos a középpályán fog rohamozni és még lesz plusszban 3 védő hátul. Csak úgy Rómásan.:)))
The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 86
Bocs, sejtettem hogy elb@aszom valahol.

Stonedrop szerintem a csatarsor ugy jo ahogy van :)
na jo ha lenne +1 hely a keretben akkor Romario apot meg bepreselnem amolyan mentoembernek, veszhelyzet esetere :) De be kell latni mar o sem a regi. Egy VB-n mar keves...

Kis_Joe Creative Commons License 2002.05.08 0 0 85
Jól vagy?
Denilson vezeti a Primera Divisionban a gólpassza listát....
The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 84
Udv!

Szerintem:
(kapusok)
Rogerio Ceni (Săo Paulo): oriasi tehetseg! A klubjaban a szabadrugasokat is o lovi (nemreg a Palmeiras-nak -Marcosnak- be is vagott egyet a Rio-Săo Paulo elodontojeben), bar nem hiszem hogy Robi Carlos v. Rivaldo v. Ronaldinho Gaúcho odaengedi majd a labdahoz :)
Dida (Corinthians): Amikor Europaban vedett bakizott sokszor de most ujra a regi, csucsformaban van. Lehet hogy kiszoritja Marcost a VB-re?
Marcos (Palmeiras): Felipăo ot vedette legtobbszor a valogatottban. Nagy bravurokra kepes. Egyszer-ketszer meggyult mar a baja egy ket ravasz fel/beivelt labdaval (pl. Boliviaban) de a kepessegei nagyon jok. En azert inkabb Dida-ra szavaznek.

(vedok)
Cafu (AS Roma): Azt hiszem egyetertunk a keret egyik legnagyobb asza.
Belletti (Săo Paulo): Szerintem a VB egyik nagy-nagy felfedezettje lehet. Remekul fut fol a szelen nagy beadasai vannak, sajnos a loveseket nem szokta elvallalni inkabb visszateszi masnak(bar a hetvegen mondjuk betalalt a Corinthians ellen). Cafuval jol valtogathatjak majd egymast a tamadasok segiteseben, nem fociznek Brazilia ellen a bal oldalon :)
Junior (Parma): Rola nem tudok okosakat mondani.
Roberto Carlos (Real Madrid): nem tudom ismeritek-e
Lucio (Bayer Leverkusen): es ot?
Roque Junior (Milan): ...
Anderson Polga (Gręmio): Sajnos a Gręmio-t nem sokszor lattam jatszani, Polga-t se, ugyhogy inkabb nem mondok baromsagokat. Amikor lattam a valogatottban akkor nagyon megbizhato volt.
Edmilson (Lyon) : ugyanaz mint Polga-nal.

kozeppalyasok
Gilberto Silva (Atletico Mineiro): azt hiszem nem lesz alapember. Az Atletico MG-t se sokszor lattam bar mikor igen akkor nagyon jok voltak.
Émerson (Roma): az o teljesitmenye donto lehet!
Juninho Paulista (Flamengo): A regi onmagatol mar nincs nagyon messze. Kicsit tartok tole valamiert de remelem ramcafol.
Kléberson (Atletico PR): decemberben lett brazil bajnok a csapataval, szerintem hasznara lesz a csapatanak; nagy elonye hogy viszonylag ismeretlen, meglepheti az ellenfelet.
Vampeta (Corinthians): Vampeta apora oriasi szukseg lesz. Oriasi jatekos es hatalmas tapasztalata van. Megelt mar 1-2 nagy csatat mellesleg (gyoztesen, nem mellesleg).
Ronaldinho Gaúcho: nagyon tehetseges de remelem a nagy arcabol kicsit visszavesz :)

csatarok:
Kaká (Săo Paulo): 2-3 honapja csucsformaban volt, szamolatlanul szorta a golokat. Mostanra viszont eleg durva hullamvolgyben van. 10 nap alatt kb. negyszer lattam jatszani es nem egyszer botranyosan szar volt (bar volt azert hogy lott golt). Szerintem csak tanulni viszi ki Felipăo, mert az egyertelmu hogy oriasi tehetseg. Meg csak 18 eves...
Ronaldo (Inter): javulgat, majd meglatjuk...
Luizăo (Gręmio): Na egyik nagy kedvencem, sokat varok tole. Bar kerdeses mennyi lehetoseget kap, sokan vannak elotte a sorban.
Edílson (Cruzeiro): En azt szeretnem ha golkiraly lenne, el vagyok ajulva tole. Vegleg befuthat, Europaban is.
Denílson (Betis): Csak ne lenne olyan kurva onzo...
Rivaldo (Barcelona): remelem 100%-os lesz.

Amugy a lista alapjan a mindenhol eros lesz a valogatott tan a kozeppalya kivetelevel, az a tobbihez kepest gyengusnak tunik szamomra, van egy gyanum hogy pl. Cafu-ra es Denílsonra inkabb ott szamit majd a mester.

Előzmény: stonedrop (82)
stonedrop Creative Commons License 2002.05.08 0 0 83
Ebbe a csatársorba Romario és Elber mindenképpen beférne, de nálam még Jardel is. És nekem Ze Roberto is hiányzik.
Előzmény: stonedrop (82)
stonedrop Creative Commons License 2002.05.08 0 0 82
Megvan a VB keret:
kapusok: Rogerio Ceni (Sao Paulo), Marcos (Palmeiras), Dida (Corinthians)
védők: Cafu (AS Roma), Belletti (Sao Paulo), Junior (Parma), Roberto Carlos (Real Madrid), Lucio (Bayer Leverkusen), Roque Junior (AC Milan), Anderson Polga (Gremio), Edmilson (Olympique Lyon)
középpályások: Gilberto Silva (Atletico Mineiro), Emerson Ferreira (AS Roma), Juninho Paulista (Flamengo), Kaka (Sao Paulo), Kleberson (Atletico Paranaense), Vampeta (Corinthians), Ronaldinho Gaucho (Paris St. Germain)
csatárok: Ronaldo (Internazionale), Luizao (Gremio), Edilson (Cruzeiro), Denilson (Betis), Rivaldo (FC Barcelona)

cattaro Creative Commons License 2001.11.15 0 0 81
kint vagyunk a vb-n!!!
Most már csak néhány meccsecskét kell megnyerni az 5. kupaemeléshez.
Előzmény: CVZ (80)
CVZ Creative Commons License 2001.11.08 0 0 80
Bolívia - Brazília 3:1 !!!!
Lehet , hogy még "alszik" Brazília :-))))?
cattaro Creative Commons License 2001.10.10 0 0 79
Ja, közben eszembe jutott, hogy te ott vagy. Jó neked.
Előzmény: The Evil (78)
The Evil Creative Commons License 2001.10.09 0 0 78
Huuu nem tudom melyik csatorna volt a sok kozul. Persze nekem konnyu innen Săo Paulo-bol.
;)
Előzmény: cattaro (77)
cattaro Creative Commons License 2001.10.09 0 0 77
Hol láttad a meccset? Teljesen hülyének érzem magam, amiért mindig lemaradok. Ha közvetítik valami nemzetközi adón a következőt, légy szíves, írd már be ide. Kösz.
Előzmény: The Evil (76)
The Evil Creative Commons License 2001.10.09 0 0 76
Lattam a meccset, Edilson golja nagyon okos volt, Rivaldo kapaslovese meg gyonyoru. Amugy Chile sehol sem volt, leszamitva mindket felidoben 5 percet (a masodikban a gol utan 3 percen at rughattak szogleteket).
A chileiek a masodik felidoben mar csak a brazil labakat tudtak megrugni, azt sem mindig. Roberto Carlost mindenesetre olben vittek le a meccs vegen. Denilson hulyet csinalt a chilei vedelem jobb oldalabol. Egy kezezes miatt 11-est kellett volna adni a braziloknak 1-0 utan, de a biro huly volt. Mindegy, igy is jo. Annak a dagi Salasnak csak ugy patakzott az izzadtsag a rengo tokáján, labdahoz megis alig ert.
cattaro Creative Commons License 2001.10.09 0 0 75
Brazília közel került a vb-részvételhez

október 8. 9:33
[Index]

A brazil labdarúgó válogatott világbajnoki selejtezőn két góllal jobbnak bizonyult Chilénél, ezzel jelentős lépést tett, hogy egyenes úton jusson ki, a jövő évi japán-koreai vb-re. Rivaldoékra még két találkozó vár, bolívia ellen idegenben lépnek pályára, míg az utolsó fordulóban Venezuelát fogadják.
Uruguay és Kolumbia ki-ki meccset játszott, és a döntetlennek az uruk örülhetnek jobban, hiszen így ők állnak a pótselejtezőt jelentő 5. helyen, így nekik kell majd pótselejtezőt játszani az óceániai zónagyőztes Ausztrália ellen. A már továbbjutott argentinokkal döntetlent játszó Paraguaynak mindössze egy pontot kell szereznie a hátralévő két találkozóján ahhoz, hogy ők is aktív szereplői legyenek a világbajnokságnak.
Eredmények:
Brazília - Chile 2-0 (0-0)
Gólok: Edilson (53.), Rivaldo (67.)
Uruguay - Kolumbia 1-1 (1-0)
Gólok: Magallanes (34., büntetőből), illetve Valentierra (67.)
Paraguay - Argentina 2-2 (0-0)
Gólok: Chilavert (51., büntetőből), Morinigo (70.), illetve Pochettino (66.), Batisuta (74.)
A csoport állása:
1. Argentína 16 12 3 1 39-14 39
2. Paraguay 16 9 3 4 28-16 30
3. Ecuador 16 9 2 5 22-19 29
4. Barzília 16 8 3 5 27-14 27
5. Uruguay 16 7 4 5 17-11 25
6. Kolumbia 16 5 6 5 13-14 21
7. Peru 16 4 3 9 13-22 15
8. Bolívia 16 3 5 8 17-31 14
9. Venezuela 16 4 1 11 15-40 13
10. Chile 16 3 2 11 14-24 11

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!