"tudniillik ugyanolyan agresszívan kényszerít bizonyos információk végigolvasására akkor is, ha azok a látogatót esetleg nem is érdeklik. Ehhez képest az Orbán-honlap afféle minimal art."
Ebből nekem ugy tünt Nyiri figyelmét elkerülte /általában elkerüli az "intro átugrása" felirat.Ergo nem ismeri ezt a lehetőséget azaz laikus
"Akkor nem volt jelen Szili Katalin. Ezért az egész sajtót bejárta az a fotó, amelyik most a honlapot ékesíti, és minden lap megjegyezte: Szili Katalin hiányzik a képről."
Hát most nem hiányzik. "Ehhez képest az Orbán-honlap bizony szánalmas, amatőr munka. Se Szent István, se Széchenyi nincs jelen a Felcsút SE csapatában."
Ez massziv hülyeség: Szili K.kontra Szt István,Széchenyi stb.
Mások meg tartsák kéznél az útlevelüket.
Ez az utolsó mondat meg kész paranoia:Ha egy technikai eljárás használatától valaki szökni akar hát avval nem lehet mit kezdeni.
El is olvastad? Mert akkor feltünhetett volna néhány hülye mondat.A Nyiri vagy pszeudolaikus vagy tényleg lövése sincs hogy néznek ki a honlapok vagy legalábbis milyen irányban haladnak.A Sztálini módszer pedig jól tetten érhető a Katona József Szinház tablóin is,mert néhány szinészt volt pofájuk később odakopizni akik nem voltak jelen a fotózáson.Szörnyűűűű télleg visszajönnek az 50-es évek.Ostoba
szerintem az engine jó, de struktúrával és a tartalommal télleg gondok vannak. ha az mno-ra klikkelek, nem az ökörségeket akarom elöször olvasni, hanem mondjuk egy húzos cikket. átgondolatlan, és egyelőre a tartalom hiányzik. Remélem fokozatosan belakják majd, mer nagy szükség lenne rá!
Ez a laporzó rovat nagyon gáz. Minek kell naponta fikázni a többieket, amig az MN-ben elég sok a hiba?
szerintem nem ratyi bár lehetne jobb is.
ugyé érted mire gondolkodok?
Meg kicsit túl sok a vörös szin, meg a kék fehér alapon...ugye értitek mire gondolkodok? :)
meg egy kicsikét bajos explorerrel, mindig nem ad meg objektumot vagy mi...
ok
ende
hátaztán akkor is jó, mert jobb oldali.
É! Gy!
Stílusod lenyűgöző. Maradjunk inkább a polgári napilap megszólításnl ha lehet. Nyilván a képeséged korlátozott ezért nem találod a menüpontokat.
Szívesen látnék olyan oldalt ami tetszik neked :))
Higgadj már le, te barom! A jobboldal szégyene nem az MN messze nem tökéletes, ám szerintem reménykeltő honlapja, hanem az a sok baromság, ami a mondjuk a Demokratában megjelenik. Nem csoda, hogy a Lovas sem ír oda többet. De te olvasd azt, neked az való!
Hmmm...
Szerintem külsőleg nincs nagy különbség a kettő közt.
Talán annyi, hogy a fórum számomra teljes mértékben olvashatatlan: sötétbarna v. -bordó alapon fekete betűk...
Nekem Chellon úgy jön be mint a villám.
És egész normálisan néz ki.
De ahogy nézem jó irányba mozdultak el a fiúk, mert itt a baloldalt alaposan ütögeti a guta.:-)))))