Ha mar a geologiat emlegetted, ajanlok egyet ócsóer'. Verpelet, Var-hegy. Egykori tuzhanyo, aminek a "dugojat" kibanyasztak, ezaltal az egykori kratert szepen kipreparaltak az utokor szamara. Vedett geologiai feltaras, ezert ova intek mindenkit, hogy a repedesekbol majopalt gyujtson az iskolaja szamara. En sem tettem. :-) Hetvegi biciklisturakent osszekotheto a Kisnanai var es Feldebron a templom kora arpad-kori altemplomanak (Aba Samuel kiralyunk sirja) meglatogatasaval. Pihenes Egerszalokon, es Egerben, a Szepasszony-volgyben. Szallasra ket ajanlatom van. Olcso: Sirok, turistahaz. Egykori munkasszallo, jo es tiszta allapotban, kedves gondnokkal, negyagyas szobakkal. Ingyen: Sirok, a var kazamatai. Kicsit poros, de akar telen is lakhato. Ez egy kicsit ossze-vissza ajanlat, de a terkep segitsegevel gondolom optimalizalhato.
Azt hiszem rosszkor időzítettem ezt a topicot, mert még nincs iskolaszezon, utána talán többen megnézik ezt is. Segítsetek addig is életben tartani, jó?
Köszi a nullázást.
Én is imádom ezeket a filemeket, de szeretem a magyarokat is élvezem azt is amikor egy ilyen filmben mutatják be a nálunk látható érdekességeket, s látom, hogy egy hozzáértő tolmácsolásában egy rét is mennyi érdekességet rejt.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én szeretem nézni a természetfilmeket. Mennyi érdekeset megtud az ember, ha egy szakértő vezeti!
Hogy mit szeretnék itt? Ide várom az érdeklődőket, akik szívesen megosztanák éleményeiket, s esetleg később el is mennének a beszélt helyekre, de ide várom a szakértőket is, akik szakmesélnének nekünk arról, amit érdekesnek tartanak, a csillagászokat, a biológiatanárokat, a földrajztanárokat, a történelemtanárokat, a geológusokat, a természetfotósokat, aaaa … mindenkit, aki szeret kimozdulni otthonról.
Érdekelne ez valakit?