Nagy a csend errefelé... pedig Húsvéthétfőn ismét volt Sok hűhó a Dunán. Milliomodszor is tökéletes :-))) végre-valahára a herrikóklert is megcsodáltam. Nem baj, ha azt mondom, lejátszotta az összes kollegát abban a nem túl nagy szerepben, vagy ez elfogultság?
Hát, én el sem tudom képzelni. Keresem mindenfele, de eddig nem találtam. Pedig otthon (ugye vidéken :) )még van is MTV-nk, csak sosem vagyok ott hétköznap.
Nekem sincs MTV-m, már épp gondolkoztam rajta, h. mi lenne, ha átváltanék a családi UPC-csomagra, erre megint megemelték az előfizetést... Pedig erre kíváncsi lennék!
Jesszum, én se hallottam még erről!!! De valakihez, akinek van MTV-je, mindenképp elmegyek, hogy egyszer megnézhessem, mit művel...:))))))) Bár valószínűleg ez nem a közeljövőben lesz, de ezt nem hagyhatom ki!:))))
Sziasztok, Kenneth-rajongók, lementek hídba, ha megtudjátok, mit találtam!! Én legalábbis lementem. :) A mi jó öreg Kenny barátunknak saját talkshowja van az MTV-n!!! (nem, nem a magyar televízióra gondolok...) Kenneth B, Kenneth B címmel H-Cs este. Én speciel még egyszer sem láttam, csak az MTV (Europe) honlapján találtam, és alig hiszem el... eléggé idióta műsornak néz ki, úgy tűnik, Mr Branagh teljesen új oldaláról mutatkozik be. Igen kíváncsi vagyok, kár, h nincs MTV-nk.
http://www.mtve.com/article.php?ArticleId=4761
Igen-igen, nekem pont az a bajom, hogy nincs DVD-m, és emiatt sok mindenből kimaradok...
Szóval ebben az ügyben nem tudok mit mondani, fogalmam sincs, miből van DVD...
Ez is nagyon jó kép!:))))))
Egyébként én még elég sok filmet nem láttam tőle sajnos...
Hopp, és ma megvettem a Lóvátett lovagokat DVD-n.Nem tudjátok, hogy mindegyik filmjéből van DVD-s változat?Be kéne őket szerezni...ezen a lemezen is van werkfilm,ami elég mókás,meg interviewek....szóval jó:-))) Bár egyelőre még meg kéne nézni az összes filmjét,aztán elkezdeni a gyűjtögető életmódot:-)))
Ennyire elhanyagoljuk szegény embert...pedig nem ezt érdemli:)
Még mindig roppantmód szeretném,ha lenne olyan drága valamelyik tv csatorna és leadná A repülés elméletét, meg a Celebrityt (hopp ennek lehet,h nem ez a magyar megfelelője). Na inkább szép sorban kezdjék el leadni az össze filmjét:))))
Én is megnéztem a filmet.Meg persze fel is vettem. a felénél döbbentem rá,h. jéé én ezt már láttam,vagy legalábbis részeket belőle.:) Na de a lényeg,h. nekem is tetszett, és KB természetesen:) nagyon jó volt benne!:)
Hát, gyűlnek a polcon a Branagh-filmek.Csak adjon le belőlük minél többet a TV. Például A repülés elméletét leadhatnák mégegyszer,mert azt nem vettem föl csak megnéztem.És nagyon tetszett!
Egy régi Színház magazinban olvastam, hogy kb. 1994-ben (akkor, amikor a Diana is itt volt) vendégszerepelt a színházi társulatával, és E.T.-vel természetesen a Vígszínházban, egy hétig, és azt hiszem két Shakespearét is adtak. És az volt a vicces, hogy a Diana hercegnő itt Magyarországon nézte meg őket, és itt is találkoztak előadás után először. Persze akkor még nem voltak ennyire felkapottak.
Én láttam, jó kis izgalmas film!! Figyelmeztetőül: ma este az mtv-n 23.15-kor Meghalsz újra. Rendező és főszereplő Kenneth Branagh, partnerei Emma Thompson, Andy Garcia
Hát ezt sajnos nem tudtam megnézni, mert osztálykiránduláson voltam... Hogy lehetek ilyen peches?! Igaz, hogy megvan magyarul, de szívesen gyönyörködtem volna benne németül is!:)