Keresés

Részletes keresés

Hunyadeto Creative Commons License 2001.08.26 0 0 37
Hát igen bizony igénytelenek és agresszívak,de a mai kereskedelmi TV-k már csak ilyenek.
Fine Tune Creative Commons License 2001.08.26 0 0 35
MTV1, MTV2, Duna TV, HBO. Spectrum.
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.26 0 0 32
Nincs kedved dógozni itt egy kicsit, mint topicnyitónak ? Belinkelhetnéd ide a Népszab., az ÉS és a Demó cikkeit. Naaaa... léééccciiii... :-)))
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.25 0 0 29
Tamást, a picológust. És ne elvtársozzá', mert nem leszünk jóban: minimum excellenciád. :-)))
Előzmény: személyzetis (27)
Hunyadeto Creative Commons License 2001.08.25 0 0 28
Én ezeket a műsorokat még mindig szivesen nézném mint a "milleneumi nyalásokat".
Előzmény: halleves (-)
személyzetis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 27
Melyiket, Micuember elvtárs?
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.24 0 0 26
Egyébként az RTLnek és a TV2nek felmérhetelenül hatalmas érdemeik vannak az ország mentálhigiénéjek és kultúrális szintjének emelésében: ugyanis annyira sz*rok, hogy leszoktatják az embereket a tévézésről, és ez nagyon jó dolog. Szerintem ugyanis a műspr szintjétől függetlenül, akár a legjobb tévé is árt: mert megöli a belső képalkotást. (Ajánlom e témában Vekerdit.)
Előzmény: Fine Tune (24)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.24 0 0 25
Kíváncsiskodok: mi az első öt ?
Előzmény: Fine Tune (24)
Fine Tune Creative Commons License 2001.08.24 0 0 24

Nem hívnám meg ide a gagyi TV-k képviselőit, hiszen már a beirásokból is azt látom, hogy itt ezek az adók marginálisak. (Nálam pld. 23-iknak
az RTL és 24-iknek van beprogramozva a TV2, gondolhatjátok, mikor jutok én el odáig, amikor szuper adók vannak előttük).

Azt gondolom, hogy ezek az adók pár helyen vidéken a kényszerűség miatt és primitívóéknél népszerűek. Azt kizártnak tartom, hogy van olyan műsoruk amit mondjuk 2-3 millióan néznek. Nézzétek meg esti filmkinálatukat, ócska 10 éves, legtöbbjük akkor is csak videón forgalmazott szar. Ha ennyi nézőjük lenne, bőven lenne pénzük jó filmekre is.

ipari tusko Creative Commons License 2001.08.24 0 0 23
Úgy gondolom, nem az az érdekes, hogy miért csinálnak ilyen híg fos műsorokat; az elég egyértelmű. Gyakorlatilag monpolhelyzetben vannak, és a gagyi sz@r sokkal olcsóbb, mint az olyam műsor, amelynek megalkotásához egy óvodásénál nagyobb szelemi kapacitás kell.

Konkurensünk nincs, az RTL ugyan ez a színvonal. Eldobható percemberekkel dolgoznak: a média és a pénz vonzása olyan nagy, hogy nem kell emberek után kajtatniuk.

Én inkább arra volnék kíváncsi, hogy miért folytatnak politikai kampányt mszp/szdsz részére. Nem lehet, hogy ennek van valami köze a Hornék alatt kiosztott frevenciákhoz?

bádogos Creative Commons License 2001.08.24 0 0 22
Tudod Micuember,
az a te problémád, hogy mindig arra gondolsz, mennyi hasznosat tárolhatnál a memóriádba e helyett a primitív pszeudo-információ helyett. Próbálj belegondolni, micsoda űr lehet annak odabent, akinek még ez is szellemi táplálék.
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.24 0 0 21
Épp most megy az RTLen valami atomprimitív műsor, a címe mónika (sic! biztos nemecsek :) ). Ilyen beszélgetős izé, egy műsvez meg egy-két droidcsaj ül ott, és akkor hű de jó melled van, ez igazi, igen, meg vagy vele elégedve, hááát, igen... stb. Katasztrófa.

Nekem általában az a problémám a kommerszszel, legyen az tévéműsor, zene, vagy éppen Story magazin, hogy olyan információk vannak benne, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Mit lehet kezdeni egy olyan információval, hogy meg vagyok elégedve a mellemmel, vagy éppen hogy Bruce Willisnek mexületett a nyócadik gyereke, vagy ilyesmi ? Érted, bemegy az input a fejembe, és nem tudja, hogy mit csináljon ottan. Eltárolni nem érdemes, elemezni nem érdemes, stb. Ha per def nézem információelméletileg nem is információ (nem szüntet meg bizonytalanságot stb. ) akkor mire jó ?... Tényleg van olyan ember, akit ez szórakoztat ? Mert teszem azt a Dáridóról elhiszem, hogy sok embert szórakoztat. De egy teljesen feldolgozhatatlan információközlés tényleg szórakoztat valakit ?...

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 20
Nyuszika és a zsiráf beszélget:
- Zsiráf! Miért jó neked, hogy ilyen hosszú nyakad van?
- Tudod nyuszi pl. amikor nagy a meleg és iszok valami hideg üditőt, nagyon kellemes, ahogy szép lassan végig folyik a torkomon és lehűt. Vagy ha fázom, iszok valami meleget és az is szép lassan folyik le és egészen átmelegít. Tudod te, milyen jó érzés az?
- HMMMM... Mondd zsiráf! Hánytál te már?
:-))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (15)
nyilhegy04 Creative Commons License 2001.08.21 0 0 18
Krisztke megbízóit hívnám meg .
És nem rugnám mellbe , bár megérdemelnék a sok szenny miatt amit miattuk néznek az emberek.
Sok néző kell , tessék nyilvános kivégzéseket közvetíteni.
Majd jó sokan fogják nézni.
Hol a határ?
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.21 0 0 17
Semmi értelme nyomatékosabban: nem lehet értelmes párbeszédet folytatni úgy valakivel, hogy köszönésképpen mellberúgod. Épp ezért kell szolídan: Krisztikém, úgy mégis, mire véljük ezt ? És akkor van esély normális párbeszédre.
Előzmény: nyilhegy04 (16)
nyilhegy04 Creative Commons License 2001.08.19 0 0 16
Nem eléggé goromba a cím.
A rendszerváltás egyik (a sok közül) katasztrófája,
a gagyi irodalom/zene/TV-k elszaporodása.
Talán nyomatékosabban kéne meghívni őket.
Persze az már a kötszereplők gyalázása lenne.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.17 0 0 15
Nem dumálni, cselekedni ! :-)

A "Szerkesztő" nick - aki az Online Interjú topicokat nyittya - e-mailje ez itten, írjatok neki. Én már írtam. Cím: "Hívjuk meg Máté Krisztinát !" Lehetőleg ezzel a címmel küldjetek, hogy egyforma legyen, hogy lássák, hogy sok kérés.

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.17 0 0 14
Szerintem a dolgoknak az a természete, hogy aki előállítja a gagyit, privátilag az utálja a legjobban. Tudod, a régi mondás: ha szereted a virslit és a törvényeket, ne nézd meg, hogyan készülnek :-)
Előzmény: mpd (1)
halleves Creative Commons License 2001.08.17 0 0 13
40 éve olvasom...:O)
pvc
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.17 0 0 12
Nézd meg a mai Népszabadságot! (olyan mélyre süllyedtem életemben második, v. harmadik alkalommal, hogy megvettem! :-)) )
Egy egész oldalon foglalkoznak a TV2 eme förtelmével...
halleves Creative Commons License 2001.08.17 0 0 11
ez a műsor egy a sok közül..

Inkább a gagyik szellemiségről szeretnék kérdezni...inkább "szellemiségükről"...hogy pontosabb legyek..
pvc
szal gyertek báránybőrbe bújt farkas komák...!!
:O)

Előzmény: micacska (10)
micacska Creative Commons License 2001.08.17 0 0 10
Én is olvastam mindkét kritikát, kedves Halleves!
Kezdem a műsorban megtalálni a pozitívumot- bár a Tasztalban inkább a negatívumokat emeltem ki.
Ha a jelentkező úgy gondolja, hogy nem a tehetség és a felkészültség számít, hanem a gátlástalan nyomulás, illetve szűkös ismereteinek taktikus eltitkolása, akkor jó eséllyel pályázik a párszázezer forintra.
Az élet is ilyen: itt kipróbálhatják önmaguk gátlástalanságát és irigykedését, a káröröm érzését is megélhetik, anélkül, hogy tétre menne a dolog.
A műsor után meg elszégyellhetik a legtöbben magukat.
/Szép volt, hogy a legutóbbi műsorban sokan írták a lapra: Bocsánat, bocsáss meg! Van azért emberi érzés is a résztvevőkben./
Üdv: mic.
Előzmény: halleves (6)
greenberg Creative Commons License 2001.08.17 0 0 9
hova hívjuk meg ?ket?az angyalbárba? mer az a buzibár a törzshelye jó pár rtl-esnek.
akik tehetségesek,és nem alfelüknek köszönhet? karrierjüjk, imádják magyarhont is, különösen a kerszeténységet és a szent koronát.
és mindig igazat mondanak,lásd frey, megbízható forrás az rtl. sose vennének fel b?nöz?ket,lásd Lázs vagy Liszkai László exigazgató. Bárdost se kapták el maffiozók terepjárójába, és nem is rúgták ki.
az rtl a megbízható, a hiteles, a konzervatív, a keresztény,az igazmondó, a családpárti, a kismagyar bbc.
andrej11 Creative Commons License 2001.08.17 0 0 8
Bár ez a nézettség is elég furcsa dolog és igencsak manipulálható, de ettől még igazad van.
Előzmény: jarlaxe (5)
jarlaxe Creative Commons License 2001.08.17 0 0 7
citoyen....hmmm...szerinted van annyi ebben az országban, amennyi hatásosan tud érdekérvényesíteni?
Előzmény: halleves (6)
halleves Creative Commons License 2001.08.17 0 0 6
azt gondolom a citoyen ...a piaci szempontok ..mellőzésével is felléphet a társadalom lélekmérgezőivel szemben , még ha egyedül is áll látszólag...
Szóval javaslom hívjuk meg a gagyi TV-k vezetőit ..ide .
pvc
a Népszabó és az ÉS eléggé szépen leszedi a keresztvizet őkelméékről..
jarlaxe Creative Commons License 2001.08.17 0 0 5
szerintem nagyonis tisztába vannak vele. de amíg profitot+nézettséget hoz az igénytelenség, addig szarnak bele.
Előzmény: andrej11 (3)
geszthi Creative Commons License 2001.08.17 0 0 4
Jo otlet, meg lehetne hivni az Indexnek Matet ahogy masokat, foleg politikusokat is meghivott eddig a Torzsasztalba.

Azt hiszem nagy lenne az erdeklodes.
andrej11 Creative Commons License 2001.08.17 0 0 3
Nem jönnének el,mert az ő kis agyukban fel sem merül, hogy rossz és nagyon gyenge amit csinálnak.
jarlaxe Creative Commons License 2001.08.17 0 0 2
a láncszemes műsor meg nem csigatv specialitás. Ugyanolyan import ötlet, mint bármelyik vetélkedő, amit a szellemi sivárságban tobzódó szerkesztők (vagy mittomén ki a felelős ezekér')
megvásárolnak.
Én láttam az amgol eredetit. Az itthoni azér' nagyon szar, mert krisztike alapvetően alkalmatlan bármiféle televíziós szereplésre.
Főleg olyan vetélkedő vezetésére, ahol valami tudásra is szükség lenne, meg elmeélre, hogy ne mindig az előre megírt "jujjjjjjdenagyonsértő" szövegeket tuggye csak olvasni a gépről, hanem saját szüleményeket is puffogtasson.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!