A problémátokon sajnos nem tudok segíteni, azonban arról be tudok számolni, hogy az én nVidia chipsetes kártyám (Abit Siluro GE2 MX200) remekül müxik, pedig ez csak 32 mbos kártya. Tvout is, minden, beleértve a divx lejátszást is, pedig elég gyenge gépem van (p2 333 celeron)
Talán próbáljátok meg letölteni az új drivert az nvidiáról.
A microdvd player szerintem túl robusztus, ráadásul kevés funkcióval, helyette inkább bsplayer!
Én is vettem egy Tornado GF2-es MX400 TV-out-os kártyát viszont nekem más gondom van vele, mégpedig:
DIVX filmek lejátszása fullscreenben, TV-én! El is indul frankón de a 2. másodpercben kifagy a kép és csak a képernyő két szélén (15" -os minitoron kb 3-3 mm) látszik a rendes kép ami fut is. Ha erre a függőleges csikra rákkattolok egérrel és nyomva tartom a gombot akkor látszik a film.
Ha kikapcsolom a TV-out-ot a képernyő beállitásoknál akkor minden OK! De nem akarnám a monitoron nézni a filmet!
Detonator : már minden verziót kipróbáltam!
DivX : 3.11 (asszem)
Player : Micro DVD
Explorer : 5.5
Opr : win98
???
TVCC2000-et ne ajánljatok! TVTool 6.0-át küldhettek v. linket mailban(ami nem csak 10 percig müxik) a rozsatom@atme-net.hu -ra (ezzel viszont jó)!
Nekem is hasonló gondjaim vannak, bár az enyém csak sima Hercules Prophet II MX. Elöször a sz@r vinyómra gyanakodtam, de ezek szerint a GeForce2 (MX típushiba?).
Ötletem nekem sincs, de ha esetleg megtudok valamit majd szólok...
Sziasztok.
Vettem tornado GeForce2 MX400 vidkátyát.
Állitolag van benne hardveres gyorsitás filmlejátszáshoz, de én nemtom hogy lehet ezt elöcsalni belöle.
Ha vki tudja lécci irja meg.