Lenne egy darab N szektoros ülőjegyem eladó a holnap esti Roger Waters The Wall - ra, sajnos akivel mentem volna dolgozik, így az egyik most feleslegessé vált.
Tel.30/2890410
Átvenni holnap este tőlem lehet...én ott leszek :-)
A Livenation weboldalán 19:00-át írnak, de a jegy hátoldalán az van feltüntetve, hogy másfél órával a kezdés előtt.
Egyébként még nem voltam ilyen nagy koncerten, van valakinek tanácsa arra, mennyivel a kapunyitás előtt érdemes odaérni, hogy sima állójeggyel normális helyem legyen?
Aki meglepetést akar a pesti koncerten, ne nézze meg a videókat.
Szinte napra pontosan 4 éve volt Waters Pesten.
Most Zágrábban néztük meg a Fal-turnét.
A mester sármosabb mint Richard Gere, vékony és ruganyos. Nagyon látványos a dolog, hátulról is jól nézhet ki, de akkor a zenészek nem kivehetőek, szóval előre a küzdőtéren és középre, mert a téglaréseken csak ott lehet majd belátni, amikor épül a fal. Merész húzás, h a 4. számra már szinte kész a fal, és jópár számot a szegény zenekar a fal mögött játszik. Kilminster felpuffadva hozza a szólókat, dobálja a haját, de jó ő is, meg a régi dobos Broad, és Snowy White a ritmusgitáros. Viszont Waters beszerzett egy csávót (lehet, h ismert, nekem nincs meg), aki úgy néz ki mint a 70éves végstádiumos Forró Tamás csak szőkére festett hajjal. Az is nagy szólókat tol. A magas szólamokat éneklő szólista srác nem jött be, nem elég éles a hangja és nem jelenség a színpadon. A négytagú férfivokál fasza. Waters szakállas fia és a Friderikuszhoz hasonló billentyűs (Jon Carin) is ismét a turnéval tart. A show iszonyú precízen , nagyon hatásosan zajlik. Inkább színház, mint koncert, de lenyűgöző. Must see.
Iszonyat jó volt. Végig a 2. sorban ( bring the boys back home-nál azt hittem kirepülök a stadionból).Hülye fejemmel nem vittem f.gépet, mondván úgy is elvennék. No, szrintem egyedül nálam nem volt gép, pipa is voltam nagyon. Imádom Gilmour gitárjátékát, hangját is szeretem, de nekem mindíg is Waters volt a Pink Floyd, ezért nem volt hiányérzetem.
Csak, hogy irígykedjetek, tavaly Luccában voltunk koncertjén az is király volt. Reggel Velence, aztán kocsibérlés irány Toszkána, este koncert az óváros közepén egy pici téren. Maga volt a tökély. Persze nehogy azt higgyétek, hogy felvágok nem járunk se szórakozni, se nyaralni, de ez számomra fontos ügy. Ha erre se mennék akkor minek a sok gürcölés. Na legjobbakat mindenkinek, ha v.kinek van jó fotója, hát ossza meg velünk!
jegy valoszine lesz, de hogy hova tudsz venni az kerdeses. valoszinu a jo ulohelyek es akar az allojegyek is elfogyhatnak. bar karacsony elott, a jelenlegi aremelesek hirere valoszinu sokan torlik a dolgot a naptarbol a rendkivul magas jegyárak miatt.
szoval no panic.
raadasul rengeteg koncert lesz europaban es iden is sok helyen volt waters.
Tippet szeretnék kérni, ha tudtok. Január 10. körül még lehet majd vajon belépőt kapni a pesti koncertre? Leginkább a legolcsóbb kategóriásat szeretném.
Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapítója ezúttal szólóban érkezik. A hatvanas években alakult formáció azzal lett igazán sikeres, hogy figyelmen kívül hagyva a "slágerírási kötelezettséget", sajátos, csak rájuk jellemző zenei világot hoztak létre. A hetvenes években több olyan albumot jelentettek meg (The Dark Side Of The Moon, The Wall), amelyeket ma már a rocktörténet fontos állomásaiként tartnak számon. Waters egyedüli vagy társszerzőként a zenekar öszszes dalának több mint hetven százalékát jegyzi, de a nyolcvanas évek elején úgy döntött, elég volt. Szólókarrierjét azonban a mai napig meghatározza a Pink Floyd-os múlt: idei turnéjának középpontjában is a The Dark Side Of The Moon áll.
Today (14th November) Roger performed with Pink Floyd at the funeral of Steve O'Rourke. This is the first time since the last Wall concert in 1981 the four members have performed together. They played 2 songs together Fat Old Sun and Great Gig in the Sky. The funeral held at Chichester Cathedral, England was a fitting goodbye to a man some called Mr. Pink Floyd