Keresés

Részletes keresés

aleszka Creative Commons License 2001.09.29 0 0 64
túl sok az először, de ez már csak egy ilyen nap
Előzmény: aleszka (63)
aleszka Creative Commons License 2001.09.29 0 0 63
tök gáz ez a műsor

amikor először megláttam, először néztem bután a képernyőre, aztán meg hallottam a saját hangomat, amint épp azt mondom, hogy:

EZ MEG MI A FASZ?!

GuitarGod utódja Creative Commons License 2001.09.07 0 0 61
najó, akkor térjünk vissza az eredeti témához.
a tennapi részben volt az a férfisoviniszta, akihez a MK nem akart hozzámenni. szegény pára miről maradt le...
volt benne egy kérdés, hogy kik között volt a rózsák háborúja. a hugom (aki ráadásul most érettségizett), rávágta, hogy Michael Douglas, és Kathleen Turner :)))
aztán felvilágosítottam...
a legkomolyabb beszólás tennap:
" maga meg olyan okosnak képzeli magát miután összekeveri a nacionálét az internacionáléval...)
pedig telleg... a két szó nem is hasonlít...:)
GGu
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.06 0 0 60
én a felhangra gondoltam, hogy ugy éreztem belőle, mint általában, hogy erről a témáról nem lehet véleményt alkotni. Eszerint lehet, hogy félreértettem a szándékod, deazér remélem nem voltam indulatos...
GG
Előzmény: andry (58)
SZÖCSKE Creative Commons License 2001.09.06 0 0 59
Leggyengébb láncszem: A néző :o)
andry Creative Commons License 2001.09.05 0 0 58
off
Nyílt vagyok a párbeszédre, csak nem akartam-akarom szétoffolni ezt a topicot.
UI.: amúgy téged nem küldtelek el sehova, főleg nem a a *csába, nem hazaárulóztam stb., csak felkiáltottam, h tessék, mi van? Nézd meg.
Üdv!
andry
Előzmény: Sveriges fana (57)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.05 0 0 57
off

a személyeskedésem arra volt a válasz, ahogy te idejöttél, és elküldtél a *csába. mivel aszontad nem írsz többet a témárol, próbálok nem olyat írni, amire reagálnod kellene, először is néhány válasz:
1,a nagyapám nem állt egyik oldalon sem, mivel már akkorra két éhes szájat kellett betömnie, és inkább dolgozott, egyébként meg mentős volt, és többször kellett a golyózáporban áthajtania a sebesültekért, figyelmen kívül hagyva, hogy az illető orosz-e vagy magyar. Másrészt a katonai reptér mellett laktak, és ha bármibe beleavatkozozz volna, kábé fél perc alatt kiszálltak volna a katonák, és halomra lövik a családot. egyébként akkor már hadd irjam én is le: nekem az édesapám született pont a lövöldözések idején, és a reptérről egy orosz tank, és a legénysége segített nagymamámnak, hogy bejusson a kórházba a lövöldözők között. Apám meg a katonák között nőtt fel, és mindig szivesen fogadták.
2. Jó nyilván nem szeretetkommandó volt, csak példáloztam, hogy a teljes szovjet társadalomra gondolok. Nyilván hasonló elemekből állhatott a csapat, mint azok, akik bevették a cári palotát '17-ben, oszt a legnagyobb poénnak az számított, hogy gránátot robbantottak a márványkövön... attól még nem akarták a háborút.
3. persze. Nyilván befolyásolják a személyes élmények az emlékezést, éppen ezért kell még várni évtizedeket, amig előítéletek nélkül írhatnak a témáról. Nyilván nem a családod ellen, meg a hasonló sorsú családok ellen (akik szenvedő alanyai voltak az eseményeknek) beszéltem, tudom jól, hogy mennyi erőszakot elkövettek itt a katonák (itt azért hozzáteszem, hogy a városi polgárság jelentősen provokálta őket, tehát magunknak okoztuk a bajt...), de én nem is ezek ellen az emlékek ellen írtam, hogy cirkusz, hanem azok ellen, hogy manapság úgy emlékeznek ezekre az eseményekre, hogy olyan nevetséges felvonulásokat rendeznek, amelyeknek élén a legnagyobb talpnyalók, és besúgók viszik a zászlókat, a hősök teréről nem is beszélve.
Amit meg az akkori emberekről írtam, az alatt sem azt értettem, hogy azok, akiket kifosztottak milyen hülyék má', hanem azok ellen, akik akkor léptek színre, amikor megkezdődtek a tárgyalások az orosz féllel, majd kitört a polgárság körében a zűrzavar, és a végére, mint minden más forradalom a történelemben oda fajult, hogy már mindenkit lelőttek, csupán balhéból, vagy statárisztikus eljárással (oroszok-magyarok egyaránt).
Szal mindent összevéve én az ellen beszélek, hogy itt bután megtapsoljuk a hibáinkat, ahelyett, hogy tanulnánk belőle. Én egyébként igyekszem előítéletek nélkül nyilatkozni erről a témáről, és csak azt látom, hogy ha szóbakerül itt, senki nem akar beszélni róla, inkább büszkén magasra emelik a fejüket, lehazaárulóznak mindenkit, aki nem bőgi el magát a koszorú elhelyezésekor... szerinted miért van az, hogy a Magyar történelemnek nincs olyan része, amikor azt mondanánk, igen, ez a mi hibánk volt ami pedig olyan lenne, azt ráfogják a németekre, oroszokra, törökökre, stb. Egy rövid kitérővel hadd említsem meg, hogy a török hadjáratok magyarországon mindig válaszul voltak valamelyik lépésünkre, a Porta előtte mindig szólt, mit nem kéne, de mi megcsináltunk, holott már rég nem volt olyan erős az ország, mint a Hunyadiak idején, igy semmi alapunk nem volt packázni egy ereje csúcsán lévő hatalommal...
najó mindegy... telleg fejezzük be, ha gondolod emilen, vagy más topicban folytathatjuk...
GG

Előzmény: andry (56)
andry Creative Commons License 2001.09.04 0 0 56
off
A személyes tapasztalatok niylván sokat számítanak, és ha már így alakult, én is megosztanék egy párat veled.
A családomhoz vidékre primitív, büdös oroszok jöttek, akik semmit sem kérdeztek, csak elvettek mindent és zabráltak. Nyilván gyűjtést kezdtek és a szegény éhező városi polgárságon esett meg a szívük. Az pedig vicc, hogy a Vörös Hadsereget szegény Moszkvában tanuló értelmiségieknek próbálod eladni, persze IQ- és szeretet-kommandó voltak, he-he.
A családapás rendőrök 56-ban szétlőtték jövendőbeli apósom lábát, mert ott volt a Parlament előtt, az ő apósát pedig egy életre eltiltották a jogászi pályától mert 56-ban felvonulni merészelt.
A személyeskedésedre nem reagálok, az téged minősít, azt sem kérdezem, h nagyapád melyik oldalon állt, ahonnan vagy ahová lőttek, de végülis lényegtelen. A fontos, h 56-ot a magyarok többsége nem úgy ítéli meg, ahogy te. 56-ról évtizedeken nem lehetett beszélni, vajon miért? Pontosan olyan dolgokat állították Kádárék, amiket felsoroltál: banditák, bűnözők, családapás rendőrök stb. Nevetséges. És te beszélsz demagógiáról, történelemről. Elnézést a többiektől, többet nem reagálok erre a témára.
on
Előzmény: Sveriges fana (55)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.04 0 0 55
off

úgy látom egy megrögzött ellenállóval állunk szemben. Először is hadd javasoljam, hogy ne a Hősök terén, ne is a várban tanulj történelmet, és ne is azokból a könyvekből, melyeket a rendszerváltás után adtak ki propaganda céllal. Másodszor a rendőrség az nem az ÁVH, ha tudni akarod, nagypapám mesélte, hogy a forradalom idején egy csapat részeg fiatal berohant a rendőrkapitányságra, szétvertek mindent, és a kapitányt kidobták az ablakon. Ez megtörtént, mert ismerjük a rendőrkapitány fiát, aki ma is él. biztosan tök jó volt apa nélkül felnőnie... a megyszálló ruszkik szöveget sem tudom honnan vetted, gondolod, hogy a szibéria földjein a nyájait terelgető rénszarvaspásztortól a Moszkvában tanuló értelmiségiig az volt az orosz kisemberek álma, hogy több ezer kilométerre a családjuktól, alig néhány évvel a világháború után egy idegen országban street fightert jáccanak. igen, valószínű ez volt az álmuk. megmondom neked, hogy ezért sokkal inkább a politikai vezetés a felelős, mintsem a nép, ez olyan, mintha a németeket okolnánk a háború kirobbantásáért...
szerintem nyugodtan be lehet ismerni, hogy ezek csak önmagunk ámítására kitalált legendák a 48-49es szabadságharccal együtt (ti. én széchenyi-párti vagyok: lassabban is keresztül lehetett volna vinni a reformokat), és igenis követtünk el baklövéseket a történelem sorám, de ahelyett, hogy tanulnánk belőle, inkább büszkén megtapsoljuk a saját butaságunkat. szal tanulj előbb egy kis történelmet, aztán gyere ide hazaárulózni jóvan? jaés sem a magyar fórum, sem a demokrata nem számít történelemkönyvnek...
GG

on

Előzmény: andry (54)
andry Creative Commons License 2001.09.04 0 0 54
OFF
Igaz, hogy ők inkább meghirdették a solidaritast, minthogy kimentek volna az uccára hőzöngeni, lövöldözni, családos rendőrkapitányokat az ablakon kidobálni, és rengeteg orosz kiskatona életét mekkeseríteni, mi meg annyira hülyék vagyunk, hogy meg is ünnepeljük őket...
És most ne jöjjön senki azzal, hogy az oroszok meg lesöpörték a padlást, mert a városokban éheztek a polgárok, a parasztság meg a legnehezebb időben folytatott gyűjtögető életmódot. Szal ez az egész ünneplés csak demagógia, meg cirkusz a népnek...

MI VAN?!!
ÁVH=családos rendőrkapitányok?
megszálló ruszkik=szegény orosz kiskatonák? padláslesöprés=igazságos újraelosztás?

Az eszem megáll. S ráadásul mindez itt a kultúrában. Nem kell itt idézgetni a Leggyengébb Láncszemből, ez minden eddigit alúlmúl.
ON

Előzmény: Sveriges fana (50)
Petrow Creative Commons License 2001.09.03 0 0 53
A Fásy-mulató és az Emberközelben, ehhez képest egy karakteres műsor.
:-O))))))))))
Előzmény: Sveriges fana (52)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.23 0 0 52
azért említettem, hogy gazdaságilag rosszabbul álltak a nyolcvanas évek végén, mert ma magyarországon az egész filmipar, zeneipar, az összes színház, és az írók, költők is azzal magyarázzák szellemi vegetálásukat, és a hulladék ontását, hogy nincs pénz... ugyan már. Ötlet kell, nem pénz...
jaés hadd indokoljam meg:

filmipar: Barátok közt, Honfoglalás, Európa Express, stb.
Zeneipar: United, B II B, Fresh, stb...
könyvek: Az elnök embere voltam, A király élete, stb
színházban meg a kilencvenes évek elején voltam utoljára, ugyhogy irjon valaki, hogy ma mivel örvendeztetik meg a plebset

GG

Előzmény: Kisördög (51)
Kisördög Creative Commons License 2001.08.23 0 0 51
Nem gazdasági gázról beszéltem, hanem szellemiről. Az, hogy a lengyelek jobban állnak, pont azt támasztja alá, amit a mi hülyithetőségünkről mondtam.
Már ha jól értettem. Üdv:
]:-)
Előzmény: Sveriges fana (50)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.23 0 0 50
köszönjük, nekünk elég eccer elmondani, viszont szeretnék rád cáfolni, mégpedig abban, hogy azt az ötven évet okolod, ti. a lengyelek gazdaságilag sokkal mélyebbről kezdtek, mint mink, oszt meg lehet nézni, hogy a filmgyártásuk szinvonala mennyivel a miénk fölött van, valamint hogy Krakkót tartják kelet európa kulturális központjának. Igaz, hogy ők inkább meghirdették a solidaritast, minthogy kimentek volna az uccára hőzöngeni, lövöldözni, családos rendőrkapitányokat az ablakon kidobálni, és rengeteg orosz kiskatona életét mekkeseríteni, mi meg annyira hülyék vagyunk, hogy meg is ünnepeljük őket...
És most ne jöjjön senki azzal, hogy az oroszok meg lesöpörték a padlást, mert a városokban éheztek a polgárok, a parasztság meg a legnehezebb időben folytatott gyűjtögető életmódot. Szal ez az egész ünneplés csak demagógia, meg cirkusz a népnek...
GG
Előzmény: Kisördög (49)
Kisördög Creative Commons License 2001.08.23 0 0 49
Aha. Nemzetkarakter, jellemző hibánk, a hülyeségre való, átlagosnál nagyobb hajlam.
Ezért aztán itt minden ilyen szándékkal próbálkozó nagy eséllyekkel nyomulhat, s nem gondolom, hogy MIÉP-es lennék, ha azt mondom, az a negyven év megkönnyiti minden szar fertőző tevékenységét.

Betettem a Közösség, Föld, smafu topicba egy kis gondolatmenetet, az igénytelenség népszerűségéről.
Lehet, hogy átmásolom ide, nem vesszen kárba.

Előzmény: Sveriges fana (47)
Kisördög Creative Commons License 2001.08.23 0 0 48
AAha. Nemzetkarakter, jellemző hibánk, a hülyeségre való, átlagosnál nagyobb hajlam.
Ezért aztán itt minden ilyen szándékkal próbálkozó nagy eséllyekkel nyomulhat, s nem gondolom, hogy MIÉP-es lennék, ha azt mondom, az a negyven év megkönnyiti minden szar fertőző tevékenységét.

Betettem a Közösség, Föld, smafu topicba egy kis gondolatmenetet, az igénytelenség népszerűségéről.
Lehet, hogy átmásolom ide, nem vesszen kárba.

Előzmény: Sveriges fana (47)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.23 0 0 47
szellemileg ezt a népet már akkor hazavágták, amikor:
1, megindultak a kereskedelmi tv-k
2, megvették Dél-, és Középamerika szemeteskukájából az összes leselejtezett celluloidszalagot
3, beindult zámbódzsimi műsora
4, fellépett a színen lakzilajcsi
5, beindult a pannonrádió
...
aki tudja folytatni a sort, írjon...
a folyamat betetőzése a MK-féle műsor...
GG
Előzmény: Kisördög (46)
Kisördög Creative Commons License 2001.08.23 0 0 46
Az anti-evulócióhoz:
Madách Imre Az ember tragédiájában, a görög szinben, kérdi Éva, hogy kit akarnak megbaszni az emberek. (Nem szó szerint)
Lucifer: Kit mást, mint aki egy fejjel magasabb náluk?
Sajnos ez gyakori szindróma, nem a jobb marad talpon, hanem aki rosszab. Butább, erősebb, gecibb, már bocsánat.

Az a fő bibi, hogy "fejlődés" van, s ha ezt ellenállás nélkül lenyomják a torkunkon, mindenféle aljas, hazug PR szövegekkel leöntve, akkor jön a következő, feltehetően még romlottabb ötlet. S igy tovább.
Itt nem az a baj, hogy a műsor gusztustalan, hanem ott, hogy a nézőket maga után húzza le, a szellemi, erkölcsi mélybe. Sátáni.

S a legédesebb az, hogy erre kincstári mosollyal nem mondanak semmit. Én nem voltam agrassziv ember, de erre felszisszen a gázspré a zsebemben.

öngyújtó Creative Commons License 2001.08.22 0 0 45
Akkor gyűjtsük a MK szidalmakat és majd ki lehet adni Szitokkönyv címen ellenségek részére. Garantált siker!!!
Előzmény: Sveriges fana (44)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.22 0 0 44
azér nem akarom az egész topicot elbágátelizálni Galla-szövegekkel...
Előzmény: öngyújtó (43)
öngyújtó Creative Commons License 2001.08.22 0 0 43
Nyugodtan. Ne fogd vissza magad!
Előzmény: Sveriges fana (42)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.22 0 0 42
ha nem vagyok indiszkrét, akkor most leszek...
meg hasonlók
Előzmény: öngyújtó (41)
öngyújtó Creative Commons License 2001.08.22 0 0 41
Ha neki megy egy kombájn? Nem, ezen én is csak röhögnék. :)))))))
Előzmény: Sveriges fana (40)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.22 0 0 40
James látta, hogy jön a kombájn
Sam hallotta, hogy jön a kombájn
Henrynek pedig fogalma sem volt róla, hogy mi ment neki...

és szerinted ezt épeszű ember kibírja nevetés nélkül?

Előzmény: öngyújtó (39)
öngyújtó Creative Commons License 2001.08.22 0 0 39
Ez a nagy rakás sz@r akkor lenne nálunk élvezhető, ha egyértelműen kiderülne, hogy ez az egész csak POÉN. (Legalábbis külföldön az, az eredeti verzió angol és a tipikus brit humorral átitatott) Ha Galla Miklós vezetné ugyanezt, garantált kasszasiker lehetne. De a tv2-nél egyetlen normális arc nincs, sok bolsevik, köcsög, kozmopolita barom irányítja. Én már nem is csodálkozom...
mud Creative Commons License 2001.08.22 0 0 38
Apropó Dzsakarta...
az, hogy egy szegin tanárnő nem tuggya, hogy a relativitás meg Einstein...na, hagyjuk.

Azért a pálmát a "szellemirtós" sutka vitte el tegnap.

Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.22 0 0 37
közte meg megtárgyalják hogy józsinénit baltával kettévágta szomszédja...

egyébként a tennapi műsorba' is volt valami hiba, csak már nem emléxem. de a műveltségi vetélkedőkben (???) nem ritka a baki. A vágópista műsorában rendszeresen van hiba, néha helyre is igazítják. Mongyuk ebben a műsorban ez elképzelhetetlen lenne...
Szal pölö arra emléxem, hogy még a mindent vagy semmitbe volt, hogy Fokváros és budapest között időben mennyi az eltérés (mármint zonálisan, hehe) és most már nem emléxem mi volt, csak arra, hogy rossz válasz volt meg a Vágónak (merhogy ha jól tudom 1óra az eltérés, a csávó uezt mondta, de az volt a válasz, hogy "itt van alattunk...". Jó. Az időzónákat nem vonalzóval húzták be, mint az USA tagállamokat, vagy az afrikai államhatárokat. De mindkét milliomos műsorba' lehet hibákat találni.
A legviccesebb, amikor a Jakupcseknek qrv@ra fogalma nincs, hogy ki a szóban forgó híres személy és fasságokat beszél.
Emléxem (egyébként ez itt is ki lett tárgyalva) eccer a játékos megemlítette, hogy naplót ír. Jakupcsek erre mekkérdezte:
"Hmmm... naplót ír? Mint Anna Frank? Szépen, nyugodtan, otthon?"........

"Julius 4. 1944

Kedves naplóm!
Ma a szüleimet felkoncolta egy SStiszt, engem meg megerőszakoltak....."

...azóta utálom a jakupcseket
GG

Előzmény: kékbarisnya (36)
kékbarisnya Creative Commons License 2001.08.22 0 0 36
Nekem rengeteg új ismeretet ad ez a vetélkedő. Pl. tegnap megtudtam, hogy Izrael fővárosa Dzsakarta. Mellesleg jó tévénéző lehet, aki ezt mondta, mert a magyar médiákokban minden 2. hír Izraelről szól.
Előzmény: Sveriges fana (35)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.08.22 0 0 35
próbáljunk meg kellő humorérzékkel hozzáállni. lehet egyáltalán?

Egyébként rájöttem a játék egy alapvető szerkezeti hibájára, ami ellentmond az evolució, ill. a természetes kiválasztódás törvényeinek (hmmm? kezd rám komolyan hatást gyakorolni a műsor?) Na szal az a helyzet, hogy itt nem győzhet a legjobb, ugyanis mindaddig amig hárman nem lesznek, addig valóban a leggyengébb fog kiesni. onnantól kezdve viszont, hogy hárman vannak, a két gyengébb, biztosan az erősebbet szavazza ki, merhogy tőle tartanak a legjobban, mint potenciális ellenféltől (ja, csak azér most jöttem rá, mert most tuttam csak végignézni egyet), igy ezekután bizton állíthatjuk, hogy a játék nem a tudásról, illetve a kedves nézőgyerekek információval való ellátásáról szól, hanem annak bemutatásáról, hogy MK milyen bunkó tud lenni. Csak azt nem tudom, telleg akarja e ő ezt a szerepet magának, hiszen ez jóval kisebb ország, mint anglia, v.németország.
Egyébként irta valamelyőtök, hogy hogy engedhetnek ilyen arcot a képernyőre...
Szerintem ha megnövesztené a haját, meg izlésesebben öltözne fel, dobhatna a kinézeték (mongyuk a fogát is megcsinálhatná)
GG

mud Creative Commons License 2001.08.22 0 0 34
Ezt bekopizom ide:

FÁY MIKLÓS: Televízió

Hullik a férgese
Lehet, hogy bennem van a hiba, de hogy miért rossz a tv2 új vetélkedője, A leggyengébb láncszem, azt valahogy sokkal könnyebb megmondani, mint hogy miért jó. Az alapképlet ötletesnek tűnik, kombinálják a hagyományos vetélkedőket a túlélőshow-val. Kilencen indulnak, minden pénz a közösbe megy, és minden kör végén valaki kiesik, míg a végén ketten maradnak, akik tizenegyesrúgásként öt-öt kérdést kapnak. BBC-licenc, mégis igen kemény világ, pattognak a kérdések, állandó a nyomás, a műsorvezetőnek mindenütt a világon fokozottan embertelennek kell lennie, provokálni és alázni kell az újoncokat, mintha a média valami föléjük rendelt hatalom lenne, ami ezért a pénzért (nálunk viszonylag alacsony összeg, legfeljebb hárommillió forint a nyeremény) bármit megtehet. Kétségtelen, hogy szegény jó emberek alázatosan hajtják fejüket az igába, illetve partnerek, ha a másikat kell kissé legyalázni - de mivel a kritikus is többé-kevésbé ebből él, gondolom, jobb, ha erről inkább kussolok.
Ami jó a játékban, az az, hogy van benne bizonyos leegyszerűsített életmodellezés. Nem csupán arról van szó, hogy ki hány kérdésre tudja a választ, hanem a kor, a nem, hogy ki milyen benyomást kelt, mennyire vezető személyiség, mennyire veszélyes, mennyire együttműködő, megnyerő vagy ellenszenves. Lehet véletlen is, de mindenképpen érdekes, hogy az első adásban a legvégére három egymás mellett álló versenyző maradt, mintha a közös ellenség ellen összebújva könnyebb lenne a védekezés.
Ami rossz a játékban, az az, hogy a vetélkedők szokása ellenére itt nem adják meg a tiszteletet a tudásnak, mert túl sok az egyéb szempont, akkora a feszültség, hogy a szemét egész idő alatt kétségbeesetten meregető versenyző végül már nem tudta megmondani, hány holdja van a Földnek. Rossz Máté Kriszta stílusa, bár ez kötelező elem, de a magyar változatban erre a haláltábor-hangulatra semmiképpen nem lenne szükség. Kellemetlenek a megjegyzések, nem azért, mert kegyetlenek, hanem mert annyira szánalmasan szellemeskedőek: "Önök nézőnek jöttek, vagy játékosnak?", vagy "Látom, a tudás fáját nem az önök kertjében ültették el". Az én ízlésemnek iszonyatosan kínos, hogy végig érződik, a szerkesztők is csak a lexikonból ilyen okosak, nekik könyvvel a kezükben csak kérdezni kell és nem válaszolni, mégis annyi baromságot hordanak össze, hogy az már bravúr. A teljesség igénye nélkül, és csupán egyetlen körből hozva a példákat: Napóleont nem kiáltották ki császárrá, csak koronázták, Kiotó és Oszaka ugyanabban az országban található, Ferenc Ferdinánd pedig nem volt Ferenc József fia.
Abban viszont van valami komor fair play-jelleg, hogy a néző érzi: itt nemcsak a játékosokról van szó. Máté Kriszta kapott egy lehetőséget, méghozzá elég kellemetlen lehetőséget, hogy kimásszon a híradói házigazda, illetve a bűntények kegyetlensége fölött borongó leány szerepéből. Ugyanakkor nem mutathatja meg a saját arcát, ha van ilyen, mert beszorították az őrmesteri szerepbe, nem tarthat magán a játék közben táblát, hogy nem én húzom ki ilyen kegyetlenre a szememet, nem én akarok estélyi ruhában szadizni másokat, legfeljebb az adás végén kacsinthat egyet, mintha jelezné, hogy csak szerepet játszok, ne tessék rám haragudni. Hogy most ez végül mire lesz elég, nehéz megmondani. Egyelőre az a határozott benyomásom, hogy Máté Kriszta vesztésre áll.

(A leggyengébb láncszem - tv2, augusztus 12.)

Előzmény: mud (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!